Ehliyet Hakkında Tüm Sorular

b sınıfı ehliyeti olanlar motordan 20 soruyu cevaplayıp alabiliyorlar....
bun da garip bi şey yok.

benim b sınıfı sürücü belgem var önüme bir sürü evrak listesi koydular adanadaki üniversite arşivinden diplomamı buldurup almam gerekiyormuş. mezun olduğum liseden olan belgeyi kabul etmiyorlar:silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Burası türkiye...Herşey olur..Herşeye inanırım....

Arkadaşım sen bi ehliyet olayına mı takıldın burası türkiye daha neler var.
Her isteyen silahta takıyo beline mesela bir örnek sadece bu!:pr:

benim sinavdada aynisi oldu ya 20 soru werdiler 15 i cikti zaten sonra direksiyonda sinavinda hocalar y8uzume bakmadi motor kullanirken aldim ehliyeti

ben soruları istemiyorum sınava girmek için önüme padişah fermanı gibi liste kondu onların hepsini toparlamam pek mümkün değil. en azından diplomamın noterden onaylı kopyasını

WALLA BEYLER NE DİYİİM :silent: benm de kursum war yalnız böyle bi uygulamaylaa henüz karsılasmadım..
ama B sınıfı olanlara bi kolaylık tabii ki sağlanıyoo :cherry: direksiyon sınawında zaten komisyon arkadan takip ediyoo bizde :)
bazı kurumlar bu işi çığrından çıkardı bu konuda zaten ankara yenii önlemler alma peşinde :cherry:

Bir dönem parayı getir ehliyeti götür kampanyaları vardı :pr:

Bu onun yanında hiçbirşey :p

neleri var onun biliyorum bir arkadaş başkasının yerine yazılı sınava giriyordu. kimilk belgesi ve diğer bütün evraklar sürücü belgesi alacak kişi adına bir tek resim yazılı sınava girecek kişi resminde. bütün resmi imzalar ve soğuk damgaları ile birlikte.

Fakat benim tanidigin B sinifi ehliyetide yokki:silent:

Eğer öyleyse gerçekten bi tuhaflık var demektir. Benimde B sınıfı ehliyetim yok. Gidip sadece A2 aldım ve motor trafik ve sağlıktan yani hepsinden sınava girdim. daha sonrada pratik sınav.
Var bi terslik:silent: :silent: :silent:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sadece araci kullanabilen dazlaklarla dolacak yollar:farao:

kısa saç yürürken daha ayrodinamik , motordaki kask gibi düşünelim :farao:

onun dışında b sınıfı ehliyeti olup motora binmeyi beceren arkadaşlar bu yolla ehliyet alıyorlar. çünkü b sınıfı ehliyet alınırken sorulan sorular ve prosedür a2 içinde tekrar ediliyor. birde direksiyon sınavı var o eleştirilebilir tabi.. çünkü kullanmayı bilmeyen de girer alır ehliyeti

birde sanırım prometheus bu konuyu ehliyet ile ilgili hersey baslığına tasır :rendeer:

Herkese yorumlari icin tesekkurler amma ben yinede kafayi taktim . Bi arastirayim , resmen wer parayi al ehliyeti yahuu::yanliss:

Evet bunda garıp bırsey yok bende A2 sahıbıyım ( B sınıfım vardı zaten onu alırken ılkyarım ve trafık konularında egıtım alıp gectıgım ıcın tekrar sınava tabı tutulmuyorsun) ve cıkacak sorularda bellı 3 asagı 5 yukarı ne farkı olabılrkı motor aynı calısma prensısbı aynı (R6 R1 motorlarını soracak degıller ya)cıkacak soru turlerıde bellı bıs sorun yok sorun Fazla kullanım dersı verılmemeıs motorlarda.Yanı ver parayı al ehlıyetı durumu yok cunku sınavıda MEB yapıyoo yok ogle parayı getır al ehlıyetı sıkıyosa yapsın bırıde gorelım sınavı gecemeden ehlıetımı alıyosun gorururuz :)

Sadece Gaziantep'li motorculara mahsus ehliyet fiyatı

Gaziantep Triportör ve Motorcular odası Başkanı Hasan GÜZEL, 320 ytl 6 ay vadeli a2 sınıfı ehliyet vereceklerini söyledi.
Çoğumuzun bildiği üzere Gaziantep te motosiklet bazı caddelere yakın bir zamana kadar yasaklanmıştı.6 aylığına bu süreyi uzattılardı.
Bu zaman zarfında sayın valimizin oda başkanından bir isteği olmuş. Gaziantep teki trafiğe kayıtlı motor sayısı 82.000 adetmiş. Bunların içinden sadece 14.000 inin ehliyeti olduğunu söylemiş.geriye kalanlarında ehliyet sahibi olması için altı ay süre vermiş ve trafikte merkez hariç diğer yerlere motor girebilir o zaman demiş. bu sebeble Gaziantepte bulunan yaklaşık 25 sürücü kursuyla bağlantı kurup 6 ay vadeyle 320 ytl ye ehliyet verceklerini yerel bi tv de açıkladılar. Gaziantepli ehliyetsiz arkadaşlarımıza (Motosiklet.net üyelerine)duyurulur.
Hasan Güzel ayrıca Gaziantepte bir yarış pisti içinde görüşmelerde olduğunu söyledi. böylece sürat düşkünleri burda hevesini alınca şehir içinde adam akıllı süreceklermiş.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hadi hayırlısı bakalım

Gaziantep İl Temsilcisi
evet güzel gelişme güzel ülkemin yönetıcılerınde jeton düşmeye başladı artık böyle falıyetlerı sikca göruruz inşallah bu arada bizim saltonu yazdıralım vali akıl yoksa bizim dernek başkanı 40 sene düşünse aklına gelmez daha adam konuşmayı bılmıyor( hasan be..)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar