Sadece Gaziantep'li motorculara mahsus ehliyet fiyatı
Gaziantep Triportör ve Motorcular odası Başkanı Hasan GÜZEL, 320 ytl 6 ay vadeli a2 sınıfı ehliyet vereceklerini söyledi.
Çoğumuzun bildiği üzere Gaziantep te motosiklet bazı caddelere yakın bir zamana kadar yasaklanmıştı.6 aylığına bu süreyi uzattılardı.
Bu zaman zarfında sayın valimizin oda başkanından bir isteği olmuş. Gaziantep teki trafiğe kayıtlı motor sayısı 82.000 adetmiş. Bunların içinden sadece 14.000 inin ehliyeti olduğunu söylemiş.geriye kalanlarında ehliyet sahibi olması için altı ay süre vermiş ve trafikte merkez hariç diğer yerlere motor girebilir o zaman demiş. bu sebeble Gaziantepte bulunan yaklaşık 25 sürücü kursuyla bağlantı kurup 6 ay vadeyle 320 ytl ye ehliyet verceklerini yerel bi tv de açıkladılar. Gaziantepli ehliyetsiz arkadaşlarımıza (Motosiklet.net üyelerine)duyurulur.
Hasan Güzel ayrıca Gaziantepte bir yarış pisti içinde görüşmelerde olduğunu söyledi. böylece sürat düşkünleri burda hevesini alınca şehir içinde adam akıllı süreceklermiş.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hadi hayırlısı bakalım