slm
:bounce:hic bu kadar uzun bişeyler okumamıştım benim için iyi oldu, bende bir iki şey anlatayım,
Malum makine 600rr eve arkamda kızlarla geliyorum evden annem sepetle bişeyler indiriyor yola devam ediyoruz.. annem hep yukardan izliyor.. bir gün bi konu var annemin bir yere gitmesi gerekiyor, dedimki "anne atla motorun arkasınada götüreyim seni" şaka yapıyorum hesabımca.. aama annem işi ciddiye almış ve veridiği cevap "olm sen benim .ötümü millete göstermeye meraklımısın" ve ben yerlerdeyim
ayazağadan yola cıkmışım iftara eve yetişcem deli gibi kaptırmışım.. leventten mecidiyeköye girdim.. hemen üst gecidin başladğı divan city otelin ordaki ışıkta kırmızı yanıyordu, yeşile 3saniye vardı baktım gelen giden yok gectim,, ortada ki ışıklarda şansımma yşil yandı devam ettim.. tam mecidiyeköye girerken ışıklar var arabalar "U" dönüşü yapıor ordan da kırmızıda gectim sonra meydandakilerdende kırmızıda gecince.. uzuyorum tabi arkamda bi siren duyuyuroum tam cevahirin önündeyim neyse aynalar kapalı olduğu icin görmemişim polis geldi durdurdu işte ver ulan evrakları dedi vredim işte plaka yokmu dedi dedim koltuğun altında gösterdim.. diorki "ulan birinci ışıktan gectin bişey demedik, ikiden gectin bişey demedik bari üçüncüyü gecme, sana ışık yanmıyormu lan" dedim bak bana lan lı konuşma iftara yetişmeye çalışıyorum yap bir güzellik.. çok sağolsun verdi evraklarımıda devam ettim tüm ışıklarda durarak.... :cat::cat:
bizden bir arkadaş anlatıyor öldüm gülmekten sağolsun.
yazan askon
kısadan anlatayım 10 sene evvel sana sordukları gıbı banada abi nasıl iyi kacıyormu bunlar demişlerdi bende seyret demiştım ışık yeşil yandı bir asıldım gaza gaz teli koptu rezil olduk
paşa paşa gıt yoluna uyma kımseye.:rendeer:
Sabah sabah ılac gıbı geldı yazılarada topicede devam yazmyana ceza var_?:bounce: