eğlenceli bir konu olcağını düşünüyorum motor ve trajıkomik olaylarımız:

üsküdar meydanda vatandaşın biri geldi bende bunlardan alıcam nerde satılıyor dedi dedim ne alıcan büyük motormu ufak motormu diye işte bunlardan dedi git dedim sirkeciden al kaç para peki bunlar bu arada hiç motor demiyor hep bunlar .
dedim bunlardan satmıyorlar motorsiklet alıcaksan başka o neki demezmi
hade yürü hemşerim dedim ya :)

oooo topic canlanmış tekrar tekrar okuyorm koptum yha yarıldım resmn gülmektn. bmwnin aynasını kapatan arki gözümde canlandı:mrgreen::mrgreen:lol süpersin abi yhaa

geçen pazar mondial 100 lük cup ımla arkadaşıda aldım arkama üsküdardan sultanbeyliye gidiyoruz. ne rezalet bi gündü...neyse bende ehliyet yok. 1 yıldır öyle kullanıyorum ve ilk defa polis durdurdu...otoban gişelerden bilet aldım(bilet hikaye kuryeciler gibi çıkıyoruz hep bi delik bulup bedava) neyse gişelerden tam çıktım polis durdurdu adam aynen şöyle dedi" abi ben yarış motoru sandım durdurdum"(3 tane yarış motoru arıyolarmış ne olduysa artık)..ve biz arkadaşla koptuk gülmekten yanndaki polis sinirlendi ehliyet ruhsat dedi ..ruhsat var bende ehliyet yok arkadaki arkadaşta kask yok her şey faul durum yani arkadaki arkadaşın elindede 5 kiloluk boya var. dedim abi motor benim değil işimiz vardı bi arkadaştan aldık motoru idare et bağlama çok ayıp olur arkadaşa filan. hadi gözüm görmesin dedi bastık gaza neyse az ilerden kaçak çıkacaktık tam çıkacam yere geldim orda bi ekip beklio arkadaşa dedim ilerden çıkarız ordada ekip bekliyor. gişeleride geçtik:)biletide atmıştık zaten.:))bu şekilde 6 kaçak çıkış yerini atlamak zorunda kaldık ve 20 km ötedeki kurtköy gişelerine kadar geldik bilette yok ne yapacaz filan telaştan ölüyoruz gişedede polisler var ..bi baktım gişede geçişler ücretsizdir yazıyor:)))) formula 1 yarışları nedeniyle heralde turistlere ayıp olmasın diye hızır gibi yetişti yani formula. neyse gişeyi tam geçtik motor sağ sola kaymaya başladı lastik patlamış sıcak ve ağırlıktan 100 lük cup ben 120 kilo arkadaş 100 kiilo hava güneşte 45 derece:)) polislerinde kucağına oturduk hemen toplandılar başımıza adam dediki abi bu motora böyle binilirmi seni bile tek zor taşı filan ehliyet filanda sormadılar birinde pompa varmış polisin şişirdik lastiği sultan byeliye yanyoldan tekrar dönüş yaptık kaçtane petrolde durup hava vurduğumu hatırlamıyorum. aynaya bi baktım zenci gibi olmuşum o gün o sıcakta... bu arada iç lastiğe hayır kampanyası düzenliyorum:)) yeni lastik aldım ve dublex e çevirdim çok memnunum:)) motoru aldığımdan beri hiç bu kadar rezillik çekmediydim...

yaklasik 6 yada 7 sene once, kuzenimin motorunu kacirmistim, bende motor yoktu :)
kuzende ducati 600 luk monster vardi, bizimkilerle baska bir sehire gittigi icin motoru bizim kapali garaja birakmisti, anahtarini da kardesime vermis. Kardesime biraz iskence yapinca verdi anahtari :):) o haftasonu baya gezdim. kuzen meger kilometresini yazmis birakirken, gelince ilk is kilometreye bakti, ondan sonra BOMBAAAA :):)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güncel....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Üşenmeyip 8 Sayfa Yazının Hepsini Okudum. Gerçekten Komik Hikayeler Var :)

Bende Başımdan Geçen Bi Kaç Olayı Paylaşayım.

Saat 20.45 Sıraları İşten Çıktım, Pendik Sahilde McDonalds'ın Ordan Tuzla İstikametine Giricem Işıklardayım. Yanıma Bi Scooter Geldi, Arkadasında Bi Lavuk Kullanan Ayrı Bi Lavuk.. Sen mi Geçersin Ben mi Geçerim Dedi,
Ben Acemiyim Sen Geçersin Dedim. Tabi Ben Geçerim Dedi.
Derken Işık Yeşil Oldu. Ben 1le Kalktım Virajı Alıp 2-3 Gidiyorum Dikizden Baktım Lavuk Daha Viraj Dönücek Bi Kahkaha Attım Lavuk Utandı :cherry:

Bi Kaç Gün Sonra Yine Aynı Işıklarda CBR600 Geldi Yanıma Arkasında Bi Hatun Vardı Ara Gazı Verdi, Tutamadım Kendimi, Çabuk Gaza Gelirim :queen: Dört Gözle Işığı Bekliyorum Derken Işık Yeşil Oldu Her Gün Aynı Virajdan Gide Gide Yolu Öğrendik Tabi, Ondan Önce Aldım Virajı, Derken 2-3-4 Bi 700 Metre Falan Dikizden İzledim Sonunda Dayanamadı Bastı Gaza, Yanımdan Vııınnn Diye Bişey Geçti. İstediği Kadar Geçsin Ezberlemişim Yolu, 200 Metre İlerde ki Işıklarda O Kırmızıda Durdu, eşil Yandı O Kalkana Kadar Ben Geçtim Yanından Vınnn Die. Bu Seferde Fena Gaza Geldi, Yol İlerde Tek Şerite Düşüyor, Yapacak Bişeyi Yok. Pendik'ten GüzelYalı''ya Kapıştık Adamla :bounce:

herkez anlattı bende anlatim :queen:

Işıklarda durdum yanıma renauld sybol le biri durdu içindeki 29-30 yaşlarında biri kardeş dedi sizin bu motorlar ufak ama hızlı kalkıyo dedi evet abi hızlı kalkar ama az ilerde bayılır dedim ama gel diğer ışıklara doğru kalkalım dedi :queen: tamam dedim tabi aslında öyle bi niyetim yok çnkü ben sola dönücem :queen: adam arabayı bağırttırıyo tabi bendede abarth egzoz var bende gaz veriyorum :queen: yeşil yandı ben kökledim gazı adam heycandan arabayı istop etttirdi ben gazladım geri frene basıp sola döndüm :queen: sonra durunca koptum gülmekten :queen:

Motosikleti
Pulsar NS400Z
bir hikaye ile daha geldim :D şimdi kızacaksınız yine ehliyetsizmi sürdün diye :pale: evet ama ara sokaklardan neyse olaya başlayim abim yaklaşık 1 hafta önce deposunu tamamen boşalttığı için motor evde yatıyordu dünde baktım abim arıyor açtım birazdan benzin gelecek depoya dök motoru bana getir dedi aileden gerekli izinleride çıkardıktan sonra depoya döktüm motoru çalıştırdım 2-3 dk çalıştı kaskımı taktım ve yola koyuldum fakat 500- 600 metre ya gittim ya gitmedim motor stop etti marşa basıyorum çalışmıyor kolçak vuruyorum çalışmıyor hatta bi ara motoru kaptırarak çalıştırmayı bile denedim neyse baktım olacak gibi değil bizim ustayı (abimi) aradım dedim böyle böyle motor çalışmıyor oda talimat vermeye başladı işte ayaklığa al kolçakla vur falan yaptım çalışmadı cikleyi çek öyle bas marşa dedi yaptım yine çalışmadı dedim bunun benzin nasıl kapalı oluyor nasıl açık oluyor şu anda hangi konumda dedi aşağı bakıyor dedim yedekte kalmış dedi (yedeğide bitirmiş:D) neyse benzini açtık marşa basarken beraber trink diye çalıştı burdan ne öğrenmiş oldum ybr125 lerde benzin ayarı aşağı doğru yedekte ortada olduğu zaman kapalı yukarı baktığı zaman açık güzel bir tecrübe oldu benim için

Üşenmeyip 8 Sayfa Yazının Hepsini Okudum. Gerçekten Komik Hikayeler Var :)

Bende Başımdan Geçen Bi Kaç Olayı Paylaşayım.

Saat 20.45 Sıraları İşten Çıktım, Pendik Sahilde McDonalds'ın Ordan Tuzla İstikametine Giricem Işıklardayım. Yanıma Bi Scooter Geldi, Arkadasında Bi Lavuk Kullanan Ayrı Bi Lavuk.. Sen mi Geçersin Ben mi Geçerim Dedi,
Ben Acemiyim Sen Geçersin Dedim. Tabi Ben Geçerim Dedi.
Derken Işık Yeşil Oldu. Ben 1le Kalktım Virajı Alıp 2-3 Gidiyorum Dikizden Baktım Lavuk Daha Viraj Dönücek Bi Kahkaha Attım Lavuk Utandı :cherry:

Bi Kaç Gün Sonra Yine Aynı Işıklarda CBR600 Geldi Yanıma Arkasında Bi Hatun Vardı Ara Gazı Verdi, Tutamadım Kendimi, Çabuk Gaza Gelirim :queen: Dört Gözle Işığı Bekliyorum Derken Işık Yeşil Oldu Her Gün Aynı Virajdan Gide Gide Yolu Öğrendik Tabi, Ondan Önce Aldım Virajı, Derken 2-3-4 Bi 700 Metre Falan Dikizden İzledim Sonunda Dayanamadı Bastı Gaza, Yanımdan Vııınnn Diye Bişey Geçti. İstediği Kadar Geçsin Ezberlemişim Yolu, 200 Metre İlerde ki Işıklarda O Kırmızıda Durdu, eşil Yandı O Kalkana Kadar Ben Geçtim Yanından Vınnn Die. Bu Seferde Fena Gaza Geldi, Yol İlerde Tek Şerite Düşüyor, Yapacak Bişeyi Yok. Pendik'ten GüzelYalı''ya Kapıştık Adamla :bounce:

aynısını yasadım çooooooooooook zevklı oluyor

daha dün ışıklarda durmuşum bwsdeki arkadas ara gazı verip iki de bir bana bakaraktan yeşili bekliyo.Yeşil yandı normal bi şekilde yoluma devam ediyorum tabi o basıyoda basıyo 150 200 metre kadar fark attıktan sonra dönüp bide ardına bakmazmı zoruma gitti tabi kapattım allah ne verdiyse.Cocugu Geçerken Güüldüm Bİde 100 metre fılan farktan sonra iyice bi döndüm baktım.Bozuldu tabi:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Apithin Hikayen Güzel, İmzan Daha Güzel :queen: Koptum Akşam Akşam :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ainen :cherry:

Yazıldı mı bilmiyorum ama benim çok dikkatimi çeken bir konu da bizimle muhabbet eden herkesin bir zamanlar motorcu olduğu. ya da motor almak istediği ama bir takım sebeplerden dolayı alamadığı..

Bu almak isteyip de alamayanların en ilginci sahilde karşılaştığım sarhoş bi abiydi.
yanıma geldi ve: ben de isstiyorum assslında.. kaffaaaanaa göree.. bin gitt.. ama sarhoş kafayla olmazz dimiiiiii.. assslında ben içmem fazla ama arkadaşşşlarrr iştee.....

Son düzenleme:
motorumu almışım daha yarım saat olmamış evin arka sokağıda biniyorum
babam geliyor ve motoru aldığı gibi ustune binmeden gaz veriyor ve ilk gunden güzelim motorum mahfoluyor:pr::mrgreen:
napçan babam sağolsun :D

son bıse daha solım bari :D benım motorum scutır :D 34plaka ama altınolukta otuorum yazları asos vs daga falan cıktıgımızda mıllet kendını zorla kekletıo :D soruolar oooo ıstanbuldanmı geldın :D evet dıorum bugun cıktım 4saat oldu sımdı ızmıre ordan antalyaya gıdıcem adam dıo gıdıomu ohooo dıorum 200e cıkıo vay be dıolar bızımkıler 100u gecmıyo koylu halkı inanıo onların yanından ayrılınca oturup 30dk guluyoruz saten :D

köylü milletletin efendisidir..bunu unutma...adam gibi anlatsan ne olcak dalga geçion gülüon....adamı sinir edip dellendirme.. !!!

devamını bekliyorum arkadaşlar..süper gidiosunuz..bu arkadaş hariç hepinizinkini inanın pür dikkar begeniyorum, okuyorum...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
slm

slm guncel

Arkadaşın başından geçmiş;
Motosiklet satıyor kendisi. Bir gün dükkana bir adam girmiş. Öle yandan yandan scooterlara bakıyor.
" 600cc yok mu sizde. "
"Yok"
"Ya bende vardı bi tane 600 lük yarış motoru onun gibi bişey arıyorum."
"Ne markaydı"
"Honda. Bunun gibiydi işte" 600 RR resmini gösteriyor bir yandan.
Arkadaş sırıtarak
"Hornet mi?"
"Evet evet hornet işte ondan acaip gidiyordu valla yok mu onun gibi bişey"

Bu arada gelen müşterilerden burgman ile 320 km hız yapanından tut kasksız 200 ile kaza yapıp sıyrık almadan kurtulanına kadar ne ararsan var.Hepsi ayrı hikaye olur.

Kırmızı ışıklarda migrosun önünde durdum iki tane ufaklık yaşları 13-14
Kaç basıyor bu abi
200
üffffff
( biri diğerine )ben dedim sana demi basar diye
Abi kaç kilo bu
200
çokmuş be abi
sen şimdi gaz versen kaç metre sonra seni göremeyiz
200
yaa abi sende herşeye ikiyüz diyon yaa dedi fırlamalar çok şekerlerdi bizi motora bindirirmisin dediler kaskınız yok olmaz dedim senin kaskın kaç para abi dediler sıkı durun beklenen cevap diğerinden geldi 200 dür len :queen::queen::queen: ikisinlede toka yayıp yanlarından ayrıldım ama dakikalarca güldüm fırlamalara inşallah bir gün onlarında motosikleti olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar