eğlenceli bir konu olcağını düşünüyorum motor ve trajıkomik olaylarımız:

bu başlığın tazelenmesi iyi olmuş, alper_satriani'ye teşekkürler. valla acaip stres attım arkadaşlar, devamı gelir inşallah.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bide şuna hastayım :) hani bi hayranlık var kullanmıyanda bile ve nezaman fırsatını bulsalar bi muhabbet kurma çabası ,bostancı sahil de kokareç yedik orda balıkcılarda var 27-28 yaşında bi eleman geldi biz kalkarken kardeş dedi motorun cok güzel, klasik soru kaç basıyo bu :) falan filan sonra dedi bendede vardı motor ama bi ceza yedim bidaha da tövbe ettimsattım motoru, yazdıgı belli insan anlıyo artık:) ben bitsede kacsam modunda hee hmm iyi iyi falan derken bomba patladı ,abicim dedi ben biara cok yüksek bi hıza cıkmışım farkında olmadan bide kaskımda yoktu polis bi çevirdi dedi cezaya dikkat ! 5000 tl ceza kesti bide motoru çekti :):) ooohaa diyicem ama hmm dedim gecmiş olsun ve olay maalinden ayrıldım .:)

biz oguzdogru yla bisikletlerle uludağa çıkarken yanımızdan bi şahin geçti bize bakıp bakıp güldü az sonra yol bitiyo çamura saplanıp kaldı adam yanından geçerken çok güzel güldüm

bi tanede ben anlatıyım bigün motorla baya bi gezdim geldim parka kapattım kontağı oturdum yere bi çocuk geldi dedi kaç para bu dedim 2.5 milyar dedi o ne be koy bi 2.5 daha araba al bunu kovdum 5 dk sora mahalleden genç biri daha diyo bu ne ya kayık gibi motor almışsın bende dedim
-bunlar denizdede gidiyo ondan aldım
kal geldi

Sirkeci'den harem'e arabalıvapur ile geçerken gemi iskeleye yanaşacağı sırada herkes arabalarını çalıştırıyordu..tam yanımda da bmw nin hayvani jeeplerinden biri duruyor.. adamın aynası kapalıydı..
bende elimle açayım bari yardım edeyim dediğim anda adam dur mur elleme gibilerden hareketler yaptı bir anda ayna vıjjjjt diye gendü gendüne açıldı..
ben de utandım..öyle işte :queen:

bir ayna hikayesi daha geldi aklıma..mevcut motosikletim olan mondial zat 150 ile üstüm başım full koruma dizlik mizlik vs. farlarım açık böyle bilinçli, trafikte saygılı imajı içerisinde giderken kadıköy ün dar ara sokaklarında tersten yola girip adamın birinin aynasına çarpıp kırmıştım..
neyse adamla halleştikten sonra dükkandaki tipin biri çıkıp siz motorcular işte hep böylesiniz dedi ve ben yerin dibine geçtim..adam haklı, ters yöndeyim ve benim hatamdan arabanın aynasına çarpmış/kırmışım..
içimdeki bütün o bilinçli motosikletli tozları uçmuştu üstümden..hala kızarım kendime..:pr:

Motosikleti
Pulsar NS400Z
Geçen Yaz Başımızdan Geçen Bir Olayı Anlatacağım Biz O Zaman Gülmekten Kırılmıştık :D

Şimdi abimin Ybr 125 i Var Onu Ödünç Aldım Bizim Arkadaştada 125 Agk Var Onuda aldım Gezeriz Diye Düşündüm Saatte Akşam 8-8:30 Benim Ehliyetim Olmadığı İçin Ara Sokaklardan Gidiyorduk Bir Süre Seyir Ettikten Sonra Bir Tıngırtı Geldi Ama Ben Ybr Den Emindim Ses Benden Gelmiyordu Ses Yerden Geliyordu Arkadaşım Birden Sağa Çekti Durdu Bende O Durunca Durdum Yerde Bişeler Arıyordu Ne Arıyorsun Dedim Vites Kolu Dedi Meğerse Yolda Gelen Tıngırtı Agk nin Vites Koluymuş Kaldırıma Oturduk 2miz Bereber Kahkaha Atıyoruz Yoldan Geçenler Bize Bakıyor Bunlar Ne Yapıyor Diye Gerçekten Güzel Bir Anıydı

Not: Şimdi Ehliyetimi Almak Üzereyim Yakında Bende Bir Ybr 125 Sahibi Olacam

benim sattıgım pejonun üstünde illegal yazıyodu bi tanede bi kasapda var ondada hırçın yazıyo motorlar aynı ama bi tek renkler değişik (burdada pejolar moda zevk :D) çocuklar gelio meraklı olanlar abi hırçın illegali geçiomuş gece yargıcıda meydan okuyo ben cevap bile veremiyorum gülmekten :d:d (tabi benimki hızlı :d). bide motoru yeni aldım arkadaş sordu bi sorunu varmı yok la ne sorunu taş gibi çalıştırıyım derken pedal yere düştü :d:D:d tabi parkdaki herkes koptu :D:D:D

İlk motorum mz251 ile gidiyorum keyifli keyifli, ilerde kırmızı ışık yandı bende ışıkta bi arabanın sağ tarafında durdum, motoru sola doğru yatırıp ayağımı yere koyacağım ama ayağım gelmiyor, cünkü ayakkabının bağcığı motorun vites koluna dolanmış ama anlamam için çok geç ve devrilmemek için iki elimlede refleks olarak arabaya tutundum. Arabayı bıraksam olmuyo insem inemiyorum.Yeşil yandı adam bağırıyo içerden '' bıraksana oğlum arabayı'' camı açtı ve durumu anlatım adam arabadan indi çakmağıyla benim bağcığı yakarak kopartı o da kurtuldu bende .... :queen:
Adam bana kızacağı yerde gülmekten konuşamıyo bile.....
İyi bir tecrübe oldu bana bağcıklı ayakabıyla motora binersen iyi bağla bağcığını .....:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gercekten oku oku koptum burda ya devamını beklıoruz 1-2tanede ben anlatım bari :D

bır gun edremetıtten altınoluga evıme gıdıyorum hızım 60-70 tın tın agır agır gore gore gıdıorum :D ılerde bı amca dıkkatımı cektı yası baya var bısıkletlı full doldurmus bısıkletını pazar torbasıyla once karsıdan gecıcek nıyetlenmıs el yaptım yok selektor yaptım umrumda deıl kornaya basa basa ustune gıdıoırum durdu oh dedım sag serıde cıkmıstı ben tam gecıcem pedala asıldı amca fren falan ben amcaya baya guzel yerlestırdım ne amcada ne bende bısey yoktu on jantları benım tekerlege gecmıs u goruntusu olmustu ındım kaskı cıkardım dedım amca körmüsün o sınırle sonra dedım bırseyın varmı amca çirkef cıktı salak aptal manyak okuz vs butun hayvan ısımlerını saydı odıcen cart curt amca dedım yolun ortasındasın sarteller attı benımde sans polıs geldı benı gonderdı amcaya noldu bılmıorum artık :D

birde ılk kazam varkı asırı komedı :D ılk almısım 16yasındayım ehlıyette yok suankı aklım olsa para verseler yapmam yokus assa ne dızlık ne mont ne kask Allaha emanet hız denemsı yapıorum cocuk aklı ıste bır araba burnunu cıkartı bır yapıstırdım :D O sag ben selamet yerlerde yuvarlandım uctum sekılde sort-tsort terlık :D fakat ustumde cızık yoktu hemen pıdecı geldı soktular ıcerı butun mıllet bana guluyo :D sınır oldum ılla dıolar su verelım ıstemıorum su verelım ıstemıorum su verelım 1.5lıtre suyu ıcerdıler can havlıyle motoru 8kısı kaldırıp kuytu bıyere goturmustuk suan guluyorum ama cocukluk işte :)

son bıse daha solım bari :D benım motorum scutır :D 34plaka ama altınolukta otuorum yazları asos vs daga falan cıktıgımızda mıllet kendını zorla kekletıo :D soruolar oooo ıstanbuldanmı geldın :D evet dıorum bugun cıktım 4saat oldu sımdı ızmıre ordan antalyaya gıdıcem adam dıo gıdıomu ohooo dıorum 200e cıkıo vay be dıolar bızımkıler 100u gecmıyo koylu halkı inanıo onların yanından ayrılınca oturup 30dk guluyoruz saten :D

Motorumu yeni almışım bizim orda ışıklarda duruyorum sol yanıma araba yanaştı, şöförün yanındaki adam beni ve motoru süzdü şöyle dedi
- Kaç beygir bu motor
- 28 beygir. (Herhalde benim motorun ve kendi arabasının motorunun sesinden olacak anlamadı dediğimi)
- 108 beygir iyiymiş yaa dedi. ve o anda ışık yeşile döndüğü için gülümseyerek gittim yanlarından

harika yaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

benim sattıgım pejonun üstünde illegal yazıyodu bi tanede bi kasapda var ondada hırçın yazıyo motorlar aynı ama bi tek renkler değişik (burdada pejolar moda zevk :D) çocuklar gelio meraklı olanlar abi hırçın illegali geçiomuş gece yargıcıda meydan okuyo ben cevap bile veremiyorum gülmekten :d:d (tabi benimki hızlı :d). bide motoru yeni aldım arkadaş sordu bi sorunu varmı yok la ne sorunu taş gibi çalıştırıyım derken pedal yere düştü :d:D:d tabi parkdaki herkes koptu :D:D:D

hay allah iyiliğini versin komşular gelecek şimdi saat olmuş 1.30 ben yırtılıyorum gülmekten,hele şu pedal kopma yokmu allahım yarabbim,dur şu balkonun kapıyı kapatayım bari zaten rezil olduk millete:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bir tanede benden.
Kırmızı ışıkta duruyorum, yanımda bir doblo. Benim motorun büyüklüğüne aldanmış hayranlıkla bakıyor. Camı açtı;
"Abi iki gaz ver dinleyelim"
"Bundan öyle yükses ses çıkmaz ki, iki silindir 250 cc makina bu" dedim.
Birden suratı değişti yanındaki arkadaşına dönüp
"Tırtmış olm bu motor ya 250 lik"
Sonra yandan yandan bakıp dobloyla gaz vermeye başladı vırn vırn...
Gülümsedim, yeşil yandı,önüm boş gazlayıp gittim. Arkada kaldı bu. Diğer ışıklarda yanıma geldi gözler pörtlemiş.
"Eee abi fişek gibi gidiyo bu ya, fırladın gittin"
"Ben ses çıkmıyor dedim gitmiyor demedim ki." dedim.
Dumuru ikiye katlandı arkadaşın :)

hala güldüğüm 2 olayım var ilk motorum hyo mu aldığımda işe gittiğim ilk gün çok sevdiğim bir abimle sohbete koyulduk laf lafı açtı sonunda kaç paraya aldına geldi söyledim ne dedi buna vereceğin parayla bir araba alsaydınya dedi aaa dedim çok şaşırmış bi şekilde abi harbiden ya hiç aklıma gelmedi bu deyince şöle bi baktı suratıma afalladı nasıl aklına gelmez ya deyip kızmaya başladı:) çok gülmüştüm hala araba almak aklıma gelmediği için motor aldığımı sanıyo ben ona yanıyorum:mrgreen:.
ikincisiyse klsik olacak ama bir arabayla kapışmam kuzenim gsr600 aldı bende biniyorum gidişine felan bakıcam 600cc sesi çok hoşuma gittiği için merakta var ara gazı veriyorum caddede bi baktım yanımda subaru ona yaptığımı sandı heralde oda başladı aragazı vermeye az biraz anladım bu benle kapışacak ama çokta niyetim yok kuzen arkamda neder diyedüşünürken yeşil yandı subaru bastığı gibi uzadı bende dururmuyum diğer ışıklar ortalama 1km ilerde 1 2 3 yaptım subaru arkamda hani derlerya asfalt ağladı gerçekten ağladı o hazı unutamam kuzen arkamızdan gelen subarulu çocuğa ışıklarda durduğumuzda sen o arabayı duvaraçak duvara :pr: diye bağırdı bi baktım çocuk iki elinle yüzünü ovuşturuyor kıpkırmızı olmuştu hiç unutamadığım iki olayım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hala güldüğüm 2 olayım var ilk motorum hyo mu aldığımda işe gittiğim ilk gün çok sevdiğim bir abimle sohbete koyulduk laf lafı açtı sonunda kaç paraya aldına geldi söyledim ne dedi buna vereceğin parayla bir araba alsaydınya dedi aaa dedim çok şaşırmış bi şekilde abi harbiden ya hiç aklıma gelmedi bu deyince şöle bi baktı suratıma afalladı nasıl aklına gelmez ya deyip kızmaya başladı:) çok gülmüştüm hala araba almak aklıma gelmediği için motor aldığımı sanıyo ben ona yanıyorum:mrgreen:.
ikincisiyse klsik olacak ama bir arabayla kapışmam kuzenim gsr600 aldı bende biniyorum gidişine felan bakıcam 600cc sesi çok hoşuma gittiği için merakta var ara gazı veriyorum caddede bi baktım yanımda subaru ona yaptığımı sandı heralde oda başladı aragazı vermeye az biraz anladım bu benle kapışacak ama çokta niyetim yok kuzen arkamda neder diyedüşünürken yeşil yandı subaru bastığı gibi uzadı bende dururmuyum diğer ışıklar ortalama 1km ilerde 1 2 3 yaptım subaru arkamda hani derlerya asfalt ağladı gerçekten ağladı o hazı unutamam kuzen arkamızdan gelen subarulu çocuğa ışıklarda durduğumuzda sen o arabayı duvaraçak duvara :pr: diye bağırdı bi baktım çocuk iki elinle yüzünü ovuşturuyor kıpkırmızı olmuştu hiç unutamadığım iki olayım.

Helal :bounce: DERSİNİ VERMİŞSİN :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm

Slm benımde ılk olan motosıkletım Cup Pejo 100 acemılığımı atmya çalısıyordum fazla uzağa gıdemıyordum mutlaka bı arıza cıkartırdı benım ona bınmem gerekırken o bana daha cok bınmıstır.
Gece bı yarısında dık bır yokusa çıkmak ıstedım tam yoksuun ortasında kaldı, gaz verıyorum yemıoyor, kafaya koydum yakacam motoru, arkadas benı motoru yakmaktan vaz geçirtti, Sonra aksam saatlerınde mahallede gezıyorum, hava ıyıce karardı virajı dondum, benım taka kayıslı olduğundan, kasnağın karsısındakı debraj biraz ışık sacarak fırladı gıttı.:queen::queen::queen:
Sonradan pısman oldum keske yaksaydım, sonra sattım:queen::queen:

hay allah iyiliğini versin komşular gelecek şimdi saat olmuş 1.30 ben yırtılıyorum gülmekten,hele şu pedal kopma yokmu allahım yarabbim,dur şu balkonun kapıyı kapatayım bari zaten rezil olduk millete:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

pedal olayında bende tutamadım kendimi :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:35 PM ----------

Slm benımde ılk olan motosıkletım Cup Pejo 100 acemılığımı atmya çalısıyordum fazla uzağa gıdemıyordum mutlaka bı arıza cıkartırdı benım ona bınmem gerekırken o bana daha cok bınmıstır.
Gece bı yarısında dık bır yokusa çıkmak ıstedım tam yoksuun ortasında kaldı, gaz verıyorum yemıoyor, kafaya koydum yakacam motoru, arkadas benı motoru yakmaktan vaz geçirtti, Sonra aksam saatlerınde mahallede gezıyorum, hava ıyıce karardı virajı dondum, benım taka kayıslı olduğundan, kasnağın karsısındakı debraj biraz ışık sacarak fırladı gıttı.:queen::queen::queen:
Sonradan pısman oldum keske yaksaydım, sonra sattım:queen::queen:

bi arkadaşımın pejonunda kavrama yolda fırladı yoldan kavrama toplamıştık haha:p:cherry:

orta sehpaya aldım motoru baktım motor hala yatıyor son anda yakaladım motoru ayaklığın bir vidası düşümüş
-- ramazan bayramının 1 gecesi karşı şeritte polis çevirmesi biri diğerine diyo olm motoru durduralım öteki dedi ki sarhoş adam arıyos bu saatte adam sarhoş olsa nasıl duracak üstünde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar