gercekten oku oku koptum burda ya devamını beklıoruz 1-2tanede ben anlatım bari
bır gun edremetıtten altınoluga evıme gıdıyorum hızım 60-70 tın tın agır agır gore gore gıdıorum

ılerde bı amca dıkkatımı cektı yası baya var bısıkletlı full doldurmus bısıkletını pazar torbasıyla once karsıdan gecıcek nıyetlenmıs el yaptım yok selektor yaptım umrumda deıl kornaya basa basa ustune gıdıoırum durdu oh dedım sag serıde cıkmıstı ben tam gecıcem pedala asıldı amca fren falan ben amcaya baya guzel yerlestırdım ne amcada ne bende bısey yoktu on jantları benım tekerlege gecmıs u goruntusu olmustu ındım kaskı cıkardım dedım amca körmüsün o sınırle sonra dedım bırseyın varmı amca çirkef cıktı salak aptal manyak okuz vs butun hayvan ısımlerını saydı odıcen cart curt amca dedım yolun ortasındasın sarteller attı benımde sans polıs geldı benı gonderdı amcaya noldu bılmıorum artık
birde ılk kazam varkı asırı komedı

ılk almısım 16yasındayım ehlıyette yok suankı aklım olsa para verseler yapmam yokus assa ne dızlık ne mont ne kask Allaha emanet hız denemsı yapıorum cocuk aklı ıste bır araba burnunu cıkartı bır yapıstırdım

O sag ben selamet yerlerde yuvarlandım uctum sekılde sort-tsort terlık

fakat ustumde cızık yoktu hemen pıdecı geldı soktular ıcerı butun mıllet bana guluyo

sınır oldum ılla dıolar su verelım ıstemıorum su verelım ıstemıorum su verelım 1.5lıtre suyu ıcerdıler can havlıyle motoru 8kısı kaldırıp kuytu bıyere goturmustuk suan guluyorum ama cocukluk işte
son bıse daha solım bari

benım motorum scutır

34plaka ama altınolukta otuorum yazları asos vs daga falan cıktıgımızda mıllet kendını zorla kekletıo

soruolar oooo ıstanbuldanmı geldın

evet dıorum bugun cıktım 4saat oldu sımdı ızmıre ordan antalyaya gıdıcem adam dıo gıdıomu ohooo dıorum 200e cıkıo vay be dıolar bızımkıler 100u gecmıyo koylu halkı inanıo onların yanından ayrılınca oturup 30dk guluyoruz saten