bende paylaşayım bari
sene geçen sene bende CıBıR 125 vardı o zman 600f olan bi arkadaşımla karşıya gidiyoduk (anadolu yakasından avrupaya..) köprü üstünde giderken rüzgar bi oraya bi buraya sallıyo beni.. arkadaş bastı gaza çıktı köprüden ben hala ortalardayım adamın biri arabayla yanaştı bana bağıra bağıra birşeyler söyledi gitti anlamadım dediklerini şaşırdım acaba küfür mü etti dedim kendi kendime..

sonra beşiktaşta ışıkların birisinde gördüm adamı dedim buyur abi sen ne demiştin adam bana senin motorda yarış motoru neden gaza basmıyosun dedi dedim bu ufak onun kadar gidemez adam bana o zaman neden aldın seni kandırmışlar yarış motoru diye dedi gitti..:mrgreen:
bu sene yazın Apache var bende geziyorum öylesine ortalıkta.. adamın biri SS le geldi yanıma bana bakıyo (adamda ne kask ne mont ne ayna hiç bişi yok sadece keltoş parlak bi kafa bide üstünde 46 yazan bi T-shirt) bana döndü dediki ben buna biniyorum takmıyorum sen neden bu kadar giyindin bu sıcakta dedi dedm bende ne olacağı belli olma ben giyindm gerisi Allah'a kalmış.. adam güldü gitti sonra diğer ışıklarda tekrar yan yana geldik hadi kalkalım dedi bende salak mıyım ben falan gibisinden git işine dedim sonra adam gazı verdi verdi verdi... debriyaj kaçırdı motor caddebostan migrosun ordan aşağı uzadı adam yerde yatıyo ışıklarda :mrgreen:ben sağa çekip yardım ettim adamın kafası kocaman şişti dedim KEŞKE KASK TAKSAYDIN adam suratıma bile bakmadı gazladı gitti :mrgreen:
şimdi aklıma geldi benim CıBıR'da jant şeridi egzos plakalık iptali falan vardı vs.. hoş gözüküyordu (kanımca..) 2005 modeldi far ampulünün biri patladı doğal olarak zamanla.. başka bi CıBıR'lı arkadaş geldi yanıma far süper olmuş 600f gibi duruyo nerde yaptırdın dedi dedim senin motor kaç model 2006 dedi 1 sene bekle olur böyle dedim şaşırdı baktı suratıma anlamadı :mrgreen: