eğlenceli bir konu olcağını düşünüyorum motor ve trajıkomik olaylarımız:

İstanbul trafiğinde bazı bayan sürücüler dalgınlıktan ve acemilikten sağ aynalarını açmayı unutuyorlar. Müsait bir zaman (ışıklarda vb.) denk gelirse açıyorum elimle ve lütfen dikkat edin önemli bir konu şeklinde uyarıyorum. :)

Çok önemli bir hareket ,kimbilir kaç görünmez:)kazayı önlemişsinizdir:cat:...
Muhtemelen fark etselerde açma fırsatı bulamıyorlar...

aklıma geldi ben köyde bi olaya rastlamıştım ve kopmuştum.. jandarma köyün merkezine durmuş belgesiz küçük mobilet leri topluyor jandarmayı gören panik halinde kaçıyor kimi iteleyerek daha hızlı gitceğini sanarak iteliyo felan ama bombayı bi amca patlatmıştı. amca hiç bişeyi takmadan mobiletiyle geldi jandarmanın yanına "evladım napıyorsunuz kaza felanmı oldu" dedi jandarmanın tek dediği kelime "amca sen in mobiletten" amca "hay hay evladım" iniyo jandarmada "atın arkadaşlar bunuda kamyona" adam ne olduğunu bil anlamadı yhaa paşa paşa yürüyerek evine gitti

bu güzeldi :p:mrgreen::mrgreen:

Motorumu yeni almışım bizim orda ışıklarda duruyorum sol yanıma araba yanaştı, şöförün yanındaki adam beni ve motoru süzdü şöyle dedi
- Kaç beygir bu motor
- 28 beygir. (Herhalde benim motorun ve kendi arabasının motorunun sesinden olacak anlamadı dediğimi)
- 108 beygir iyiymiş yaa dedi. ve o anda ışık yeşile döndüğü için gülümseyerek gittim yanlarından

Bu yaz Düzenlediğimiz Hayrabolu motocros gezisinden sonra Malkaraya oradanda kumbaga gittik tam 15 motor.. İstanbuldan sağolsun büyük makinelerle V-Stromlarla Falan eşlik ettiler ama tam bir karmaşayız... 100 lük cup la Edirneden Kardeşimiz Caner Gelmiş,
Kumbağda Denize Giriyoruz Hep berabercene...
Caner İstanbuldan Gelen Deniz Abiye Bağırıyor;"Abi Çok Açılmayın!!"
DEniz Abi; "Merak ETme Kardeşim 90 ı Geçmicez Takıl Sende bize :mrgreen::mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ışıklarda durduğunda, etrafındaki arabalar içindeki ufaklıkların pencereye yapışıp seni incelemesi, hayran hayran bakması var ya.. o gerçekten gülümsetiyor beni.

motosiklet almadan önce araştırma yapıyordum. Ybr kullanan bir kuryeye rastladım ve "Abi bu motorla 750 km lik uzun yola çıkabilir miyim?" dedim.
kurye " hayır" dedi. "90 ı geçmeden hiç motoru zorlamazsam gidebilir miyim" dedim. kurye "yok gidemezsin imkansız" dedi. "nedenki" diye sordum. Kurye bana "arada bir durup benzin alman lazım" dedi. :mrgreen:

Benim en çok hoşuma giden eski bordo Java'nın deposunda yazandı:

"J A W A Z A K İ"

motosiklet almadan önce araştırma yapıyordum. Ybr kullanan bir kuryeye rastladım ve "Abi bu motorla 750 km lik uzun yola çıkabilir miyim?" dedim.
kurye " hayır" dedi. "90 ı geçmeden hiç motoru zorlamazsam gidebilir miyim" dedim. kurye "yok gidemezsin imkansız" dedi. "nedenki" diye sordum. Kurye bana "arada bir durup benzin alman lazım" dedi. :mrgreen:

::xs06::::xs06::::xs06::
süper bu

bi gün denk geldi motordayken bikaç resim çektirdim durduğum yerde hemen yanımda da kanalizayson çukuru varmış hiç dikkatimi çekmedi yada önemsemedim sonra başka bi gün arkadaşa gösterim dedim motorun üstünde nasılım demek için arkadaşın ilk kelimesi şu

manzara süpermiş daha güzel bi yer yokdu heralde :queen:

on numara :D:D

Eskişehir'de bi müşterinin evine gittik motosikletle.Cüneyt abim(halidbin) içerde bende motorun yanında bekliyorum.2-3 tane 8-9 yaşlarında çocuk geldi yanıma bu kaç basıyo abi,bi oturabilir miyiz vs vs .Sonra bitanesi çıktı."Benim amcamda da var.Ben ondan bigün aldım.Caddede polise çarptım.Sonra kaçtım.Ama benimki bundan büyüktü"(motorda Honda CBR 954RR) demezmi.:queen:Sonra Cüneyt abi geldi.Giderken baktım.Hepsi bisikletleriyle bizimle yarış yapıyo :queen:

Sieee mahallenin veletleri :p:p:p

çok güzel hepsi ya devamını istiyoruz

okumaya doyamıyorum valla

keşke bütün anılarınız böyle güzel başlasa-bitse

motoru aldığım gün bizimkilerin yanına gittim annem babam pencerede ben motordan indim motoru gösteriyorum annem koşarak aşagı indi. ben bekliyorum aman oglum nerden çıktı bu şimdi, dikkat et yavaş git diyecek falan diye ama canım annem -beni ne zaman gezdirecen?dedi.içinde hep uhde varmış.eh anasının oğlu....

murat boyar aynısını yaşadım . bir gün babam istanbula mal almaya gitti annemle dükkanı kapadık eve geleceğiz , annem ben yürüyeceğim dedi . hava da soğuk dedim gel yavaş yavaş gideriz gel . ertesi gün sabah ... mt ye bakıyorum . eray oğlum beni halana götürsene dedi . tamam dedim arabanın anahtarlarını alıyorum . hayır hayır ben motorla gitmek istiyorum motorla götür dedim soğuk hava olsun rüzgar çok hoşuma gitti dedi ... hele yazın eray oğlum ben burdayım gel beni al eve götür ... hay hay anneciğim :D

birde şu var cc denilince herrr zaman akla kawasaki gelir . çevremde ki veletlerden biliyorum ... eray abii dünn varya dün caddede kawasakiler bir yarış yaptı görmeliydin 3 gün sonra yarışanları gördüm suzuki gs 750 r , honda cbr 600 rr , 3. göremedim :D

Son düzenleme:
balıkesirde benzinliğe girdim adam motora bakdı bana bakdı süpermi lpg mi mazotlumu dedi yüzüne bakdım abi şaka gibisin dedim :mrgreen::mrgreen:

bir keresinde de temden büyükçekmeceye gidiyorum yanıma iki travesti geldi :D :D arabayla kafaları bir dünya haplanmışlarmı içmişlermi artık biri göğüslerini gösteriyor biri bağıra bağıra şarkı söylüyor motorun çok güzelmiş falan diye bağırdı :p :p sağolun bakın dalganıza dedim bakıyoruz zaten dalgaya seninkinede bakalım dedi hayatımda ilk defa 600cc lik motoru zırlattım basdım :mrgreen: büyükçekmecenin girişinde karşılaşdık seninde amma değerli motorun varmış ne bu silverwing mi demezmi hakatten affalladım evt dedim 400 mü 600 lükmü dedi 600 dedim iyimiş dediler gittiler sonra düşündüm bir ara gerçekden motordan mı bahsetti temdeyken yoksa başka motordanmı bahsetti :silent: :mrgreen:

bir keresinde de arkadaşın siteye girdim kadının teki bana bağırıyor 3 kat oğlum diye ilk ilgilenmedim arkadaşın apartmana yürüyorum oğlum burası üçüncü kat diyor döndüm ne üçüncü katı teyze dedim sen kebpçıdan gelmiyormusun dedi :mrgreen: :mrgreen:

bende anlat anlat bitmez

bir kerede 5 yaşında velet gelmiş yanındaki 5 yaşındaki velete bak bu işde hayabusa diyor :mrgreen: :mrgreen: birde usta usta bilmiş bilmiş anlatıyor bunlar özel yapımları olum dergide gördüm ben diyor :mrgreen: bende parkda kız arkadaşla sohbet ediyorum bir yandan çocukları kesiyorum dinliyorum :D

Bizim Salondaki Sanatçı Diyo: La Motoru Ne Aldın Ne Yapacan Motoru ?
Ben: Yaw Hadi Motoru Boşver. Peki Sen Niye ARABA Aldın Arabayı Ne Yapacan ? Dedim. Sustu Kaldı ÖYLeCe Çıt Çıkarmadı :D
Ne Zaman DÜğün Salonuna iŞe Gitsem Ordaki Düğün Sahiplerinin Çocukları Diyolar Abi Bu Kawasaki Mi ? Bende Diyorum Ki Okuma Yazman Var Mı ? Evet Diyo Abi Var. O Zaman Motorun Kenarında Ne Yazıyor Diyorum ? BETTER Yazıyo Abi Diyo :D Bende iŞTe Motorun İsmi Bu Diyorum :queen: Ne Zamanda Petrole Gitsem Benim Motosiklet Az Yaktığı İçin Haftada Bİr Beş YTL Lik Dolduruyom Beni 1 Hafta Götürüyo :queen: Ordaki Petrolcüde Diyoki YAhu Birgün 10 YTL Lik Alsan Yada Depoyu Fullesen Vallahi Kurban Kesecem Diyo :queen: Bende Ne Yapiyim Diyom Uzun Yola Gitmiyorum Bişey Yapmıyorum Fuzuli Şeyleri Sevmem Diyorum Ben YAw Tamam Git Hadi Git Diyo :queen: Bi arada Motosikleti iLK Aldığım Gün Amca Oğlu Diyoki Ersin Bak Vallahi 1 Metre Bile Gidecek Olsan Kaskını Tak Öyle Git Diyo. Bende Kasksız Motor Kullanamam Diyorum Zaten. 2. Günü iSe La Olm Ersin Takma Şu Kaskı Kafana Yaw Ne Sıkıcı Bişey Bu Saçını Felan Bozuyo Takma Artık Diyo Bunu :queen: ßende Ona Dedim Laaa Sen Daha Dün Değilmiydin Diyen 1 Metre Bile Gitsen Kask Tak Diyee? Baktım Birden Afalladı :queen:

motor almama cok az kaldi(hyo250r) ve koyde oturuken babam bi adamla geldi
-oglum bu adam sana biraz ogretir dedi ve bi mondial scooter getirmisler
(adamın uzaktan bi akraba derler ya onlardan) neyse

ilk bindigimde fazla gaz verince dustum yerlerde çamur felan

babamda cok heves etti, oğlum bide ben sureyim bakayım nasıl dedi(yaş55ve ilk kez 2 teker)
bindi motorun sesini dinle ayni arabadaki gibi dedi ve bastııı gaza gitti
artik gozden kayboldu ve aradan yarim saat gecti anneme gecmıs olsun anne dedim babam gitti ve gelmedi:D:D
aradan 1 saat gecti ve guler yuzlu bi ifadeyle cok guzelmus bu yaa dedi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar