- Konu Yazar
toplam 19 anı çıktı::salut:
İstanbul trafiğinde bazı bayan sürücüler dalgınlıktan ve acemilikten sağ aynalarını açmayı unutuyorlar. Müsait bir zaman (ışıklarda vb.) denk gelirse açıyorum elimle ve lütfen dikkat edin önemli bir konu şeklinde uyarıyorum.![]()
aklıma geldi ben köyde bi olaya rastlamıştım ve kopmuştum.. jandarma köyün merkezine durmuş belgesiz küçük mobilet leri topluyor jandarmayı gören panik halinde kaçıyor kimi iteleyerek daha hızlı gitceğini sanarak iteliyo felan ama bombayı bi amca patlatmıştı. amca hiç bişeyi takmadan mobiletiyle geldi jandarmanın yanına "evladım napıyorsunuz kaza felanmı oldu" dedi jandarmanın tek dediği kelime "amca sen in mobiletten" amca "hay hay evladım" iniyo jandarmada "atın arkadaşlar bunuda kamyona" adam ne olduğunu bil anlamadı yhaa paşa paşa yürüyerek evine gitti
motosiklet almadan önce araştırma yapıyordum. Ybr kullanan bir kuryeye rastladım ve "Abi bu motorla 750 km lik uzun yola çıkabilir miyim?" dedim.
kurye " hayır" dedi. "90 ı geçmeden hiç motoru zorlamazsam gidebilir miyim" dedim. kurye "yok gidemezsin imkansız" dedi. "nedenki" diye sordum. Kurye bana "arada bir durup benzin alman lazım" dedi. :mrgreen:
Benim en çok hoşuma giden eski bordo Java'nın deposunda yazandı:
"J A W A Z A K İ"
motosiklet almadan önce araştırma yapıyordum. Ybr kullanan bir kuryeye rastladım ve "Abi bu motorla 750 km lik uzun yola çıkabilir miyim?" dedim.
kurye " hayır" dedi. "90 ı geçmeden hiç motoru zorlamazsam gidebilir miyim" dedim. kurye "yok gidemezsin imkansız" dedi. "nedenki" diye sordum. Kurye bana "arada bir durup benzin alman lazım" dedi. :mrgreen:
Eskişehir'de bi müşterinin evine gittik motosikletle.Cüneyt abim(halidbin) içerde bende motorun yanında bekliyorum.2-3 tane 8-9 yaşlarında çocuk geldi yanıma bu kaç basıyo abi,bi oturabilir miyiz vs vs .Sonra bitanesi çıktı."Benim amcamda da var.Ben ondan bigün aldım.Caddede polise çarptım.Sonra kaçtım.Ama benimki bundan büyüktü"(motorda Honda CBR 954RR) demezmi.:queen:Sonra Cüneyt abi geldi.Giderken baktım.Hepsi bisikletleriyle bizimle yarış yapıyo :queen: