eğlenceli bir konu olcağını düşünüyorum motor ve trajıkomik olaylarımız:

ulan okudukça içim cız ediyo benim babam da motora hevesli hatta bana alma şu motoru dragstar alalım ben de kullanırım falan diyodu sürekli, olmaz öyle ufak motordan başlamak lazım falan filan diye kaynattık o konuyu, bir ara "yaz gelsin alırım senin motoru" falan diyodu şimdi pat diye ver bakalım anahtarı derse yandığımızın resmidir, hiç tecrübesi de yok, olmaz kullanamazsın dersem hani küçük motorla başlanıyodu küçük işte sen bunla başlamadın mı der cevap da veremeyiz :queen: ses etmesek versek anahtarı bi yan yattı mı grenajlar d.tümüze kaçar... aşaa tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık oldu bizim mevzu, bi intruder falan bakacaz heralde babama iş ciddiye binerse :)

merhabalar

konuyu dağıtıcam ama

yeni kawasaki er 5 aldım yaklaşık bir aydır kullanıyorum ama sanki yanlış olan bişey var depoyu full dolduruyorum ve 4 bin devir üzerine çıkmadan şehir içerisinde 100 km yol yaptığımda depo yedeğe düşüyo yani yedeğe alıyorum ):
şehir içinde ortalama 500 bin lira yakıyo bu mümkünmü

bakım dersen a dan z eye yeni bakıma soktum karbüratör dahil temizlettim

az yaktırmak için ne ypmalıyım

ustaya gidiyorum imkanı yok okadar yakmaz diyo yakıyo işte

ayrıca bu benzin musluğu nasıl kullanılıyo on var prı var ve yedek var
bu prı ne anlama geliyo prı de kullanırsam nasıl bir farklılık olur

kafayı yicem

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/naked-motosikletler/90226-kawasaki-er-5-a.html#ixzz1OxefpJQV

yaw kardeşim 14 sayfa hiç üşenmeden okunurmu ben okudum işte ama yarıldım gülmekten birde işyerindeyim biri görecek duyacak diye sesimde çıkmıyor karnıma ağrılr girdi artık yaa :D

ışıklarda bekliyoruz yeşil yandı önümdeki dallama gazladı bene kalkış yaptım ve önümdeki dallama aniden durdu bende ön frenini sıkmak zorunda kaldım olay çok hızlı gelişti ve ben yerdeyim şehrin en kalabalık trafik ışıklarında ben madarayım yeri öptüm neyse adamlar yardım ediyo motoru kaldırdılar yanımdan geçen yaşlı bir teyze aynen bana şunları dedi ==== dikkat et oğlum düşersin ==== ve ben çıldırdım

allahım ya :)))))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:59 ----------

marketten çıktığımda benim motorumun direksiyonundan tutmuş birini gördüm
gittim yanına hiç bozuntuya vermeden
-kardeş motor seninmi
-evet yeni aldım ama nazar değdi galiba anahtarı kaybettim
- dur bakim benim cebimde olacak bunun anahtarı =)

::)))))))))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar