Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekrar merhaba arkadaşlar bilgiler yanlış girilmiş daha doğrusu bize yanlış söylenmiş.Gittim gebzeye imar bölümüne.. Daire 76 metrekare brüt 58metrekare net ölçümü varmış Daire de 8 yaşında imiş. .Fazlada para ödedim sigortacıya neyse can sağlığı .. Birde dairenin olduğu yerde 2 değil 3 okul olduğunu gördüm..Anaokulu , ortaokul ve anadolu lisesi var. Sağında muhtarlık , cami , cemevi solunda a101 önünde 2 tane durak üstünde pazar altında sosyal tesis var..Kiracım çok iyi gününden önce ödüyor kirasını..Geçen hatta babam entübe edildiği zaman kira ödemek için beni dükkanımda bulamamış. Nerdesin abi geldim iki gün yoktun diye mesaj atmış..Bende durumu anlattım.. Abi birşey lazımsa söyle olmadı dükkanına bakalım biz diye mesaj atmış sağolsun..
Yalnız balkondan su almış daha önceden söylenmişti bana halletireceğiz artık.. Birde bu daireyi alırken ben 1 milyon tl gibi altın borçlanmıştım 24 ayarı 7380den 22 ayarı 6900 çeyrekleri 12700 (+- yanlış olabilir) gibi rakamdan bozdurmuştum..Şimdi altının durumu ortada 40 gr üç çeyrek aldım ödedim bile buradan da iyi kazancım olacak
Hayattaki tüm şanslarımı burada harcadım galiba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2 kira bedeli aldım toplamda .. Çıkarken o anki kira bedeli üzerinden ödeyeceğim depozitoyu..