eğlenceli bir konu olcağını düşünüyorum motor ve trajıkomik olaylarımız:

merabalar. 1997 senesindeemsalsiz 1969 model 250 lik kankırmızı jawamla artçımla gezerken e 5 yolunda polisin tırı durdurduğunu gördüm hızım 60 tı tırınyanından gecerken hızımı çoğalttım osırada artçımındayısı mobilyetle aynışeritten geliyodu ben polis durdurmasındiye tırınyanından gecerken gazabastım artçımda dayısına selam vermek için sağ elini avaya kaldırdı polis tırın önünden birden çıkınca şamarıyedi paçavra gibi savrulduk ama düşmedik dönüp baktığımızda aynasızın misket gibi,yerde yuvarlandığını gördük öbür poliste biz durmayınca arkamızdan kepini attı ve gaza bastık kactık ordan ertesigün güzelim 250 lik kırmızı jawam maviye dönmüştü

2 tane de benden arkadaşlar.

Motorumu aldıktan birkaç gün sonra, motor ustasına rezil oldum paylaşmak istedim. Bir akşam üzeri trafiğin çok çok az olduğu, biraz yokuşlu köy yollarında gezindim. Eve dönerken motor teklemeye başladı. Motor konusunda çok yeni olduğum için, yokuşlar nedeni ile hava soğutmalı motorumun şiştiğini düşündüm. Eve zor bela geldim. 2 saat çalıştırmak için uğraştım olmadı. Sabah kalkınca ilk iş motoru çalıştırmaya çalışmak oldu yine olmadı. Motoru boğdum sandım. Nette boğulan motor incelemeleri ve motorda denemeler yine olmadı...... Sonunda gittim ustaya. Aldım adamı eve getirdim. Yolda da bilmiş bilmiş anlattım. Adam motora bindi marşa bastı... ABİ BENZİN BİTMİŞ dedi........ REZİLLLLL OLDUM WALLAHİ.

Bir diğerini ise dün yaşadım dumur oldum. Oturduğumuz sokakta bulunan bir tüpçünün motorunu tahmin edin. (arkada tüp taşıma aparatı da var. Belliki servis için kullanıyor) Keeway Superlight. Yanlış gördüm sandım ilk önce. Neticede Alanya'da gayet cool tüpçülerimizin olduğunu öğrendik. :mrgreen:

merabalar. 1997 senesindeemsalsiz 1969 model 250 lik kankırmızı jawamla artçımla gezerken e 5 yolunda polisin tırı durdurduğunu gördüm hızım 60 tı tırınyanından gecerken hızımı çoğalttım osırada artçımındayısı mobilyetle aynışeritten geliyodu ben polis durdurmasındiye tırınyanından gecerken gazabastım artçımda dayısına selam vermek için sağ elini avaya kaldırdı polis tırın önünden birden çıkınca şamarıyedi paçavra gibi savrulduk ama düşmedik dönüp baktığımızda aynasızın misket gibi,yerde yuvarlandığını gördük öbür poliste biz durmayınca arkamızdan kepini attı ve gaza bastık kactık ordan ertesigün güzelim 250 lik kırmızı jawam maviye dönmüştü

hehe koptum ya:queen:

""Birkeresinde 6 7 motor toplandık gezmek için yer arıyoruz o arada yanımıza yaşlı,sıska bi amca geldi...
-ne o olm gezmeye mı gitceeniz ?
-evet amca
-dikkatli gezin bak geçenlerde bizim köyde birisi traktöre arkadan çarptı pulluklara saplandı
-geçmiş olsun amca dikkat ederiz
"biraz daha motorları inceledikten sonra"
-yau bende de cup motoru var bende basmıcam basmıcam diyom ama bi bakıyom 70,hadi 70 oldu 80,sonra ha 80 olmus 90,100 gidiyo yok yok siz en iyisi kafanıza göre takılın :mrgreen:

""Birkeresinde 6 7 motor toplandık gezmek için yer arıyoruz o arada yanımıza yaşlı,sıska bi amca geldi...
-ne o olm gezmeye mı gitceeniz ?
-evet amca
-dikkatli gezin bak geçenlerde bizim köyde birisi traktöre arkadan çarptı pulluklara saplandı
-geçmiş olsun amca dikkat ederiz
"biraz daha motorları inceledikten sonra"
-yau bende de cup motoru var bende basmıcam basmıcam diyom ama bi bakıyom 70,hadi 70 oldu 80,sonra ha 80 olmus 90,100 gidiyo yok yok siz en iyisi kafanıza göre takılın :mrgreen:

:mrgreen::mrgreen:

bir gün küzenimin mondial 100 luğu kullanırken yolda yanıma bi cbr600rr yanaştı bana dediki sana 3. vitesi göstermem hadi kapışalım, bende ona soğuk kanlılıkla sen git ben sana yetişirim... ama çok kızmıştım
böylelerine daha güzel cevaplar bulabiliriz. yani hem sövecen heme mahkemelik olmayacan. :queen::queen::queen:

süper ya bende anlatayım çok yok ama
benim eski 50 cc ramzeye ben 65 + arkadaş 85 kilo binioz motor olabildiğine bağırıyo 20 30gidiyo neyse bayıra geldik dedik çıkar arkamda iteliyo ileri geri lan dedip etraftan yanlış anlarlar. oysa motor gitsin die ivme yapıoz :D yanımızdada bi dayı yürüyo motor 5 bilemedin 10 km ile Dayıyla beraber ilerliyoz bizdede hareketler rahat hani motor gidiyoda biz basmıyoz hesabı oysaki yedi bitirdi kendini motor :DDD

bir gün küzenimin mondial 100 luğu kullanırken yolda yanıma bi cbr600rr yanaştı bana dediki sana 3. vitesi göstermem hadi kapışalım, bende ona soğuk kanlılıkla sen git ben sana yetişirim... ama çok kızmıştım

Aynı olayla hemen hemen bende karşılaştım diyebilirim. Kırmızı ışıkta duruyorum en önde. Yanımda bir tane fazer durdu. Gaz açmaya felan başladı durduk yerde. Kafasını hadi gel kapışalım dercesine bir salladı. Bende hiç düşünmeden tamam dedim. Ama tamam deyince aklıma bu motorla nasıl başa çıkabilirim ki imkansız falan dedim. Bu hala gaz veriyor motora. Hava atacak ya... O sırada yeşil yandı bi asıldım gaza baktım fazer ı kullanan eleman daha motoru hareket ettiremedi bile.:queen: Motor stop etti. İşte o anda 110 cc nin 600 cc yi tokatlayabileceğini kanıtladım. Meğer hiçte imkansız değilmiş. (ne kadar şansta olsa)

Aynı olayla hemen hemen bende karşılaştım diyebilirim. Kırmızı ışıkta duruyorum en önde. Yanımda bir tane fazer durdu. Gaz açmaya felan başladı durduk yerde. Kafasını hadi gel kapışalım dercesine bir salladı. Bende hiç düşünmeden tamam dedim. Ama tamam deyince aklıma bu motorla nasıl başa çıkabilirim ki imkansız falan dedim. Bu hala gaz veriyor motora. Hava atacak ya... O sırada yeşil yandı bi asıldım gaza baktım fazer ı kullanan eleman daha motoru hareket ettiremedi bile.:queen: Motor stop etti. İşte o anda 110 cc nin 600 cc yi tokatlayabileceğini kanıtladım. Meğer hiçte imkansız değilmiş. (ne kadar şansta olsa)

siz işi bilmiyormusunuz benim yanıma öyle bir tanesi yanaşdı yıllar önce başka bir mevzudan zaten sinirliydim aşırı kapışalım hesabına yanıma geldi hadi gel dedi ışıkdan ışığa yerde balmumcu adama tek dediğim laf ben öyle domalıp iki büklüm gaza basamam sen domal git aslanım dedim yanımda da milletin arabalarının camı açık her kez duyuyor o sırada sigarada içiyordum bir elimde sigara herifin inadına birde bacak bacak üstüne attım :queen: öyle ağır abi hesabı ağır ağır gaza basdım adamın bakışı görüceksiniz gaza bile basamadı eğilemedi bile dik dik motorda ağır ağır gitti. :cherry: gerçi çok kaşınmışdım çok sinirliydim dalaşıcak yer arıyodum öyle sinirli olmasam adama tek diyiceğim kalsın birader derdim benim keyfim rahatım başka senin süratin başka git akranlarınla oyna derdim ama insan sinirli olunca gözü bir şey görmüyor..

bende bu pazar hürriyette okuduğumu yazayım;

iki tane ss motorcu tek teker kırmızıda bastırıp gidiyor, arkada duran ambulanstaki acil doktoru camı açıp yandaki aracın şöförüne "hey maşallah bizim müşteriler nasıl da gidiyor bak" diyor

iki tane ss motorcu tek teker kırmızıda bastırıp gidiyor, arkada duran ambulanstaki acil doktoru camı açıp yandaki aracın şöförüne "hey maşallah bizim müşteriler nasıl da gidiyor bak" diyor

Hahahahah Koptum Ya :D Süper bu İnlerinde En İyisi bence :D Ahahaha

nihahahahaa :p:p:mrgreen:

Bir kere Bakırköy mt toplanmışız gece olmuş geziyoruz, kırmızı ışıkta durduk. Tam benim yanımda siyah şahin durdu (camları falanda siyah). Yeşil yandı bu sırada şahinin arka camı açılmaktaydı. İçinde 6 kişi falan vardı ve elleri kolları camdan çıkarıp bize el sallayıp gittiler.. Adamların o güler yüzünü hala unutamadım.

Best of the topic :queen::queen::queen:

Mersin İl Temsilcisi
bir tane daha yazayım bende

yıllar önce bir mobylette'm var benim. sanırım benzinden midir neydi kilometrede bir elektrik kesiyor ve ben bujiyi temizliyorum. son olarak eve 4-5 kilometre kalmıştı, yine kesiklik yaptı, bujiyi yine temizledim ve amaney motor çalışmıyor bir türlü. tam 4-5 kilometre motoru ittim. yazın o sıcağında anam ağladı. hele öyle yokuşlar vardı ki canımdan bezdim. evin önüne geldim kan ter içinde ve yoldan geçen bir motorlu durdu ve dedi ki:
"kardeş buji başlığınıı takmayı unutmuşsun..."

içimden geçenleri siz düşünün artık

bir tane daha yazayım bende

yıllar önce bir mobylette'm var benim. sanırım benzinden midir neydi kilometrede bir elektrik kesiyor ve ben bujiyi temizliyorum. son olarak eve 4-5 kilometre kalmıştı, yine kesiklik yaptı, bujiyi yine temizledim ve amaney motor çalışmıyor bir türlü. tam 4-5 kilometre motoru ittim. yazın o sıcağında anam ağladı. hele öyle yokuşlar vardı ki canımdan bezdim. evin önüne geldim kan ter içinde ve yoldan geçen bir motorlu durdu ve dedi ki:
"kardeş buji başlığınıı takmayı unutmuşsun..."

içimden geçenleri siz düşünün artık

olur öyle yav insan tecrübeleri zaten ancak böyle kazanıyor. :p

siz işi bilmiyormusunuz benim yanıma öyle bir tanesi yanaşdı yıllar önce başka bir mevzudan zaten sinirliydim aşırı kapışalım hesabına yanıma geldi hadi gel dedi ışıkdan ışığa yerde balmumcu adama tek dediğim laf ben öyle domalıp iki büklüm gaza basamam sen domal git aslanım dedim yanımda da milletin arabalarının camı açık her kez duyuyor o sırada sigarada içiyordum bir elimde sigara herifin inadına birde bacak bacak üstüne attım :queen: öyle ağır abi hesabı ağır ağır gaza basdım adamın bakışı görüceksiniz gaza bile basamadı eğilemedi bile dik dik motorda ağır ağır gitti. :cherry: gerçi çok kaşınmışdım çok sinirliydim dalaşıcak yer arıyodum öyle sinirli olmasam adama tek diyiceğim kalsın birader derdim benim keyfim rahatım başka senin süratin başka git akranlarınla oyna derdim ama insan sinirli olunca gözü bir şey görmüyor..

laf çok güzel desek kavga çıkarmı acaba. :D:D:D bomba yaa .... ama şimdi onunda sana gelip öle teklşifte bulunması saçma hakkaten ne zorun warda yarışıcaz ki

bende paylaşayım bari :)
sene geçen sene bende CıBıR 125 vardı o zman 600f olan bi arkadaşımla karşıya gidiyoduk (anadolu yakasından avrupaya..) köprü üstünde giderken rüzgar bi oraya bi buraya sallıyo beni.. arkadaş bastı gaza çıktı köprüden ben hala ortalardayım adamın biri arabayla yanaştı bana bağıra bağıra birşeyler söyledi gitti anlamadım dediklerini şaşırdım acaba küfür mü etti dedim kendi kendime.. :) sonra beşiktaşta ışıkların birisinde gördüm adamı dedim buyur abi sen ne demiştin adam bana senin motorda yarış motoru neden gaza basmıyosun dedi dedim bu ufak onun kadar gidemez adam bana o zaman neden aldın seni kandırmışlar yarış motoru diye dedi gitti..:mrgreen:

bu sene yazın Apache var bende geziyorum öylesine ortalıkta.. adamın biri SS le geldi yanıma bana bakıyo (adamda ne kask ne mont ne ayna hiç bişi yok sadece keltoş parlak bi kafa bide üstünde 46 yazan bi T-shirt) bana döndü dediki ben buna biniyorum takmıyorum sen neden bu kadar giyindin bu sıcakta dedi dedm bende ne olacağı belli olma ben giyindm gerisi Allah'a kalmış.. adam güldü gitti sonra diğer ışıklarda tekrar yan yana geldik hadi kalkalım dedi bende salak mıyım ben falan gibisinden git işine dedim sonra adam gazı verdi verdi verdi... debriyaj kaçırdı motor caddebostan migrosun ordan aşağı uzadı adam yerde yatıyo ışıklarda :mrgreen:ben sağa çekip yardım ettim adamın kafası kocaman şişti dedim KEŞKE KASK TAKSAYDIN adam suratıma bile bakmadı gazladı gitti :mrgreen:

şimdi aklıma geldi benim CıBıR'da jant şeridi egzos plakalık iptali falan vardı vs.. hoş gözüküyordu (kanımca..) 2005 modeldi far ampulünün biri patladı doğal olarak zamanla.. başka bi CıBıR'lı arkadaş geldi yanıma far süper olmuş 600f gibi duruyo nerde yaptırdın dedi dedim senin motor kaç model 2006 dedi 1 sene bekle olur böyle dedim şaşırdı baktı suratıma anlamadı :mrgreen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bunu okuduktan sonra oturduğum sandelyeden düşüyordum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar