Üşenmeyip 8 Sayfa Yazının Hepsini Okudum. Gerçekten Komik Hikayeler Var
Bende Başımdan Geçen Bi Kaç Olayı Paylaşayım.
Saat 20.45 Sıraları İşten Çıktım, Pendik Sahilde McDonalds'ın Ordan Tuzla İstikametine Giricem Işıklardayım. Yanıma Bi Scooter Geldi, Arkadasında Bi Lavuk Kullanan Ayrı Bi Lavuk.. Sen mi Geçersin Ben mi Geçerim Dedi,
Ben Acemiyim Sen Geçersin Dedim. Tabi Ben Geçerim Dedi.
Derken Işık Yeşil Oldu. Ben 1le Kalktım Virajı Alıp 2-3 Gidiyorum Dikizden Baktım Lavuk Daha Viraj Dönücek Bi Kahkaha Attım Lavuk Utandı :cherry:
Bi Kaç Gün Sonra Yine Aynı Işıklarda CBR600 Geldi Yanıma Arkasında Bi Hatun Vardı Ara Gazı Verdi, Tutamadım Kendimi, Çabuk Gaza Gelirim :queen: Dört Gözle Işığı Bekliyorum Derken Işık Yeşil Oldu Her Gün Aynı Virajdan Gide Gide Yolu Öğrendik Tabi, Ondan Önce Aldım Virajı, Derken 2-3-4 Bi 700 Metre Falan Dikizden İzledim Sonunda Dayanamadı Bastı Gaza, Yanımdan Vııınnn Diye Bişey Geçti. İstediği Kadar Geçsin Ezberlemişim Yolu, 200 Metre İlerde ki Işıklarda O Kırmızıda Durdu, eşil Yandı O Kalkana Kadar Ben Geçtim Yanından Vınnn Die. Bu Seferde Fena Gaza Geldi, Yol İlerde Tek Şerite Düşüyor, Yapacak Bişeyi Yok. Pendik'ten GüzelYalı''ya Kapıştık Adamla :bounce: