eğlenceli bir konu olcağını düşünüyorum motor ve trajıkomik olaylarımız:

bizden bir arkadaş anlatıyor öldüm gülmekten sağolsun.
yazan askon
kısadan anlatayım 10 sene evvel sana sordukları gıbı banada abi nasıl iyi kacıyormu bunlar demişlerdi bende seyret demiştım ışık yeşil yandı bir asıldım gaza gaz teli koptu rezil olduk
paşa paşa gıt yoluna uyma kımseye.
:queen::queen::queen:

kısadan anlatayım 10 sene evvel sana sordukları gıbı banada abi nasıl iyi kacıyormu bunlar demişlerdi bende seyret demiştım ışık yeşil yandı bir asıldım gaza gaz teli koptu rezil olduk
paşa paşa gıt yoluna uyma kımseye.
:queen::queen::queen:[/QUOTE]

:mrgreen::mrgreen:

bugun okula gittim sınavım vardi bitane . herneyse üstümde motor montum war hava yagmurlu iceri girdim 3 4 tane cocuk bizm okuldan ;
-Motorun mu var motorcumusun sen ? dedi
-Bnde evet var motor kullanıyorum dedim.
(direk)- kawasaki mi var ? dedi :D
-Bnde hayır honda dedim güldüm geçtim ..

(ışıklarda durup)
- birader kac basio bunlar ?
-bu kaskı nasıl takiyosunuz ya bu sıcakta?
diyenler aşağı yukarı hergün oluyo =)

bir gün küzenimin mondial 100 luğu kullanırken yolda yanıma bi cbr600rr yanaştı bana dediki sana 3. vitesi göstermem hadi kapışalım, bende ona soğuk kanlılıkla sen git ben sana yetişirim... ama çok kızmıştım

BÖYLE BİR TEKLİFE VERİLECEK MÜKEMMEL Bİ CEVAP OLMUŞ..:cat:

Sonunda bitti süperdi ya gözlerim şişti:mrgreen:Bide ben anlatayım Kanuni Racerın nasıl bi motor olduğunu, kaltesini,ne malı olduğunu bu siteden öğrendim.Herseyi biliyorum artık bu motor hakkında.Neyse isim ve adres vermiyorum yakınımdaki kanuni bayisine gittim yetkiliye sordum kaç para,şu para,inceledim falan. Abi dedim bu ne malı:wiinkk:Bana demezmi bunun motor ve şanzıman honda diğer parçaları türk tasarımı:pGülmemek için zor tuttum kendimi:queen:Adamın suratına bitane çakmak geldi içimden ama işte:).

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

:bounce:hic bu kadar uzun bişeyler okumamıştım benim için iyi oldu, bende bir iki şey anlatayım,

Malum makine 600rr eve arkamda kızlarla geliyorum evden annem sepetle bişeyler indiriyor yola devam ediyoruz.. annem hep yukardan izliyor.. bir gün bi konu var annemin bir yere gitmesi gerekiyor, dedimki "anne atla motorun arkasınada götüreyim seni" şaka yapıyorum hesabımca.. aama annem işi ciddiye almış ve veridiği cevap "olm sen benim .ötümü millete göstermeye meraklımısın" ve ben yerlerdeyim

ayazağadan yola cıkmışım iftara eve yetişcem deli gibi kaptırmışım.. leventten mecidiyeköye girdim.. hemen üst gecidin başladğı divan city otelin ordaki ışıkta kırmızı yanıyordu, yeşile 3saniye vardı baktım gelen giden yok gectim,, ortada ki ışıklarda şansımma yşil yandı devam ettim.. tam mecidiyeköye girerken ışıklar var arabalar "U" dönüşü yapıor ordan da kırmızıda gectim sonra meydandakilerdende kırmızıda gecince.. uzuyorum tabi arkamda bi siren duyuyuroum tam cevahirin önündeyim neyse aynalar kapalı olduğu icin görmemişim polis geldi durdurdu işte ver ulan evrakları dedi vredim işte plaka yokmu dedi dedim koltuğun altında gösterdim.. diorki "ulan birinci ışıktan gectin bişey demedik, ikiden gectin bişey demedik bari üçüncüyü gecme, sana ışık yanmıyormu lan" dedim bak bana lan lı konuşma iftara yetişmeye çalışıyorum yap bir güzellik.. çok sağolsun verdi evraklarımıda devam ettim tüm ışıklarda durarak.... :cat::cat:
yazan askon
paşa paşa gıt yoluna uyma kımseye.:rendeer:
Sabah sabah ılac gıbı geldı yazılarada topicede devam yazmyana ceza var_?:bounce:

Geçenlerde Tuzla araç muayene istasyonundayım arka taraf'da ducati 999'u muayene eden görevli ön tekeri bacaklarının arasına almış her iki tarafından direksiyonu boşluk varmı diye sağa sola sallıyor(hani biz çocukken bisikletlere bakardık) tam bi BOMBA.

Geçenlerde Tuzla araç muayene istasyonundayım arka taraf'da ducati 999'u muayene eden görevli ön tekeri bacaklarının arasına almış her iki tarafından direksiyonu boşluk varmı diye sağa sola sallıyor(hani biz çocukken bisikletlere bakardık) tam bi BOMBA.

:queen: yemece olmuş bu :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm

_? :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm

slm guncel:cat:

bigün motor tamircisi olan bir arkadaşımın dükkanında takılıyorum hafta sonu genelde hep gittiğim yerdir sitres atıyorum bi nevi hemde ufak tefek yardımlarda bulunuyorum.nese lafı uzatayim .gene böyle takılırken kapının önünde arkadaşımın yamaha r1 duruyo daha yeni yıkadık ve parıl parıl parlıyo ben bi yorgunluk sigarası içim dedim arkadaşımda bana katıldı sigaralarıyaktık(bu arada sigara sağlığa zararlıdır bende bırakmaya çalışıyorum) motorun yanında oturuyoruz ilerden bi amca 50 cc scoteriyle köşeyi dönüverdi tabi gaz kolu elinde bir şekilde(kopmuş)yaklaştı yanımıza (yigen hele şuna bi bahıver gulaaa elimde galdı laa)arkadaş bakalım dayı dedi motoru içeri aldık nese ben geri dışarı çıktım r1 yanına gittim aynı yerime oturdum ardından dayıda yanıma geldi şöyle bii motorun etrafında döndü ardından bana(laaa yigen bu beggkk gozel bişeye benziyo afilli duruyo buu motür 100 yaparmı)içerden arkadaş aynen şöyle seslendi yapıyo dayı yokuş aşağı hızlanınca :mrgreen:

bi kere sinde komik değil aslında ama arabanın arkadasından gidiyorum bakınarak xD kadının teki actı camı poş pet şişe attıı bnm kaska geldi :p gectim yanına napıyon sen ya dedim aa arkada senmi vardın dedi xdd

bigün motor tamircisi olan bir arkadaşımın dükkanında takılıyorum hafta sonu genelde hep gittiğim yerdir sitres atıyorum bi nevi hemde ufak tefek yardımlarda bulunuyorum.nese lafı uzatayim .gene böyle takılırken kapının önünde arkadaşımın yamaha r1 duruyo daha yeni yıkadık ve parıl parıl parlıyo ben bi yorgunluk sigarası içim dedim arkadaşımda bana katıldı sigaralarıyaktık(bu arada sigara sağlığa zararlıdır bende bırakmaya çalışıyorum) motorun yanında oturuyoruz ilerden bi amca 50 cc scoteriyle köşeyi dönüverdi tabi gaz kolu elinde bir şekilde(kopmuş)yaklaştı yanımıza (yigen hele şuna bi bahıver gulaaa elimde galdı laa)arkadaş bakalım dayı dedi motoru içeri aldık nese ben geri dışarı çıktım r1 yanına gittim aynı yerime oturdum ardından dayıda yanıma geldi şöyle bii motorun etrafında döndü ardından bana(laaa yigen bu beggkk gozel bişeye benziyo afilli duruyo buu motür 100 yaparmı)içerden arkadaş aynen şöyle seslendi yapıyo dayı yokuş aşağı hızlanınca :mrgreen:
100 yapıyo yokuş aşşa he öldüm akşam akşam.

:bounce:hic bu kadar uzun bişeyler okumamıştım benim için iyi oldu, bende bir iki şey anlatayım,

Malum makine 600rr eve arkamda kızlarla geliyorum evden annem sepetle bişeyler indiriyor yola devam ediyoruz.. annem hep yukardan izliyor.. bir gün bi konu var annemin bir yere gitmesi gerekiyor, dedimki "anne atla motorun arkasınada götüreyim seni" şaka yapıyorum hesabımca.. aama annem işi ciddiye almış ve veridiği cevap "olm sen benim .ötümü millete göstermeye meraklımısın" ve ben yerlerdeyim

diorki "ulan birinci ışıktan gectin bişey demedik, ikiden gectin bişey demedik bari üçüncüyü gecme, sana ışık yanmıyormu lan" dedim bak bana lan lı konuşma iftara yetişmeye çalışıyorum yap bir güzellik.. çok sağolsun verdi evraklarımıda devam ettim tüm ışıklarda durarak.... :cat::cat:

1.olay babamın başına gelmişti ,

Hanım gel motorla gezicem senide gezdirim diyince annem senin annen gbi tepki vermişti Dayımla Kopmuştuk :):)

Babamın tepkisi daha da güzeldi de Onu buraya yazamıycam :D

Benimde başımdan geçen olay şudur.

bir pazar günü motoru aldım 2 saat uğraştım temizledim.cilaladım yıkadım parlattım.köpek gibi yoruldum. Sonra çıktım eve Giydim elbiseleri Filan..gezintiye çıkıcam.Yola çıktım benzinciden benzin aldım.Benzinci Abi güzel yıkamışssın çırıl çırıl parlıyo dedi.. eyv saol dedim.Çıktım benzinciden Yola benzincinin lafları gaza getirdi heralde biraz gazladım.200 mt kadar sonra yolda su olduğunu gördüm..Eyvah dedim kirlencek motor yavaşladım.tıngır mıngır sudan geçıyorum.ki aklınıza gelen şey oldu..Yanımdan hızla 4 tekerlekli direksiyonunda insanlıktan nasibini almamış bir maymun geçti...!!! Baştan aşağı sırılsıklam oldum.geçtim suyu çektim sağa Durdum.Sigara yaktım.Motora baktım Motorda bana baktı.Bu bakışma esnasında ağzımdan çıkan kelimeleri paylaşmıyorum.Yoğun tepkilere neden olabilir :D:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 ----------

çok özel değilse sansürleyip yazsana çok canım sıkılıyor bu akşam.

ÖZELİNE BAK VE DÖN BAŞLIĞA:d

Anıl abi o ayucuklar olmazsa hayatın anlamı olmaz.D Benim bisikletle minibüsçülere yaptıklarımı burada paylaşmıyorum çok tepki alırım.

ben otbüs durağında durmak üzere olan otobüsün yanından geçmeye çalışrkene, yurdumun otobüs şöförü durmadan kapıyı açtığı için ve yurdumun insanı durmadan atladığı için üniversiteli bi kız kitaplarıyla beraber benim depoya atladı:mrgreen:

Vov... Tam Türk Fİlmi Normalde Aşk Başlaması Gerekir Bi Elektriklenme Olmadımı:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar