eğlenceli bir konu olcağını düşünüyorum motor ve trajıkomik olaylarımız:

motor la gezdiğim ilk günler takmıştım şu motorcu selamına,karşı karşıya geldiğimde ya bir hareket yepardım yada korna çalardım.birgün giderken sola döneceğim sırada baktım karşıdan bir motor geliyor,illaki selam olayına giricem ya sağda olmam gerekirken geçtim onun karşısına.neyse o durdu ben durdum.o bana bakıyo ben ona ben kornaya basıyom gülüyom felan tık yok.adam dumur oldu napıyor bu alık der gibi bakıyor.neyse geçtim sağından gittim.o gün bu gündür arkada pazar sepeti olan motorlara selam vermek için caba harcamıyorum :)

Müsadenizle bir tane de ben anlatayım...
Yazın Adana'da yeni bir okula tayin oldum. Tayin olduktan sonra da okul evime çok yakın olduğu için 3 aydır ojkula scooter motorumla gidiyorum...Her gün de sadece cuma hariç akşam 5'e kadar dersteyim...

Geçen ay çok temiz çok güzel bir jawa motosilet aldım. Cuma günü boş olduğum için muayeneye götürmek üzere sadece sabahtan öğlene kadar okula jawa motorumla gittim...

PAzartesi 2-3 öğrenci (onlarda da mondial, asya better gibi motorlar var) önümü kesti...

.....Hocam sizin motorunuz mu var?
.....Evet çocuklar...
.....Hocam 3.5 cava değilmi?
.....Evet.
.....Hocam motorları seviyorsunuz herhalde...
.....Cocuklar ben üç aydır scooterle geliyorum okula. Görmediniz mi hiç?
.....yooo...sizin scooter de mi var?
.....Şu an ne üzerinde oturuyorum ben?
? (motorum hala çalışıyor bu arada)
.....Aaa hoca okula scooterle gelmiş...Yeni mi hocam?

O scootera dikkat et bak okula sakın motorla gitme.Öğrenci milletidir ne yapsa yeridir bak.Ben sinir olduğum hocanın arabasının benzin deposuna şeker döktüm.Dikkat et 3 tane hıyar senin motoru sırtlayıp ağaca çıkarmasın.

arkadaşın biriyle motoru park edip (gt250r) bi dükkana girmiştik. neyse öğreneceğimizi öğrendik dışarı çıktım.. baktım benim motorun orda birileri var acaba düştümü diye alelacele gittim ama çok şükür sadece meraktan bakıylarmış.. biri dediki "kardeş senin mi motor" evet dedim. "ne marka dedi". üstünde yazıyo hyosung dedim. diğeri de bilmiş bilmiş ötekine hava atacam diye "Allah Allah böyle büyük motoru bi tek honda yapar ama bunlar da yapmış bak" diyo.. zaten motordan anlamayan bi adam raslamadı daha bana :mrgreen::mrgreen:

mahallenin çocukları zaten klasiktir.
çocuk: abi ne marka bu
ben: bak üstünde yazıyo.. (hyosung olunca çok sıkıntı oluyo :) )
çocuk: hayoosung mu? ama kawasaki olması lazım dedğil mi abi bunların...? :) çok tatlı oluya ya bu çocuklar..

ama kawasakinin halk arasında bu kadar ünlü olduğunu bilmiyodum.. en çok karşılaştığım kawasakiye benzetilmesi.. kırmızı siyah renginden olabilir :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlarla toplanıp Gelibolu'ya gittik
1 GV 250,1 F650Gs,3 Bisan Roadstar 250(biri benim eski motorum)
Millet toplandı motorların başına
Gidip gidip Roadstar'ın yanında fotoğraf çektirdiler Harley niyetine:)

haydi birtane de benden
eski motorum olan regal raptor'un yanına 2 adam geldi :
- üstad bu harleyin yeni motoru mu?
- hayır markası regal raptor çinli
- alla allaa harley çinde motor mu yapmaya başladı V motor da değil
- evet evet ilginç değil mi
dedikten sonra ayrıldım, hala arkamdan harleyde ısrar ediyorlardı :silent:

en çok sevdiğim olay 4 sn den daha uzun sürede 100 km/sa gören arabaların kapışma teklifleri. en son Renault Kango sürücüsü "kapışalım mı abi" dedi ışıkta beklerken. verdiğim cevap çok basit ve anlaşılırdı " eğer 100 km/sa te 4 sn nin altında hızlanabileceğini düşünüyorsan neden olmasın? "

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende anlatim bari mahallede turlarken köylümüz yaşlı bi amca beni yukarı kadar cıkarıver ayaklarım agrıyo dedi tabi olur dedim neyse yabması gerekenleri söyledim sakata gelmemek için :) basladık yokuşu cıkmaya birinci yokuş bitti burdamı incektin dedim he burda ineyim dedi ama aslında eczaneye gitcektim dedi :) iyi ozman eczaneye götüreyim dedim valla iyi olur dedi ve bi rampa daha çıktık :) neyse eczaneye yakın bir yerde amca ben ineyim dedi ok dedim indi motordan ve sunları söyledi maşallah at gibiymiş la bu valaa getirdi buraya kadr allaha razı olsun dedi duayıda kabtım :)

Kuzenin plaka 57 bir gün beni taksimden aldı kafam bir dünya leylayım neyse Beşiktaş ta ışıklarda durduk yanımıza bi tane civic geldi,
Sinoptanmı geldiniz dedi
Evet dedim bende
Kaç saatte dedi
3 saatte geldik dedim hemen surat ifadeleri değişti bira uzattılar helal olsun flan dediler.Yanlız altımızdaki motoru görseniz çamurluk yok sinyaller kırık kafadan nakavt bir bir araç bayaa gülmüştük.

motosiklet almadan önce araştırma yapıyordum. Ybr kullanan bir kuryeye rastladım ve "Abi bu motorla 750 km lik uzun yola çıkabilir miyim?" dedim.
kurye " hayır" dedi. "90 ı geçmeden hiç motoru zorlamazsam gidebilir miyim" dedim. kurye "yok gidemezsin imkansız" dedi. "nedenki" diye sordum. Kurye bana "arada bir durup benzin alman lazım" dedi. :mrgreen:

hahahahahahahaha :cherry::queen::rendeer::cat: Yaw Hocam Saat 11:40 Okula Hazırlanıyorum Gidicem Kafam bozuk Bugün YAzılı var aLLah senden Razı oLsun ki bu mutsuz günümde beni Güldürdün:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

O scootera dikkat et bak okula sakın motorla gitme.Öğrenci milletidir ne yapsa yeridir bak.Ben sinir olduğum hocanın arabasının benzin deposuna şeker döktüm.Dikkat et 3 tane hıyar senin motoru sırtlayıp ağaca çıkarmasın.

Hahaha Biz Hocanın 126 Bis Arabasını 6 Kişi sırtlanıp Kantinin Arkasına Atmıştık Hoca Ne Aramıştı Arabasını :)

motor almama cok az kaldi(hyo250r) ve koyde oturuken babam bi adamla geldi
-oglum bu adam sana biraz ogretir dedi ve bi mondial scooter getirmisler
(adamın uzaktan bi akraba derler ya onlardan) neyse

ilk bindigimde fazla gaz verince dustum yerlerde çamur felan

babamda cok heves etti, oğlum bide ben sureyim bakayım nasıl dedi(yaş55ve ilk kez 2 teker)
bindi motorun sesini dinle ayni arabadaki gibi dedi ve bastııı gaza gitti
artik gozden kayboldu ve aradan yarim saat gecti anneme gecmıs olsun anne dedim babam gitti ve gelmedi:D:D
aradan 1 saat gecti ve guler yuzlu bi ifadeyle cok guzelmus bu yaa dedi

harbi güzelmiş bu :))

bende bu pazar hürriyette okuduğumu yazayım;

iki tane ss motorcu tek teker kırmızıda bastırıp gidiyor, arkada duran ambulanstaki acil doktoru camı açıp yandaki aracın şöförüne "hey maşallah bizim müşteriler nasıl da gidiyor bak" diyor

Hocam aLLah iyiliğini versin Varya Süper yaa.. Sandalyeden Yuvarlandım Gülerek Ablama Bakıyorum Ablam bana bakıyor Aynen hariket Şu ablamın Bu cocuk Delirdi Herhalde Dedemeside Ap Ayrı Kopardı Beni :queen:

benimde bi hikayem var... geçen sene yazın hava sıcak mı sıcak izmirdeyiz okuldan ev arkadaşımıda kafaladım kuşadasına gidecez... işte motor merekı...evin önunde iki tane araba dururken bindin benim scootera gittik.yanımızdan 125 lik 150 lik motorlar vız vız geçiyor..neyse eğlencemizi yaptık geri dönüyoruz selçukatan çıkmak üzereyiz ve bu arada yanımızdan vız vız geçenler 500 mt ilerde durup motorlarını tamir ediyorlar.. bizde arkadaşımla gülüp geçiyoruz derken arkadaşım o meşhur şom ağzını açtı "vay be bizim ufaklığa bak hepsine taş çıkartıyor" dedi..daha cümlesi bittikten 15 20 saniye sonra civata fırlama sesi geldi derken 2. bi ses daha bi iki dakika gitmedenn bide baktım benim motorun eksozu yerlerde.durdum silindir çıkışından söktüm araya koydum...selçuktan izmire egzosu kopuk motorla geldik gazdan elimi çekin taramalı gibi ateş ediyodu motor sesi duyan kenara çekiyodu arabasını :)

üŞenmeyerek 11 sayfayıda okudum sandalyeden düşmemmi peder beyin benim gülmemden uyanmasımı yoksa üs kattan amcamın aşşaqı inip bilal biras sessiz be olm demesimi olsun Fena Kopardı Bu Topic. Herkesin Eline Emeğine Saglık Keske Herkesin Anıları Böyle Güzel Başlayıp Güzel Bitse .. Gercek Çok Hoş anılar vede Dewamının gelmesini Beklerim..:rendeer:

bi tane de benden gelsin gari,
kuşadası'nda, sabah işe gidiyorum ama geç kalmışım, kestirme yoldan gidicem ama yol kötü, neyse sağa dogru rampa iniyoyorum, biraz uzun bi rampa. kaldırımıda kazmışlar, yola toprak dökülmüş. arka teker de kabak, yetişicem die hız da var. arka teker toprakta bi kayar, ben bi tarafa motor bi tarafa, o kadar düştüm ordaki düşüşüm kadar iyi bi düşüş yapmamıştım.ne takla atmıştım. neyse kaldırımı kazanlar yolun diğer tarafına geçmiş orayı kazıyolar. koştular geldiler, 3 kişi, ayağa kalktım, kaskı çıkartıp koydum kenara, 2 si soruyo abi var mı bişey falan, öbürü de kaskı eline almış bakıp duruyo (kaskında üstünde çizikler var) ve cevap: belli daha önce çok düşmüşsün ama bu sefer iyi düştün :))))

Forumdan Uzaklaştırıldı
en çok sevdiğim olay 4 sn den daha uzun sürede 100 km/sa gören arabaların kapışma teklifleri. en son Renault Kango sürücüsü "kapışalım mı abi" dedi ışıkta beklerken. verdiğim cevap çok basit ve anlaşılırdı " eğer 100 km/sa te 4 sn nin altında hızlanabileceğini düşünüyorsan neden olmasın? "
bi tane de benden gelsin gari,
kuşadası'nda, sabah işe gidiyorum ama geç kalmışım, kestirme yoldan gidicem ama yol kötü, neyse sağa dogru rampa iniyoyorum, biraz uzun bi rampa. kaldırımıda kazmışlar, yola toprak dökülmüş. arka teker de kabak, yetişicem die hız da var. arka teker toprakta bi kayar, ben bi tarafa motor bi tarafa, o kadar düştüm ordaki düşüşüm kadar iyi bi düşüş yapmamıştım.ne takla atmıştım. neyse kaldırımı kazanlar yolun diğer tarafına geçmiş orayı kazıyolar. koştular geldiler, 3 kişi, ayağa kalktım, kaskı çıkartıp koydum kenara, 2 si soruyo abi var mı bişey falan, öbürü de kaskı eline almış bakıp duruyo (kaskında üstünde çizikler var) ve cevap: belli daha önce çok düşmüşsün ama bu sefer iyi düştün ))) Guzel hıkayelerınızın devamı dılegıyle:queen::rendeer::rendeer:

bende bigun bulgaristanin en unlu tatil merkezlerinden konstantin and elena dan cikis yapiyorum.kontrol beni cevirdi.genc olan heralde yeni olcak belgeleri falan istedi.kontrol etti,en sonunda motor ehliyetli birini goreyim dedi.cikistan sonra hafif bi rampa var,illa ukalalik yapicakya.su rampadan biraz bas bakalim nasil gidiyo dedi.bende basarim ama arkamdan ceza yazarsin dedim.oda gulumsedi.sen bas korkma dedi.bende hafiften bi hisimla bastim ve aynaya bile bakmadan ordan uzaklastim.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar