Efendy_iso ve LTF06 Kaza yapmış:(

iso, ltf çok geçmiş olsun öyle yabancı bir çisime denk gemek büyük şanssızlık ama çok şükür sizde birşey olmaması büyük şans,

bu çarptığınız şey benimde bir kaç defa önüme çıkıp büyük tehlike oluşturduğundan dolayı nefret ettiğim, bazen parça parça kopup serpilen bazende tam çember halinde kopup anaconda gibi yolda yatan lastik kaplamasımıydı ?

o aradada neye çarptığımıza bakmak için geri yürüdük biraz,çarpıp üstünden geçtiğimiz şey gümlemiş kamyon tekeriydi

Neden öyle yolun ortasında ki o teker :silent: Hadi sahibi belki fark etmedi düştüğünü, yoldan geçen biri de mi alıp kenara koymayı akıl edemedi. :silent: Şuan şükrediyorum ki araba yerine motosikletle değildiniz İso :cyclopsan

:rendeer::rendeer::rendeer:

ismail ve latif çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış allah beterinden saklasın :rendeer:

Allah Allah...Ya dikkatli olun arkadaşlar yahu.İso ne var senin başında yahu?Bir kan akıt.Geçmiş olsun.

arkadaşlar çok geçmiş olsun sizlerde bir şey olmaması sevindirici.
beraber olduğumuz güzel bir pazar günü sonrası bu haberi duyunca çok üzüldüm.
saglıcakla kalınız.

Allaha şükür biişeyleri yok
Cana geleceğine mala gelsin naapalım
verilmiş sadakaları varmış
bi kan akıt artık hayatım
yeter bence şansını fazla zorluyosun

topigi ilk gördügümde nasıl korktum anlatamam sözde dün bende iso nun yanına gidecektim ama bazı nedenlerden dolayı gidemedim ..olm ben size ne deyim bilmiyorum ki biraz büyük sözü dinleyin cok gezen ayak böyle şeyler getirir biraz dikatli olun bu kaçıncı olm allah beterinden korusun allantan sadece arabada hasar varmış geçmiş olsun ve bilgilendirilmedigim için de ayrıca kınıyorum neyse tekrarda geçmiş olsun akşama ifadenizi alırım iso :pale:

isom geçmiş olsun yaw:silent:başlıgı görünce aklımı yitiriyordum:salut:çok şükür sizde bişey yokmuş.İyiki arabayla gidiyormuşsunuz:pale:Tekrar çok geçmiş olsun:rendeer:Gaziantepden sevgilerle

Çok çok geçmiş olsun beyler, sizde önemli birşey olmaması sevindirici...

Geçmiş olsun.Son kazanız olur inşallah.
Akıl vermek gibi olmasın,Efendy_iso sözlerim seninle birlikte tüm MT Üyelerine,Defalarca konuşuldu, tartışıldı büyük araçların (Tır,Kamyon,Otobüs,Kamyonet) arkasından yakın takip etmeyin diye.Muhtemelen kamyoncu o lastiği gördü ve sağa sola manevra yapmadı çünki,dingil yüksekliği fazla olduğundan üstünden geçti gitti.Ama sen arkadan yakın takip yaptığın ve görmeye bile fırsatın olmadığı için çarptın ve kaza yaptınız.Belkide o lastik kamyonun stepne lastiğidir.Kamyon hareket halindeyken düşmüşte olabilir.Hareket halinde iken ister araçta ister motosiklette görüş açınızı kapatan araçları önünüze almayın,arkasından uzun süre gitmeyin, mecbur kaldıysanızda takip mesafesini iyi ayarlayın.Tekrar geçmiş olsun.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Korkutuyorsunuz bizi arkadaşlar yaaa :salut:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok geçmiş olsun ikinize de. Yollar sürprizlerle dolu, her an bişey çıkabiliyor önümüze. :pr: Ucuz atlatmışsınız, tekrar geçmiş olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TABİKİ Bİ HAYIR VAR ONDADA BELKİDE İLERİDE DAHA BÜYÜK Bİ KAZA YAPACAKTINIZ,ALLAH KORUMUŞ TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN:rendeer:

İyiki arabalıymışsınız bazen kafes işe yarıyor işte. Daha kotu bişey olmadıgına sevindim. Gecmiş olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
iso geçmiş olsun biraderim
Bir keresinde gece otobanda eşeğe çarptım:),hadi iki ayaklılarına alıştıydık,otobanda ilk kez bir 4 ayaklı ve sol şeritte:)
Otobanlarda daha neler gördüm neler:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar