Efendy_iso ve LTF06 Kaza yapmış:(

latif ve ismail kaza yapmış arkadaşlar durumları şuan için iyiymiş, tesadüfen 1 saat öncesi kadar isoyu aradım sesi titriyordu ve kaza yaptıklarını soylediler.
arabayla kaza yapmışlar bu arada motosikletle değil. motosiklet etkinlikleri dönüşünde yapmışlar kazayı :salut: tam konuşamadım nasıl olmuş olay kendilerine geçmiş olsun:rendeer:

akşam hava karardıktan sonra,osmaniyeden adanay latif ile gelirkenn,önümdeki kamyonu yakın takip ediyodumm,büyük bi ses ile bişeyin üstünden geçtikk,dreksyon hakimiyetini kaybettimm,hızım 80-90 civarında bişeydii,aracım yolun ortasında bir yada 2 kere döndüü,bariyerlere yada şaranpola çarpmadan ,yolun ortasında durdu,arkadan araba gelmemesi büyük bi şanstıı,yalnız otobanlarımızda ışıkların olmaması nedeniyle neye çarptığımızı göremedik,indik arabadan,alt takım tampon flan hiç bişey kalmamıştıı,arabayı kenara çekip şoku atlattıktan sonra ,trafik çağırdıkkk,o aradada neye çarptığımıza bakmak için geri yürüdük biraz,çarpıp üstünden geçtiğimiz şey gümlemiş kamyon tekeriydi ,araba haricinde bizde bişey yok çok şükürr,takla atmamamız,ve arkamızdan başka bi aracın gelmemesi büyük bi şanstı,çok şükürr Allah beterinden korusunn

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar

verilmiş sadakanız varmış aradığımda bi heyecanla sonra anlatırım diye teli kapadın Allah beterinden korusun

Son düzenleme:
:silent:Hadiii Ne olmuş nasıl olmuşş durumları nasılmış :silent:

ağzından çıkanı kulağın duyuyormu yaffff ne diyorsun allah allah valla okuyunca şok oldum

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin ve tekrarını yaşatmasın ne motorla nede başka bişeyle

hadi ya geçmiş olsun bu iso şaşırtıyo beni her türlü aletle kaza yapabiliyo

burdan sevgilerimi yolluyorum dikkat et iso kardeşim :rendeer:

haydeee. nedir bu işler anlamıyorum ... çok çok geçmiş olsun dostlar .. umarım çok önemli birşeyiniz yoktur .. cana gelecegine mala gelsin tekrar tekrar geçmiş olsun

Bugün kaza günüydü anlaşılan. Akşam üzeri arabayla giderken Şile yolu BJK Tesislerinin az yukarısında arkadan çarptılar, arabada epey hasar var. Herkese geçmiş olsun diyelim.

onuyu Toplam 19 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)
tr.davutak, VaScO1925, Burhansefa, muvattali, Syriana, Sj's, sametrix, jönysf, ExTReMa, morveotesi, swalbard, azimuth

hadi topik birbilenden haber bekliyo sizlerde tel leri yokmu bu arkadaşların arayında bi ögrenin durumlarını:silent:

üzüldüm şimdi..efendy_iso'yu görünce eyvah dedim onda büyük makine vardı aman durumları iyi olduğuna sevindim

akşam hava karardıktan sonra,osmaniyeden adanay latif ile gelirkenn,önümdeki kamyonu yakın takip ediyodumm,büyük bi ses ile bişeyin üstünden geçtikk,dreksyon hakimiyetini kaybettimm,hızım 80-90 civarında bişeydii,aracım yolun ortasında bir yada 2 kere döndüü,bariyerlere yada şaranpola çarpmadan ,yolun ortasında durdu,arkadan araba gelmemesi büyük bi şanstıı,yalnız otobanlarımızda ışıkların olmaması nedeniyle neye çarptığımızı göremedik,indik arabadan,alt takım tampon flan hiç bişey kalmamıştıı,arabayı kenara çekip şoku atlattıktan sonra ,trafik çağırdıkkk,o aradada neye çarptığımıza bakmak için geri yürüdük biraz,çarpıp üstünden geçtiğimiz şey gümlemiş kamyon tekeriydi ,araba haricinde bizde bişey yok çok şükürr,takla atmamamız,ve arkamızdan başka bi aracın gelmemesi büyük bi şanstı,çok şükürr Allah beterinden korusunn

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar

geçmiş olsun arkadaşlar bişey olmadığına sevindim.cana geleceğine mala gelsin.ve ayrıca bundan sonra daha dikkatli olmanız dileğiyle....

Guzel gecen bir gunun ardindan yasanmasi gerekn kotu olaylardan biriydi...

Ama vardir bundada bir hayir diyerekten yorumluyorum kendi kendime...

Herkese tesekkurler...:rendeer:

(araci iso kullaniodu bu arada halen soku atlatamadi):p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar