Soner ben Reha nın eşi aliona,ilgine ve sitedeki kardeşlerimin hpinizin yakın ilgisine teşekkür ederim.ben ilaçlar ve sizlerin moral mesajlarınız ve geçmiş olsun temenninelirizle iyileşiyorum .ALLAH hepinizden razı olsun....iyi geceler:rendeer: :rendeer:dostdark' Alıntı:Reha abim biz bir ailleyiz yengemize çook geçmiş olsun:rendeer:
ama lütfen böyle bir durumda telefon ettt
ben dostlarımın kötü günlerini siteden okumak istemiyorum o günlerinde yanında olmalıyım yoksa biz nasıl bir aille oluruyzale:
abi ayrıca seni çok seviyorum:rendeer:
Oğlumun ismi de murat . sizleri çok seviyoruz .Tek dileğimiz zorda olsa bir gün tüm dostlarımızla,hepinizle tanışmak. Çok iyi insansınız. Her zaman sağlıklı günler dileriz sizlere.. Eşiminde selam ve sevgilerini iletiyorum:rendeer: Rehamuratd' Alıntı:abiçok geçmiş olsun eşinize iletirseniz sevinirim..çok zor bir durum biliyorum ve inanırmısınız bilmiyorum ama eşinizin gözü yaşlı fotoğraflarını görünce öyle bir üzüldüm ki allah belamı versin size en büyük yemini ediyorum şu anda dokunsalar ağlarım kendimi zor tutuyorum...
Aliona çok geçmiş olsun:rendeer: ama Reha abime söyle biz buralardan yazı yazacak kişiler değiliz Aillemizde kimin derdi varsa orada olmak isterizchopper250' Alıntı:Soner ben Reha nın eşi aliona,ilgine ve sitedeki kardeşlerimin hpinizin yakın ilgisine teşekkür ederim.ben ilaçlar ve sizlerin moral mesajlarınız ve geçmiş olsun temenninelirizle iyileşiyorum .ALLAH hepinizden razı olsun....iyi geceler:rendeer: :rendeer: