Dün Gece Eşim, Gitti Ve Geri Geldi

Benim iyi niyetlerimi sunduğum mesaj da gitmiş:) silenin canı sağolsun, problem değil...sanırım buraya 'geçmiş olsun' dan başka birşey yazmak yasak. Geçmiş olsun o halde:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
acil şifalar dilerim abi, geçmiş olsun Allah beterinden saklasın:rendeer:

Abi Allah beterinden saklasın... Umarım yengemiz sağlığına tez zamanda yeniden kavuşur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
abicim çok büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah...birşey olursa hiç çekinmeden arayabilirsin abi...
erkin:0505 844 73 10

bud

çok geçmiş olsun.
acil şifalar. umarım yiyecek zehirlenmesi ya da ne bileyim güneş geçmesi falan gibi tamamen geçici bir olaydır.

Reha abim biz bir ailleyiz yengemize çook geçmiş olsun:rendeer:
ama lütfen böyle bir durumda telefon ettt
ben dostlarımın kötü günlerini siteden okumak istemiyorum o günlerinde yanında olmalıyım yoksa biz nasıl bir aille oluruyz:pale:
abi ayrıca seni çok seviyorum:rendeer:

abiçok geçmiş olsun eşinize iletirseniz sevinirim..çok zor bir durum biliyorum ve inanırmısınız bilmiyorum ama eşinizin gözü yaşlı fotoğraflarını görünce öyle bir üzüldüm ki allah belamı versin size en büyük yemini ediyorum şu anda dokunsalar ağlarım kendimi zor tutuyorum...

dostdark' Alıntı:
Reha abim biz bir ailleyiz yengemize çook geçmiş olsun:rendeer:
ama lütfen böyle bir durumda telefon ettt
ben dostlarımın kötü günlerini siteden okumak istemiyorum o günlerinde yanında olmalıyım yoksa biz nasıl bir aille oluruyz:pale:
abi ayrıca seni çok seviyorum:rendeer:
Soner ben Reha nın eşi aliona,ilgine ve sitedeki kardeşlerimin hpinizin yakın ilgisine teşekkür ederim.ben ilaçlar ve sizlerin moral mesajlarınız ve geçmiş olsun temenninelirizle iyileşiyorum .ALLAH hepinizden razı olsun....iyi geceler:rendeer: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun dicem ama geçmiştir zaten bidaha tekrarlanmaz inşallah :rendeer:

Çok büyük geçmiş olsun abi. Umarım eşin en kısa sürede sağlığına kavuşur.:pale: :rendeer:

muratd' Alıntı:
abiçok geçmiş olsun eşinize iletirseniz sevinirim..çok zor bir durum biliyorum ve inanırmısınız bilmiyorum ama eşinizin gözü yaşlı fotoğraflarını görünce öyle bir üzüldüm ki allah belamı versin size en büyük yemini ediyorum şu anda dokunsalar ağlarım kendimi zor tutuyorum...
Oğlumun ismi de murat . sizleri çok seviyoruz .Tek dileğimiz zorda olsa bir gün tüm dostlarımızla,hepinizle tanışmak. Çok iyi insansınız. Her zaman sağlıklı günler dileriz sizlere.. Eşiminde selam ve sevgilerini iletiyorum:rendeer: Reha

aynı olay benımde basıma geldi.ölüyodum zannettim.normal zehirlenme olayı değildi.eşinin neler çektiğini iyi bilirim.konuşamıyordum bile.sebebine gelince.kahvaltıda simit yemiştim(hani şu her caddede açılan simit evleri varya) 2saat sonra sancılar başladı. sonradan öğrendımkı sımıtcılerde cok fazla fare bulundugu ıcın sık sık ılaclanırmıs.%95 fare zehirinden di. neyse dostum cok gecmiş olsun. acil şifalar

büyük geçmiş olsun.eşinin gözü yaşlı fotosunu görünce bende üzüldüm.allah ayırmasın.

chopper250' Alıntı:
Soner ben Reha nın eşi aliona,ilgine ve sitedeki kardeşlerimin hpinizin yakın ilgisine teşekkür ederim.ben ilaçlar ve sizlerin moral mesajlarınız ve geçmiş olsun temenninelirizle iyileşiyorum .ALLAH hepinizden razı olsun....iyi geceler:rendeer: :rendeer:
Aliona çok geçmiş olsun:rendeer: ama Reha abime söyle biz buralardan yazı yazacak kişiler değiliz Aillemizde kimin derdi varsa orada olmak isteriz
yoksa ben bir derdimde sizi nasıl arayabilirim:silent:

Denizli İl Temsilcisi
abi tekarar tekrar geçmiş olsun gerçekten zor bir durum :pale:
ülkelerimizde artık başka ülkeler tarafınadan gönderilen ve mağsum insanları etkiliyen hjastalıklar var
1-kuş gribi
2-kene
3-doğuda ki bi sınır ilindeki örümcekler gibi

bunlar ekolojik savaşın bence birer küçük olayı

önceden insanlar üşütme gibi şeylerden hasta olurdu ama şimdi virüs,kanser vb. gibi nükleer ve deneysel mikroplardan hasta oluyo bence buna bi son verilmeli:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar