Dün Gece Eşim, Gitti Ve Geri Geldi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
büyük geçmiş olsun aynı vakayı 15 gun önce ev halkı olarak toplu yasadık...Allah beterinden saklasın..:rendeer:
S&S

reha abı buyuk gecmıs olsun..
Allah acıl sıfalar versın.....
reha yardıma ıhtıyacın olursa tel. bılıyorsun...!!

BABAADAM' Alıntı:
abim çok geçmiş olsun......
abi neden akşam aramadın bizi ya .....
yapılabilecek ne varsa yapalım abim.yengemize acil şifalar....
neticeden haberdar et bizi abim
yengemıze acıll sıfalar..........

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
abi gerçekte geçmiş olsun aaa çok kötü bir durum herzaman duamdır sevdiğimle birlikte aynı anda ölmek kimse kimsenin acısını görmesin...

Çok geçmiş olsun yapabileceğimiz birşye olursa ashes'tan bana ait bütün telefonları alabilirsin...Hayırdır inşallah...Ama 15-20 gün önce benim annem ve kardeşimde aynı bu şekilde oldular Ören'de ler, orda bir mikrobik birşey var sanmıştım ama acaba ülke genelindemi var anlayamadım kafam karıştı şimdi.....

çok geçmiş olsun, inşallah büyük bir sorun değildir.

Allah acil şifalar versin ,

sağlıklı günler dilerim

Büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Yapabileceğimiz birşey olursa bize haber verin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok geçmiş olsun inşallah biran iyileşir

baba cım geçmiş olsun ya hay allah (cc) şaşırdım inan yengemize çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim bizleri kardeşiniz gibi görüp paylaştığınız için teşekkür ederiz her ne kadarda tanışmasakta yengemize kardeşimize sevgi saygılarımızı iletiyoruz ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
sevgili arkadaşım ve eşine geçmiş olsun dileklerimi iletir,bir ömür boyu sağlıklı ve mutlu birliktelikler dilerim...

Arkadaşlar, sizin varlığınız ile yalnız olmadığımızı biliyor ve,sıcak ve cana yakın geçmiş olsun mesajı , kan grubu ve telefon numaralarını bırakan arkadaşlarımıza, telefon ile arıyan kardeşlerimize, sonsuz sevgi ve saygılarımızı sunmayı bir borç biliriz.Eşim şu anda oğlum ile uyuyor.Akşam serum takılacak,bir ara tekrar fenalaştı.İnşallah bunu atlatacak. Önemli bir gelişme olduğu taktirde sizlerle paylaşırım.
Sağlıklı günler dileğiyle herkezi tek tek kucaklıyorum. Dualarınızı esirgemeyin. Sizi Seviyoruz MT ailesi
....:rendeer:

Çoook geçmiş olsun,acil şifalar.Her ne kadar tanışmasakta eşimde selam yolluyor.

geçmiş olsun allah onu size bağışlamış , böyle üzücü bir olayı bi daha yaşamazsınız umarım...

Cok buyuk gecmis olsun , sanirim kan tahlili yapildiktan sonra belki bir seyler bulunur.Sicak yuvanizdan Tanri hic eksit etmesin kimseyi. Sagligina kavusmasi dilegi ile tekrar gecmis olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar