Scooter Önerisi

Merhabalar,
Daha önceleri tavsiyelerinize uyarak değerli yönlendirmeleriniz ile motosiklet almışlığım oldu.
Tekrardan motosiklet alma durumum oldu scooter olarak şehir içi iş ev arası durumda biraz sıkışık o sıkışıklığı giderene kadar hani aklımda cappucino 125 falan var ama boşver şunu al dediğiniz modeller varsa onları da değerlendirmek isterim. Kullanım fırsatım hiç olmadı kullanan tecrübeleri olan kişiler varsa beni aydınlatabilir mi ? yada şu motor iyidir 125de cbsli o motora binme veya şunu al satışı kolay olur zaten çok kısa süre binecekmişsin falan diyebileceğiniz durumlar olabilir yönlendirir misiniz beni maks 100 bine kadar çıkabilirim o da çok zorlama ikinci el almayı düşünüyorum. Japon önerileceksede kaç kmye kadar ne alınabilir o konuda da yardımcı olur musunuz?
A sınıfı ehliyete sahibim scooter vitesli aradayım açıkçası öyle bir durumda var

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza 250
100k’ya kadar aklıma gelenler
RayZR
Activa
Dio
Jupiter 125
SR 125
Fiddle IV

Yukarı yazdıklarımın neredeyse hepsini 100 bin lira karşılığında veya 2/3 miktarına(RayZR,Activa,Dio hariç) 24 model ve 3-5k km aralığında rahat rahat alırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar