Dün Gece Eşim, Gitti Ve Geri Geldi

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
çok çok geçmiş olsun allahtan acil şifalar dilerim, umalım kötü birşey çıkmasın, eşine hürmetler ve tekrar çok geçmiş olsun

reha abi çok ama çok geçmiş olsun alionayı öyle görmek çok üzdü beni, ama o çok güçlü bir kadın umuyorum ki en kısa zamanda ayağa kalkacaktır. alionaya selamlarımı iletirsen çok sevinirim, onda numaram var bi ihtiyacınız olursa mutlaka arayın lütfen yanınızda olmak isterim. sevgilerimle

Reha abi büyük geçmiş olsun...:pale: Yengemizin o halini görünce çok tuhaf oldum..:pale: Abi ne olursa olsun.. Lazım olan bir şey olursa lütfen çekinme abi.. 0544 569 37 31..
Seni çok zeviyoruz reha abi.
yengemizi de.. En kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğiye.:rendeer: .

Geçmiş olsun... Umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur...:rendeer:

abi büyük geçmiş olsun...
şimdi daha iyidir umarım..
yapabilecegimiz bişi olursa yanındayız abi..
0532 292 16 98

Geçmiş olsun.
Allah acil sifalar versin insallah..
Herhangi acil bir durumda yanınızda oluruz siz endise etmeyiniz.

0533 543 66 25

Selametle..

Saygılar.

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Allah acil şifalarını versin inşallah çabucak iyileşir:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2move' Alıntı:
aynı olay benımde basıma geldi.ölüyodum zannettim.normal zehirlenme olayı değildi.eşinin neler çektiğini iyi bilirim.konuşamıyordum bile.sebebine gelince.kahvaltıda simit yemiştim(hani şu her caddede açılan simit evleri varya) 2saat sonra sancılar başladı. sonradan öğrendımkı sımıtcılerde cok fazla fare bulundugu ıcın sık sık ılaclanırmıs.%95 fare zehirinden di. neyse dostum cok gecmiş olsun. acil şifalar
günaydın,öncelikle ilginize ve alakanıza çok teşekkür ederim.hepinize teşekkürlerimizi gönderiyoruz. Eşimin sizlerden aldığı enerji ile hızla iyileştiğini söylemek istiyorum.Türkiye nin her yerinden arıyan ve mesaj ile geçmiş olsun dileklerini sunan,şahsen ziyaretimize gelen dostlarımıza,konuyu okuyan dostlarımıza , hepinize teşekkür ederiz.
Arkadaşımdan aldığım alıntıyı okuyunca gerçekten panik oldum. Eşim o gün simit yemiş bahçede komşularla. Dediğine göre herkez simit yemiş. Hastanelerde kan alınsa,test yapılsa yada bir doktor hani hastayla çok değil 5 dakika ilgilense daha iyi bir hizmet olur gibi geliyor bana .ilaçlara karşı reaksiyonu varmı;en son ne yediniz;daha önce böyle bir şikayetiniz varmıydı;en son hangi ilacı kullandınız;ne yediniz ;ne içtiniz gibi araştırıcı yaklaşım içinde olsalar ?????
Allah başımızdan eksik etmesin doktorlarımızı.Aslında zaman zaman öfkeleniyoruz onlara.Bir dostum vardı gebze ssk. da çalışıyordu . Dediğine göre dörtyüz hasta ya bakıyorlarmış günde. Kimisi ilaç yazdırmak için geliyor:;kimiside laf olsun diye yani başı ağıran bile gidiyormuş. Aslında baş ağrısı için gidilmesi bence saçma değil,çükkü ağrı sinyaldir.Ama herşeyden dolayıda gidilirse buda bir sinyaldir!!!!!İşte doktorlarımızın bizler tarafından görülmeyen sorunları. Tabi bu arada bizim gibi acil vakalardada işte bu yüzden bir ododa hastanızla beraber sizde kıvranıyorsunuz. Aslında ben bu resimleri ,(ALLAH KORUDU EŞİMİ )hastanede kanıt olsun diye çektim.Gerçekten eşim gitti ve geri geldi. Benden helallik istedi. Çocuğumuzu sorarken ağlıyordu.Dua ediyordu ,doktor olmadığı için derdini bana anlatmaya çalışıyordu,vücudunun üstü ve sol tarafının uyuştuğunu ağlıyarak anlatıyordu.Bir arkadaşım olayı tam bilmeden bana resimleri buraya koyduğumu yadırgadığını söylemişti. ???
bizler bir motor aldığımızda,partilere katıldığımızda,gezilerimizde eşimiz ve bizim resimlerimiz olmuyormu??? Peki ya doğum günlerimizde bizim yada eşimizin resimleri olmuyormu?? O halde bende EŞİMİN DOĞUM GÜNÜ resimlerini koydum varsayın... Çünkü eşim o gün doğdu tekrar...Hepinize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz ........ ALİONA & REHA
:rendeer: :rendeer: :rendeer:

chopper250' Alıntı:
Aslında ben bu resimleri ,(ALLAH KORUDU EŞİMİ )hastanede kanıt olsun diye çektim.

Allah şifa versin...Kimse sevdiklerini hastahanede hapishanelerde görmesin...:pale:

yinede resim koymamanı veya çekmemeni yeğlerdim...Yenge bu kadar zor durumdayken resim çekebilmen beni şaşırttı ve üzdü...sonuçta olay iç hastalıklarla ilgili bir detay...çekmiş olduğun resimlerin herhangi bir faydası kanıt niteliği taşıması olası değil kardeşim...

Geçmiş olsun arkadaşım.Allah çocuklarınıza bağışlamış anneciklerini...
:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mete_han' Alıntı:
Allah şifa versin...Kimse sevdiklerini hastahanede hapishanelerde görmesin...:pale:

yinede resim koymamanı veya çekmemeni yeğlerdim...Yenge bu kadar zor durumdayken resim çekebilmen beni şaşırttı ve üzdü...sonuçta olay iç hastalıklarla ilgili bir detay...çekmiş olduğun resimlerin herhangi bir faydası kanıt niteliği taşıması olası değil kardeşim...
benide alıntı yaptığın o kısa bölüm üzdü. yazımın sonunu okuduğunu sanıyorum. bizler sadece mutluluklarımızı resmettiğimiz sürece insanlar hep gülen yüzümüzü görür. Aynı şekilde hepiniz orada olsa idiniz eşimin bu halini görmeyecekmiydiniz. Biraz geniş çerçevede düşünmek lazım galiba ..Saygılar:rendeer:

dostum bende senin sadece mutluluğunu değil hüznünü de acınıda paylaşmak isterim...sende beni yanlış anlama lütfen...ama düşüncelerim bu....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar