- Motosikleti
- Aprilia Tuono V4 Factory 2021
çok çok geçmiş olsun allahtan acil şifalar dilerim, umalım kötü birşey çıkmasın, eşine hürmetler ve tekrar çok geçmiş olsun
günaydın,öncelikle ilginize ve alakanıza çok teşekkür ederim.hepinize teşekkürlerimizi gönderiyoruz. Eşimin sizlerden aldığı enerji ile hızla iyileştiğini söylemek istiyorum.Türkiye nin her yerinden arıyan ve mesaj ile geçmiş olsun dileklerini sunan,şahsen ziyaretimize gelen dostlarımıza,konuyu okuyan dostlarımıza , hepinize teşekkür ederiz.2move' Alıntı:aynı olay benımde basıma geldi.ölüyodum zannettim.normal zehirlenme olayı değildi.eşinin neler çektiğini iyi bilirim.konuşamıyordum bile.sebebine gelince.kahvaltıda simit yemiştim(hani şu her caddede açılan simit evleri varya) 2saat sonra sancılar başladı. sonradan öğrendımkı sımıtcılerde cok fazla fare bulundugu ıcın sık sık ılaclanırmıs.%95 fare zehirinden di. neyse dostum cok gecmiş olsun. acil şifalar
chopper250' Alıntı:Aslında ben bu resimleri ,(ALLAH KORUDU EŞİMİ )hastanede kanıt olsun diye çektim.
benide alıntı yaptığın o kısa bölüm üzdü. yazımın sonunu okuduğunu sanıyorum. bizler sadece mutluluklarımızı resmettiğimiz sürece insanlar hep gülen yüzümüzü görür. Aynı şekilde hepiniz orada olsa idiniz eşimin bu halini görmeyecekmiydiniz. Biraz geniş çerçevede düşünmek lazım galiba ..Saygılar:rendeer:mete_han' Alıntı:Allah şifa versin...Kimse sevdiklerini hastahanede hapishanelerde görmesin...ale:
yinede resim koymamanı veya çekmemeni yeğlerdim...Yenge bu kadar zor durumdayken resim çekebilmen beni şaşırttı ve üzdü...sonuçta olay iç hastalıklarla ilgili bir detay...çekmiş olduğun resimlerin herhangi bir faydası kanıt niteliği taşıması olası değil kardeşim...