büyük geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin
metehan çok iyi bir dostsun ve seni seviyoruz .Hemde yakın oturuyoruz sana .Biz emirğan dayız. Bir gün tanışmak isteriz. sevgi ve saygı ile ...:rendeer: :rendeer: :rendeer:mete_han' Alıntı:dostum bende senin sadece mutluluğunu değil hüznünü de acınıda paylaşmak isterim...sende beni yanlış anlama lütfen...ama düşüncelerim bu....
Pm e gerek yokmete_han' Alıntı:inşallah kardeşim...bende Maçkadayım...ev seyrantepede...Sahile her an yolum düşebilir...pm den adres veya cep atabilirsen rahatsız ederiz seni...![]()
serum verilmesi gerekli. ayrıca bemiks iğne oluyor .bulantı giderici ve ağrı kesici gerekli. zaten burada salgın hastalığı gibi bir şey olduğundanda dikkatli olmamız içinde açmıştım bu konuyu. Yalnız simit fırınlarındaki haşere ve böcek zehirlerinden olma ihtimali şu anda yoğunluk kazanmaya başladı. birde sevgili BBRRR arkadaşımızda rota virüs diye bir hastalıktan bahsetti. onuda araştırıyorum. Kesin bilgi vereceğim. sevgi ve saygılar:rendeer:Luxor' Alıntı:çok geçmiş olsun arkadaşım, benim de 5 gün evvel abim+yengem+yeğenim yeni zelandadan geldiler ve cmts akşamı ve pazar günü dediğin şeyler abim ve yengemde de oldu.hemen eczaneye gidip ilaç sordum ve durumu anlattım.eczacı bana klasik turist hastalığı dedi, yemeklere alışamamışlardır dedi ve bağarsakları temizleyen bir ilaç verdi.ilacı alınca biraz rahatladılar ama pzr akşamı annemin de midesi bulandı ve o da ilaçtan aldı.en son sorduğumda daha iyi gibiydiler ama görünüşe göre ortada bir salgın var ve turist hastalığı ile bir alaka yok senin de anlattıklarına göre.
arkadaşlar çok dikkatli olalım, demek ki şu an ortada nedeni tam belli olmayan bir salgın var ve çok temkinli davranmak gerekiyor..
tekrar eşine çok geçmiş olsun, umarım bir an önce sağlığına kavuşur...
gelişmelerden bizi de haberdar edersen sevinirim...
zaten sizler olmasanız ne yapardık bilmem.Minnettarız ,böyle bir dostluk ve arkadaşlık masallarda oluyor diye bilirdim. Hepinize Allah ım ,sağlıklı ve huzurlu bir ömür nasip eylesin inşallah.Varsa aileleriniz ile yoksada inşallah iyi bir yuva kurar ve mutlu olursunuz.Ondan sonraki maddesel isteklerinizinde en iyisini almanızı dilerim.EV,ARABA,MOTOR vs...Bugün kan alınıyor size bilgi vereceğim. Yalnız dün gece hiç iyi değildi. İnanın buna rağmen bilgisayarın başına geçti ve mesajlarını okudu.Kapıdan içeri girdiğimde ise kazada kaybettiğimiz iki kardeşimiz için ,başımız sağolsun dedi. İşte böyle bir ruha sahip olan bu kardeşiniz için dualarınızı eksik etmeyin ne olur. Sevgi ve saygı ile kalın:rendeer:BBRR' Alıntı:işallah hayırlı bi haberle bizleri sevindirirsin ...sonucu bekliyoruz