Dün Gece Eşim, Gitti Ve Geri Geldi

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
bu sabah saat 6 itibariyle işe gitmek için kaltığımda sorun bende de başlamıştı.soğuk soğuk terliyordum. oldukça ileri derecede ishalim, baş dönmesi var, mide bulantısı var.şu an bu satırları bile zar zor yazıyorum.daha rapor hazırlamam gerekecek ama bu halimle nasıl yapıcam bilmiyorum açıkçası.şu anda dik durmam bile bir başarı...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Luxor' Alıntı:
bu sabah saat 6 itibariyle işe gitmek için kaltığımda sorun bende de başlamıştı.soğuk soğuk terliyordum. oldukça ileri derecede ishalim, baş dönmesi var, mide bulantısı var.şu an bu satırları bile zar zor yazıyorum.daha rapor hazırlamam gerekecek ama bu halimle nasıl yapıcam bilmiyorum açıkçası.şu anda dik durmam bile bir başarı...
Aman kardeşim ihmal etme ne olur mutlaka doktora git. iğne yaparlar herhalde. mutlaka git sakın önemsemezlik yapma.:rendeer:

çok üzüldüm teşki resimleri eklemeseydin kötü oldum inşaallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur geçmiş olsun

abi geçmiş olsun umarım sağlığına kavuşmuştur
allah şimdiki kadar güzel sağlığımızı hiç bir zaman aratmasın

abi geçmiş olsun.çok üzüldüm.allah şifa versin.bir an önce düzelir umarım.

hepinize teşekkürlerini sunuyor ,az önce telefon ile görüştüm. Kan vermiş yarın herhalde neticeyi alırız. Benim korkum cumadan beri çok az bir iyileşme sezinlemem oda ilaçlar sayesinde hafiflemiş bir halde.Yarını beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi.Zaten şu andada bitkin bir halde istirahat ediyor.Hepiniz sağolun teşekkür ederiz:rendeer:

Eşim, motosiklet.net sitenden tanıdığımız arkadaşlarımıza, bahçemizde servis yaparken çektiğim bu fotoyuda sizlerle paylaşmak istedim. Ümit ederim kısa zamanda iyileşir ve onu tekrar aramızda görürüz. Zaten iyileştiği zaman bahçemizde parti yapacağız ve tüm kardeşlerimiz davetlidir. Şimdiden duyuralım:rendeer: :

topic i yeni gördüm. Büyük gecmis olsun. Verdigin bilgilerden hizla iyilestigi anlasiliyor yenge hanimin.
Tekrar büyük gecmis olsun. Allah sizleri birbirinize ve cocuklariniza bagislasin. Saygilarimla.:rendeer:

Mili' Alıntı:
çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir
Çok teşekkür ederiz..inşallah çabuk iyileşir:rendeer: :rendeer:

watergun' Alıntı:
topic i yeni gördüm. Büyük gecmis olsun. Verdigin bilgilerden hizla iyilestigi anlasiliyor yenge hanimin.
Tekrar büyük gecmis olsun. Allah sizleri birbirinize ve cocuklariniza bagislasin. Saygilarimla.:rendeer:
Allah hepimize sevdiklerimizi bağışlasın,kazadan ,beladan korusun kardeşim.. Sağol:rendeer:

Son düzenleme:
dostum büyük geçmiş olsun çok üzücü bir şey umarım başınıza böyle bir şey birdaha gelmez yapabileceğimiz bişey varsa haberdar et

tekrar büyük geçmiş olsun.sağlığını çabucak kavuşmasını diliyorum.

heveslee' Alıntı:
tekrar büyük geçmiş olsun.sağlığını çabucak kavuşmasını diliyorum.
sağol heveslee kardeş. dileklerini ilettim ,çok mutlu oldu. Az önce sol tarafı uyuştu gene.ne olduğunu bilmediğimiz bir şey ama yarın inşallah belli olur. Buradan tüm kardeşlerime inşallah iyi haberler veririz.Pazar gününe kadar iyileşse onu havuza götürmek istiyorum . Motosikletin üzerine çıkabilse zaten iyileştiğine kanaat getiricem.teşekkürlerini bildirmek istiyorum .şu anda yatağında .iyi geceler dilerim...Reha:rendeer:

mert ybr 125' Alıntı:
abi çok geçmiş olsun
teşekkür ederim kardeşim. iyileşicek inşallah .Yarın buradan iyi haberler vermeyi
umut ediyorum..hoşçakal:rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar