BLACK_ICE' Alıntı:
Merhaba iyi günler sürüşler siz hangi toplantıya katıldınız bilmiyoruz ama bizim toplantılarımıza r6 hiç gelmedi ;
1-) Toplantılarımız her cuma sabit yapılmakta
2-) Toplantılara belirli süre gelen kişiler ekibe alınmakta
3-) Ekibe kabul edilen üyelerin plakalarında sticker yapıştırılmakta
4-) Ekibizde ki üyelerin sınav vs. sebebpleri ile yaz başına kadar gezi yapılmadı
5-) Yaz başında ekipteki arkadaşlarımızın bir çoğunun 8de 8 karşı tarafın suçlu olduğu kazalar ile kırık vs sebebi ile gezilemedi
6-) Bu ekip sadece toplantı gezi vs ekibi değil ( 7/24 denizli mt aktiftir )
7-) Yargılama yapmadan önce www.motosiklet.net denizli mt gerçek toplantılarına gelme önemli olan

Fotoğraf vs koymamızın sebebi ekip arkdaaşlarımızın motosiklete binememesi ve onları üzmemek için
Şu an İzmir'de ikamet etmekteyim, Denizli'ye de sık sık gelip giderim. Katıldığım ilk ve tek toplantı ER-5 varken iki üç sene önce idi.. Eleştirim yapıcı olmak yönünde, kötü bir niyetim yok. Denizli'de birçok motosiklet kullanıcısı var, küçümsemek babında değil de 250cc ve üzeri kullanıcı sayısı hatrı sayılır miktarda ve bu kullanıcıların %95'i kendi grubunu kurmuş veya çeşitli derneklerle sürüşler yapıyor. Diğer İl MT'lerinde siteden çok daha fazla kullanıcılar mevcut ve kaliteli toplantılar, geziler düzenliyorlar. Denizli MT'de organizasyon eksikliği var her şeyden önce.
7) Yargılama yaptım, çünkü bir kere de olsa toplantıya katılıp eksiklikleri gördüm ve bir daha düzelene kadar katılmama kararı aldım.
Kendimce sebeplerini açıklamam gerekirse;
-Toplantı yerine gittim. Selam verdim, "Bu kim" tarzında bir izlenim aldım neyse adımı söyleyip tanışmaya çalıştım iyi kötü tanıştık. Orada önceki mesajımda belirttiğim gibi eskiden MT'ye takılıp daha sonradan ayrılan arkadaşlar mevcuttu kendi içlerinde bir grup gibi düşün... "Bu kim" bakışını açıklar nitelikte bir durum. Neyse orada yaklaşık 7-8 motosiklet vardık, nereye gideceğiz kararı verilmeye çalışıldı bir süre. Sonra klasik sık sık gidilen bir yer olarak Pamukkale tarafı kararı alındı. Ankara asfaltı Koçtaş tarafındaki bir petrol istasyonundan bir grup arkadaş daha katıldı. Sürüşe devam ettik Pamukkale'ye doğru, sürüş güvenliği namına hiç bir şey yoktu. Bir süre en arkadan seyretmek istedim grubu izlemek açısından. Fermuar düzeni almaya çalışıyorum, önümdeki arkadaş sürekli geziyor şeritte ve fermuar düzeni alamıyorum. Önceki araca çok yakın seyrediyor, fren yapsa duramayacak pata küte indirecek arkasındakileri... Gerektiği durumlarda grubun ortalarında yer aldım, arkadan bir kaç sefer yaldır yaldır gelip önüme geçenler oldu. Hani geçsin arkada gitmek taraftarıyım zaten ama motosikletin ulaşacağı hız belli, trafik belli tapa gaz geliyor bakıyorum öndekini geçemeyecek gaz kes yol ver, önüne al sistemini uygulamak durumunda kalıyorsun ve sürüş düzenin bozuluyor.
Vardık, oturduk muhabbet etmeye çalışılınıyor her kafadan ayrı ses çıkıyor. Halihazırda tanışıklığı olan arkadaşlar, aralarında kendi muhabbetlerini döndürmeye başladı. Bir arkadaşımla beraber gittik, yeni katılan birkaç arkadaş daha vardı artık onlarla muhabbete döndük bizde. Sonra karnımız açtı, yemek söyledik ayrı masaya geçtik, yemeğimizi yedik selam verip erken ayrıldık.
Ne organizasyon var, ne grubun başı var, ne sürüş güvenliği var ne de hoş sohbet sosyalleşme var anlayacağınız. Üstelik toplantı içerisinde gruplaşma var, hani çok umurumda değil illa benimle muhabbet etsinler diye bir derdim yok ama İl MT'lerinin amacı sosyalleşme, tanışma, kaynaşma, ortak muhabbet ve toplu bir düzen ve tanışıklık oluşturmaktır. Bu sebeplerden dolayı Denizli MT'ye katılım çok az oluyor o kadar motosiklet kullanıcısı olmasına rağmen. Yeni gelen bir iki sefer geliyor, bakıyor iş yok kendi arkadaşlarıyla takılıyor. Böyle bir durum var ortada velhasılkelam...
Yukarıdaki eleştiriyi yapıcı düşünün, grubun bu konularda kendini toparlaması gerekli.