[Denizli - MT]

Bu ctedi yani ayin 25i.
Marmaris yapıyorum. Pazar dönüş eşlik etmek isteyenler varsa buyursunlar.

nasılsınız denizli mt ? denizli nasıl 1 haftadır sizlerle değilim....

38 sn bekleme süresi mesajı: herkese selamlar...

Motosikleti
BWS 100
Merhaba,
Nasil bir sey istiyorsun, ne yaptiracaksin egzosta. Denizli de pek bilinen yer yokoyle el yapimi falan.he ufak bir mudahale ise oto egzoscular yapabilir belki, sen biliyorsan isi ve anlatabileceksen.
Diger turlu motosiklet egzoscusu yok. Izmir tire de var. Avcrom egzos.

Denizli İl Temsilcisi
herkese merhabalar denizlide egzoz yaptırabileceğim bir yer var mı ?

avcrom egzoz tirede el yapımında ona güvenirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------

Bir başka konu bir terslik olmaz ise lütfen herkes kendini bu cuma günü saat 8 deki toplantı için ayarlasın şimdiden söyliyim de

elimde egzoz susturucu var 1 metre kadar boğazla onun arasına yaklaşık yarım metre boru yapılması gerekiyor

Motosikleti
BWS 100
https://www.facebook.com/eksozcu.murat?fref=ts
Facebook linki bu murat abinin. Eksoz için tavsiye ederim.

Aynen bendfe onu duymuştum 2 gün önce. Motosiklet egzostlarında bayağı biliniyor galiba.
Onca zamandır ilk defa duydum.
Gitmedim ama, motosiklet egzostundan anladığını duydum. Diper oto egzostcuları hiç birşey çakmıyor. 2 egzostçuya da kendim anlata anlata yaptırmıştım. Biraz da kasaplık yapmadılar değil.

Murat fena değildir, kendisi de motorcu olduğundan anlıyor bu işlerden, bakırlı kavşağından sola dönünce hemen 100 m sonra sağda dukkanı bi uğrayıp sormakta fayda var...

Herkese selamlar. Bende PAÜ'yü kazandım. Motor yok ama, siz isterseniz sizinle takılabilirim. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar