[Denizli - MT]

Denizli İl Temsilcisi
Gecmis olsun dostum.. Denizlide motorlara yönelik sıkı önlemler var herhalde beni bugün yarım saat arayla 3 kere durdurdular motorumda Honda pcx baya şaşırdım

Madde 5- Hiç kimseye işkence yapılamaz, zalimce, insanlık dışı veya onur kırıcı davranışlarda bulunulamaz ve ceza verilemez.

Valla insan hakları mahkemesine yukarıdaki maddeden dolayı başvurduk bakalım

Madde 5- Hiç kimseye işkence yapılamaz, zalimce, insanlık dışı veya onur kırıcı davranışlarda bulunulamaz ve ceza verilemez.

Valla insan hakları mahkemesine yukarıdaki maddeden dolayı başvurduk bakalım

aa.. hayırdır?

Beni de, full ekipmanla durdurmuşlardı. Yanımdan kasksız,ekipmansız birkaç motor vızır vızır geçti . Onları niye durdur muyorsunuz dediğimde de, full ekipmanlı olunca ben evrak tamamdır diye durdurmuşlarmış.. :mrgreen:

Kazasız belasız

Denizli İl Temsilcisi
Arkadaşlar bu akşam saat 8 de down kafede toplanıyoruz herkesi bekliyoruz yer kınıklı polis karakolu karşısıdır .

Denizli İl Temsilcisi
arkadaşlar bu cyma 15.04.2016 saat 20:00 down kafede toplanıyoruz ...

Denizli'li dostlar, içinizde hiç egzoz işine giren oldu mu yav? İşinin ustası bir yer tavsiye edebilecekler var mı içinizde?

Denizli İl Temsilcisi
bu akşam saat 8:30 da kınıklı karakolu karşısı down kafede toplanıyoruz sticker , genel konular , geziler ilgili olucak toplantı

Herkese merhaba. Yeni bir motosiklet almayı düşünüyorum. Şu an Denizli'de bu motorun satışını nur motor yapmakta, motoru ve tüm ekipmanlarımı oradan almayı düşünüyorum. Mağaza hakkında fiyat, ilgi alaka, satış sonrası tavır hizmet, memnuniyet vb. konularda bilgi almak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

@sonertnt25 motor sadece orada satılıyorsa yapabileceğin bir şey yok, ama diğer sordukların konusunda ben o mekana pek güvenmiyorum, evet net sebepler ve gerekçeler gösteremem sana ama hem duyumlarım hem de gördüklerim oraya güven duymamı engelliyor işin açığı. (tamamen şahsi fikrimdir, oradan alış-veriş yapıp çok memnun olanlarda vardır eminim)

Son düzenleme:
Motosikleti
BWS 100
Motosiklet konusunda nur motorun sattigi dogrudur. Istedigin markalara bagli, hangi marka istiyorsun. Honda ise mesela acipayam yolunda hem bayi hem de ekipman alabilecegin yer var. Pekdemirin altinda.

He aradigin motoru nur motor satiyor. O zaman oradan alacaksin. Ama ekipmanlsri ne kadar yeterli olur bilemeecegim. Ekipmanlari farkli bir yerden de alabilirsun.
Ekipman satan, ayr motors var, garajin hemen arkasinda.

Denizli İl Temsilcisi
Herkese merhaba. Yeni bir motosiklet almayı düşünüyorum. Şu an Denizli'de bu motorun satışını nur motor yapmakta, motoru ve tüm ekipmanlarımı oradan almayı düşünüyorum. Mağaza hakkında fiyat, ilgi alaka, satış sonrası tavır hizmet, memnuniyet vb. konularda bilgi almak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

reklama girmesin ama dün ya kadar site mevcut birde sitemize sponsor olan sitelere bakabilirsin

Arkadaşlar 19mayıs ta saat 21:00 de horoz heykelinin orda buluşup kortej yapacağız.
Emniyetten izin çıkması durumunda. Gelmek isteyenler buyursun gelsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------

Arkadaşlar 19mayıs ta saat 21:00 de horoz heykelinin orda buluşup kortej yapacağız.
Emniyetten izin çıkması durumunda. Gelmek isteyenler buyursun gelsin.

https://www.facebook.com/events/561020924058805/

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------

İzin çıkmadı polis amcalardan. Buluşma iptal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar