Ehliyet ve ilk motor

Adam 2 3 kere aynı şeyi söylemiş zamanla upgrade edebilirim ama şuanlık bütçem dahilinde olanları söyleyin demiş hala neden Dominar Vstrom yok 250cc motosikletler öneriyosunuz neyse . Abi Hero için veya başka aklına yatan modeller için 'Motosiklet modeli forum' yazarsan direkt bu forum en üstte çıkıyor veya ben sık girdiğim için bende en üstte çıkıyor . Hero bilgi TVS Jupiter için forumda ki kullanıcıların açtığı bilgi başlığına göz atman en iyisi olucaktır aklında ki sorular için . Bence şuanlık tek motor yapmanız çok daha iyi olur hem bir tık daha yeni daha az sorunu olan bir motosikletiniz olur hem ekipman veya başka şeyler için daha çok bütçe ayırabilirsiniz
İlk etap tek motor,
Tvs Jupiter 110 olacak gibi.
Sonra hatuna Mondial, para biriktirip sonra yükseltmeler.
Kask olarak Bu kaskı önerir misiniz? ECE belgeli, çeneden açılır bir model.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A sınıfı olacak Zafer hocam. İsteğim de o yönde idi.
ben de 3 aydır motor süren 49 yaşında birisi olarak şöyle söyleyeyim; 5 ay önceye kadar motosiklet kullanmak aklıma gelmezdi. eşimin scooter istemesiyle başladı. ehliyet alırken de 25 yaşımda e almak yerine b alma hatasında düşmedim. hiç motor sürmediğim halde a sınıfına yazıldım 8 ders aldım sınavdan geçtim. hem güven verdi hem de kolaylık sağladı. önce 200 cc bir scooter aldım 1 ay önce de 250 cc cruiser aldım vitesli. size naçizane tavsiyem direkt a sınıfına yazılın. ne zaman ne alacağınız hangi ehliyete ihtiyaç duyacağınız belli olmaz.

Motosikleti
Honda pcx
110 luk iki kişi için yetersiz olabilir 125 ligini kullanıyorum açıksası torku güzel şehir içi mis özellikle lastik ve koruma demiri olmadan binmenizi önermem he varsa bütçeniz tur camı güzel olur

İlk etap tek motor,
Tvs Jupiter 110 olacak gibi.
Sonra hatuna Mondial, para biriktirip sonra yükseltmeler.
Kask olarak Bu kaskı önerir misiniz? ECE belgeli, çeneden açılır bir model.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A sınıfı olacak Zafer hocam. İsteğim de o yönde idi.
Açılır kasktan ağzı yanmış birisi olarak kesinlikle önermem bunun yerine arkadaşın attığı Scorpion Exo391 , HJC C10 veya C70 gibi full face denilen kaskları öneririm çünkü bunlar insan yapımı ve aşırı kolay kırılabilen mekanizmaları var bundan 2 yıl önce kaza yaptığımda açılır kaskımın mekanizması kırılıp yüzüme vurarak yüzümü parçalamıştı şehiriçinde 50CClik bir scooterla bile full face kask kullanmaya özen gösteririm. Motomax'te garajj indirimleri denilen bir sekme var ordan bütçenize uygun güzel kaskları denk getirirseniz güzel olabilir yanlış hatırlamıyosam 3 veya 6 aya kadarda vade farksız taksit seçenekleri vardı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar