[Denizli - MT]

denizli mt büyük bir hızla büyümeye devam ediyor....

Denizli Mt Üye Profilleri

free_eagles

Özgür Özer
20 Yaşında
Paü Öğrencisi
Kan grubu B Rh (+)
Tekirdağ Doğumlu
Başak Burcu
Yamaha Ybr125 Kullanıcısı
En büyük tutkusu;motorlar ve arabalar
En sevdiği renk;siyah beyaz kırmızı

poseidon_20

İbrahim İrgen
20 Yaşında
Bilgisayar Teknisyeni
Kan grubu 0 Rh (+)
Denizli Doğumlu
????? burcu
Mondial 125 Mt Kullanıcısı
En büyük tutkusu;
En sevdiği renk;
Omeg@

Barış Yıldız
22 Yaşında
Su malzemeleri dükkanı işletiyor
Kan grubu 0 Rh (+)
Denizli Doğumlu
????? Burcu
Motoru henüz yok
En büyük tutkusu;
En sevdiği renk;
Selcuk1981

Selçuk
24 Yaşında
Tekniker
Kan grubu A Rh (-)
Sivas doğumlu
Koç Burcu
En büyük hayali;isviçrede kantonlarda yaşamak
En sevdiği renk;Sarılacivert
Okaysen

Okay Şen
18 Yaşında
Öss'ye hazırlanıyor(Mezun)
Kan grubu 0 Rh (+)
Denizli doğumlu
İkizler burcu
Motoru henüz yok
En büyük hayali;pasific okyanusundan motorla geçmek
En sevdiği Renk:Mavi
juniyear

Eyüp Aktaş
23 yaşında
PAÜ öğrencisi
Kan Grubu B Rh (+)
Denizli doğumlu
Oğlak burcu
Keeway SL150 Kullanıcısı
En büyük tutkusu;yatla dünya turuna çıkmak
En sevdiği renk;deniz mavisi
cardoso

Hilmi Başyiğit
20 Yaşında
İnternet Kafe işletiyor
Kan grubu ? Rh (?)
Afyon doğumlu
Oğlak burcu
Motor henüz yok
En büyük tutkusu;motosikletiyle Dünya turuna çıkmak
En sevdiği renk;Mavi
Voyager

Serdar Göv
50 Yaşında
Emekli Dış Ticaret Müdürü
Kan Grubu 0 Rh (+)
İzmir/Karşıyaka Doğumlu
Oğlak Burcu
SYM GTS 250 Kullanıcısı
En büyük tutkusu;doğa
En sevdiği renk;yeşil
orioneren

Ramazan Eren
35 Yaşında
Sınıf Öğretmeni
Kan Grubu Ab Rh (+)
Denizli Doğumlu
İkizler Burcu
En büyük tutkusu;doğa ile iç içe olmak,dağlar.
En sevdiği renk;Kırmızı

Bu mesaj crazy_devil tarafından düzenlenmiş olup,hiçbir şekilde sorumluluk teşkil etmez.

Moderatör tarafında düzenlendi:
biz bu yola baş koyduğumuzda iki kişiydik zaman içinde samimiyetinizi içtenliğinizi saygınızı ve sevginizi en önemlisi sevdanızı kaybetmezseniz çok hoş şeylere imza atarsınız en başlarda çok zor günler sizi bekler şimdi kış toplantılarınızı yapın yaza daha kalabalık olacaksınız fakat seçici olun ince eleyin sık dokuyun her motorludan motor sevdalısı olmaz ben yakında denizliye çamlığa geleceğim arzu ederseniz sizi ziyaret ederim çay içer uzun sohbetler yaparız İZMİR TAYFASI grubunuza hayırlı sürüşler diler

Bravo, tebrikler arkadaşlar. Sonraki buluşmalarda foto çekim ayarlarınızı kontrol edin.:wiinkk:

Valla arkadaşlar malumunuz ilk buluşmamız olduğu için heyecanlıydık ve ne fotoğraf makinası nede başka birşey aklımıza gelmedi.Örneğin;benim motorun kısa-uzun ve arka park lambaları yanmadığı,motorun üzerine oturduktan sonra aklıma geldi.O derece heyecanımız vardı.

Merhaba arkadaşlar.17 Mart 2006 Cuma akşamı denizli tayfası en az 4 Motor ve 8 veya daha fazla kişiyle 2.Toplantı ve Gezisini düzenliyoruz.Posedion_20,free_eagles,crazy_devil,selcuk1981,ReNe,omega,huzur_motor ve bir kaç tane daha yeni tanışacağımız arkadaşlarımızın olacağını umuyorum ikinci buluşmamızda.

KARAR (Aha bu da hem gırmızı hem italik hemde bold):queen:

Buluşma Saati : 19.30
Hareket Saati :20.00
Buluşma Yeri : Malumunuz Kültür Net İnternet Kafe
Güzergah : Buluşma Yerinde Kararlaştırılacak

Arkadaşlar en geç saat 20.00'da buluşma yerinde olmanızı rica ediyorum.Ayrıca benzin depolarınızı yeterince doldurmanızı tavsiye ediom (Benimki bitince sizden çekerim :cherry: )

bende sizle olabilirim denizlinin izmir ilçesinden apv 41 haydi hareket :queen:

Sevgili kardeşlerim dün gece (17 Mart 2006 Cuma) saat 20.00 itibariyle yola çıktık.5 kişi (free_eagles,omega,huzur_motor,selcuk1981 ve ben) 4motosiklet ile belirlediğimiz güzergahta ilerlemeye başladık.
Yola çıkmadan önce buluşma mekanımız Kültür Net'ten bi kaç kare fotoğraf.Selcuk1981,crazy_devil,free_eagles (soldan sağa)

Bu sefer sadece ben ve cardoso yer değiştirdik :cherry:

Daha sonra huzur_motor (halil) ve omega (barış) arkadaşlarımız aramıza katıldı ve hareket saatimiz 3-5 dakika geçmek üzereydi.Hemen yola çıktık.Çınar,çamlık,ulus caddesi boyunca gittik,geri dönüp aynı güzergahtan bir kaç yol değiştirerek tren garı ve izmir asfaltı üzerinden Egs Park Kipa'ya ulaşmak üzere devam ettik.Gayet güzel ama bir o kadar da tehlikeli olduğunu hissettiğim bir yolculuk geçirdik.Çünkü çok fazla ağır vasıta yanımızdan 80-90 km hızla geçip gidiyordu ve bunların oluşturabileceği rüzgar bile bizim çin büyük tehlikeydi.Biz hızımızı 40km ye kadar düşürüp sağ şeritten devam ettik.Omega benim artçımdı ve ben tail gunner -huzur_motor halil road captain olarak öncülük ederek kipa kavşağına geldiğimizde;ışıklardan free_eagles'in kalkamadığını farkettim.Hemen yanına yaklaşıp sinyalimizi vererek o 2 metrelik ufak bölgeyi tehlikelere karşı güvene almaya çalıştık.road captain halil ve arkasından selcuk1981 diğer şeride geçmişlerdi bile.Kendilerini sağ bankette güvene almışlar bizi bekliyorlardı.Free_eaglesin motosikleti gerçekten çok kritik bir noktada,kavşak başında,diğer şeritten gelenlerin döndüğünoktada kalmıştı.Şansımız vardı ki problem büyük değildi.2 dakikalık küçük bir uğraş sonucu motoru çalıştırdı özgür ve diğer şerite geçerek yolumuza devam ettik.Road captainimizi solladığımız için;bize tail gunner olarak eşlik etti.Ve en nihayetinde kipa'ya vardık.Küçük bir dinlenme molası verdik.Halil arkadaşımızın daha bir haftalık bir bebeği olduğu için (Allah analı babalı büyütsün) bizden ayrılmak zorunda kaldı.
Soldan sağa===> free_eagles,selcuk1981,huzur_motor,omega

Soldan sağa ===> selcuk1981,crazy_devil,huzur_motor,free_eagles

Elimizdeki fotoğrag makinası panosonic dijital kamera olmasına rağmen ışığı bir türlü tutturamadık :cherry: ya biz çok yeteneksiniz ya da kamera adiydi:queen:
Free bi hatun gördü saçları düzeltip saldırmaya kalktı ama biz tuttuk :queen:

Motorculuğa özenmiş bir kardeşimiz omega :queen: :queen:
aha bu kareyi ben çektim :cherry: süper çekmişim dimi
Bu da free_eagles'in yandan :p pozu

Omega türlü şaklabanlıklar yaparken:queen:

Omega şaklabanlıkları yaparken düştü

Bu da bendenizin muhteşem pozu :p Ama yeteneksiz omega adam akıllı çekemedi

İnsan dışı varlık omega yine türlü tuhaflıklar yaparken

Eklemelere devam edeceğim.:rendeer: :rendeer:

denizli mt bu aksam buluşuyor
--------------------------------------------------------------------------------

Ben dışarda olduğum için cardosa dan bu başlığı açmasını istemiştim arkadaşlar.Bu akşam APV41 hocamız denizli de.Onun burda olması dolayısıyla,bu akşam (22 Mart 2006 Çarşamba) toplanıyoruz.

Buluşma Saati : 20.00
Buluşma Yeri :Kültür Net internet Kafe
Hareket saati : 20.30
Güzergah :Neresi olursa

Sağolsun cengiz abi de(APV41),ekibimizde yalnız bırakmadı bizleri.Çok acele olmasına rağmen hepimiz toplanabildik.Nerdeyse 1-1,5 saat gibi bir zaman diliminde buluştuk.İzmirden birisinin bizleri ziyaret etmesinin ve bu kişinin de hepimiz tarafından saygı gören bir insan olmasından kaynaklanan telaşla ben benzin almayı unuttumuşum:mrgreen: yolda kalınca ekip devam etti ben geri dönüp cikleyi çekerek benzinciye kadar idare ettim.ve benzinimi alarak geri döndüm.ben gittiğimde çoktannn birinci çaylar bitmiş:p oturduktan itibaren inanırmısınız hepimiz ağzı açık APV41 abimizi can kulağıyla dinledik,ve bir o kadar da bilmediğimiz şeyi öğrendik.Bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkürlerimizi gönderiyorum cengiz abimize.Bu arada;tüm İzmir ekibini de en kısa sürede bekliyoruz denizliye.Olmazsa da zaten biz büyük ihtimal 23 Nisan tarihinde İzmir ekibini ziyarete gelmeyi planlıyoruz.Saygılar.:rendeer:

niye şişirmeyecez crazy yapma yawfs 23 Nisan 2006 denizli tayfasını toplayıp izmire gidelim diyorum denizli li arkadaşlar fikirlerinizi yazın ayarlayalım bişeyler

:mrgreen: hayde kalkıyo kalkıyo izmir yolcusu kalmasın:mrgreen:

Denizli Mt 06.04.2006 Perşembe (yarın) akşamı toplanıyoruz.Hala 4 kişilik bir motorize ekibiz.Güzergah olarak Pamukkale düşünüyoruz.Hadi bakalım denizliden motorcu arkadaşlar hepinizi bekliyoruz.

Buluşma Saati : 20.00
Buluşma Yeri :Kültür Net internet Kafe
Hareket saati : 20.30
Güzergah :Denizli Merkez-->Pamukkale-->Denizli Merkez

kardeşler madem denizlililer burda bende burdayım artık siteye dün üye olmuştum ama bundan sonra bensiz hiç birşey yapamazsınız inşallah tanışırız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar