Gidelim gidelim ayarlarız ya sıkıntı yok biliyosun:cat::cherry:Öyle yada böyle gidelim bir yerlere kardeşim.
Gidelim gidelim ayarlarız ya sıkıntı yok biliyosun:cat::cherry:Öyle yada böyle gidelim bir yerlere kardeşim.
Gidelim gidelim ayarlarız ya sıkıntı yok biliyosun:cat::cherry:
Valla bilmem gari ısmarlarmı ısmarlamaz mı? Sormak lazım:cherry:Yarın Hılmi abi donasmı ısmarlayacak şimdi![]()
Güzel ve eğlenceli bir geziydi. Hilmi ve Önder kardeşimle güzel bir anı oldu. Katılımların artması dileğiyle.
Siz yeter ki katılmak isteyin uyumlu yollara gideriz:cat:Ama bence fazer bizim gittiğimiz yolları hayli hayli gider. Arkadaşın pasifik 2 kişi gitti oraları. Hilmi ile Önder 170 kiloAHHH AH ARKADAŞLAR BENDE BU TARZ GEZILERE KATILMAK ISTERIMAMA BAKIYORUM GENEL GEZILEREDE BENIM MOTOR PEK DE BU TARZ ARAZILERE UYUMLU DEGIL :farao:
Ramazan kardeşim oralarda bildiğim güvenilir bir otopark yok. Ama bi tavsiyem var tabi sana biraz uzak kalır ama forum çamlığın alt garajına koyabilirsin diye düşünüyorum. İzin günlerinde gider alırsın hemen dolmuşla 5 dk da motorun yanında olursun. Keşke evim oralarda olsa da bana bırakabilirsin desem. Ama benim ev Adliye taraflarında uzak kalır. Evi oralarda olan arkadaşımız da yok heralde. Aklıma gelen en uygun yer forum çamlığın alt garajı.slm arkadaşlar nasılsınız... arkadaşlar perşembe günü yeniden denizli deyim... 11 motorlu piyade tugayına yakın bir güvenilir otopar lazım motsikleti koymak için.. tavsilerinize ihtiyacım var... stat ve çevreside olabilir...
Ramazan kardeşim oralarda bildiğim güvenilir bir otopark yok. Ama bi tavsiyem var tabi sana biraz uzak kalır ama forum çamlığın alt garajına koyabilirsin diye düşünüyorum. İzin günlerinde gider alırsın hemen dolmuşla 5 dk da motorun yanında olursun. Keşke evim oralarda olsa da bana bırakabilirsin desem. Ama benim ev Adliye taraflarında uzak kalır. Evi oralarda olan arkadaşımız da yok heralde. Aklıma gelen en uygun yer forum çamlığın alt garajı.
Yok orası ücretli değil normal forumun otoparkı. Motoru güzelce brandayla koyup kalın zincirlerle bağlayabilirsin. Ama tabi garantisi yok. Oralarda hiç otopark yok benim bildiğim. Askeriyenin karşısından bir esnafla anlaşsan mesela. O da nasıl olur bilmiyorum ki. Kardeşim Çınar da otopark çok mesela. Çarşı izninde çınar yakın biliyosun yürürsün hemen 10 dk da motoru alırsın. Çınarda belediyenin altında otopark var orası güvenli olabilir. Sonra pazaristanın arkasında 2 tane otopark var ama güvenilir mi bilmiyorum.forum çamlığın altındaki güvenilirmi... haftalık benden kaç lira ücret alırlar acaba....
Yok orası ücretli değil normal forumun otoparkı. Motoru güzelce brandayla koyup kalın zincirlerle bağlayabilirsin. Ama tabi garantisi yok. Oralarda hiç otopark yok benim bildiğim. Askeriyenin karşısından bir esnafla anlaşsan mesela. O da nasıl olur bilmiyorum ki. Kardeşim Çınar da otopark çok mesela. Çarşı izninde çınar yakın biliyosun yürürsün hemen 10 dk da motoru alırsın. Çınarda belediyenin altında otopark var orası güvenli olabilir. Sonra pazaristanın arkasında 2 tane otopark var ama güvenilir mi bilmiyorum.
Sen tam olarak ayın kaçında burada olacaksın nasip olursa?belediyenin alt tarafında ise orasıda mantıklı... aslında akşam geç gelip teslim olacağım ben oraya gitmeden oralara sormak bana söylemek lazım... haftalık kaç paraya alıyorlar acaba öğrenemezmiyiz...
Sen tam olarak ayın kaçında burada olacaksın nasip olursa?
Oooo yarın akşam ha ben bi Hilmiyle görüşeyim de güvenilir bir yer var mı öğreneyim. Olmadı sabahtan gider bir fiyat sorarız. Ben sana buradan haber veririm.yarin akşam.....
yarin akşam.....
Hadi hayırlı olsun Denizli MT ye 100 sayfayı bitirdik :cherry:aha 100 sayfa