Ya sana simdi otur formu oku içinde yazıyo desem yazması cok uzun en azından hızlı cevap verelım.»-ZaNLI-»' Alıntı:bu motosikletle en çok kaç gördünüz
140 km. zorlarsan
yok zorlamıyacagım diyorsan rahat 120-125
Ya sana simdi otur formu oku içinde yazıyo desem yazması cok uzun en azından hızlı cevap verelım.»-ZaNLI-»' Alıntı:bu motosikletle en çok kaç gördünüz
erdem.gunduz' Alıntı:Arkadaşlar
Bu topicde Ragal Raptor Kulanıcıları "nick - isim soyad - telefon - plaka" dan oluşan bilgilerini [email protected] adresine gönderebilirlermi. mümkünse motor ve krndilerinin fotoğraflarıda olursa daha iyi olur
hadi diğer arkadaşlar sizlerin e-mailini de bekliyorum
camadan' Alıntı:clint kardeş bu hurafelere inanma olur öyle şeyler
watercolours' Alıntı:motosikletlerin otobana giriş izni var mı ki? ben bunu bilmiyordum.
erdem.gunduz' Alıntı:
1-dishchy - Özgür Yıldız / Gaziemir - İzmir
2-muhendis1959 - Müslüm Akpek / ......... - İstanbul
3-AloneWolf07 - Ahmet AVCI / Merkez - Antalya
4-fevkalbesher - Aytuğ Arıkan / Bostancı - İstanbul
5- Bozkurt - Ali Bozkurt / ........ - Balıkesir
6-demonicdreams - Nihat Uzun / Kağıthane / İstanbul
7-yasinsubay - Yasin MISIR / Ümraniye - İSTANBUL
Arkadaşlar Hadiiii, katılımın bu kadarmı olması gerekiyor. nerdesiniz regalcilerrrrrrr
GreatWhiteShark' ın 1. sayfada yazdığı 107 kişilik liste nerdesiniz???
kontağın elektriği kesmiyo olabilir bi servise götür istersencbrhalil' Alıntı:Arkadaşlar merhaba bugun motorumu servise götürüp orasını burasını sıktırdım ayaklıktaki marşı kesme olayını iptal ettirdim aldığım zamanda alarmtaktırmıştım uzaktan kumanda ile çalışıyordu, şimdi gelelim probleme motoru parkediyorum vitesi alıyorum boşa anahtarı çıkarıyorum ama boş vites lambası yanıyor ve marşa basınca motor çalışıyor, sizce bunun derdi ne olabilir?:silent:
hunluata' Alıntı:selam bu gün aykon motorda sizin 150 sayfa topikleri okuduktan sonra rr leri inceledim gerçekten çok hoş. Hatta dikkatsiz bayanın vurduğu çamurluğu taktırmak için bırakan arkadaşın motorunu bile gördüm. RR olayı tamamda şimdi cuma günü uzun şasi olan class sınıfı gelecekmiş. Topiclerde fazlaca rr class kulanan göremedim. Bana kıyas anlamında E-9 ve B-9 için fikir verebilirseniz yarın kapora vermek isterim. Selamlar
cbrhalil' Alıntı:Arkadaşlar merhaba bugun motorumu servise götürüp orasını burasını sıktırdım ayaklıktaki marşı kesme olayını iptal ettirdim aldığım zamanda alarmtaktırmıştım uzaktan kumanda ile çalışıyordu, şimdi gelelim probleme motoru parkediyorum vitesi alıyorum boşa anahtarı çıkarıyorum ama boş vites lambası yanıyor ve marşa basınca motor çalışıyor, sizce bunun derdi ne olabilir?:silent:
watercolours' Alıntı:düzeltme: yeni parti motorlarda class ve eski serinin beygir güçleri aynı.
Sevgil infraredinfrared' Alıntı:2- Tam benzin koyarken farkettim ama aradım oralarda bulamadım. Km sıfırlama göstergesinin düğmesi/kolu (ne derseniz deyin) düşmüş. Bunu nasıl temin edeceğiz? Serviste yoktu.
bahri26' Alıntı:Selam dostlar motorum bugün bujiyi kesti sebebi neden olabilir sizce bi fikri olan varmı teşekkürler.
JengA' Alıntı:Sevgili motosiklet ve özellikle Regal Raptor dostları , hepinize merhaba...
Ben yeniyim - söze başlayışımdan da anlayacağınız üzere -Regal Raptor ile haftasonunda bir galeride görüp tanıştım ve şu anda rüyalarımı süslüyor resmen (e ilk motorum olacak !)![]()
Size sorum şu , galeriden motor alındığında plaka,ruhsat işlemleri için ne gibi evrak vermek lazım ve bugün gitsem parayı ödesem kaç günde motorumu alırım ortalama?
Şimdiden çok teşekkür ediyor ve sitenin kalitesi için tüm emeği geçenleri , siteyi kaliteli yapan tüm motor dostlarını tekrar selamlıyorum![]()
Dostum buji bozuldu diyelim ozaman sadece bi tanesi bozuldu bende bitane çin bujisi taktım önerebileceğiniz buji markası varmıdır teşekkürlermuhendis1959' Alıntı:Buji kesmek ne demek anlıyamadım, yani buji bozuldu ise, bujinin kalitesizliğidir, eğer 2 si birden bozulduysa ateşleme sisteminde bir arıza var demektir, biri bozulduysa kafanı takma bujiyi değiştir,yola devam.
Muamele masrafı 200YTL ve kimlik no şahsi vergi no kimlik fotokopisi okadar bugün ver ertesi günü al.
Kendin de yapabilirsin, bayinin verdiği evrakları al yukardakileri ekle,adresine en yakın emniyet müdürlüğüne git seni yönlendiriyorlar çok basit sabah ver akşam alırsın, toplam 85YTL harcarsın.
Ben kendim çıkarttım.