fes71
GWS'den ses seda yok
Dostum bi tatil yaptık geldik yaa... Ayağı kırmadan bitirdik ya ona şükrediyorum...:mrgreen:
batista geçmiş olsun... Umarım en kısa zamanda iyileşir motoruna kavuşursun...
Yaklaşık motorum 1 aydan beri yatıyordu... O soğuk ve karlı günlerde parkta idi... Geçen gün gidip bir gezeyim dedim...
Marşa bastım 3-4 sn. sonra bıraktım... Belli ki akünün gücü zayıflamış derken marşa bir daha bastım... Tam motor çalışacaktı ki aküden birdaha ses seda çıkmadı...
Anlayacağınız akü öldü... Bu kadar zaman çalışmayınca ve özelliklede karlı havalardan sonra ( arabaları bile uzun zaman çalıştırmazsanız akü problemi olur zateee) akünün bitmiş olmasına şaşmadım... Sonra düşündüm ne yapabilirim diye... Aküyü söküp biryerde şarj ettirmem lazım dedim ama vazgeçtim...
1. vitese taktım... Debriyajda iken motoru 2-3 adım ileriye kaydırıp debriyajı bıraktım ve motor çalıştı... Ben bu arada çok yavaşta olsa gidiyorum... Debriyajı sıkıp durunca motor da durdu... Hımmmmm dedim... Tekrar 2-3 adım debriyajda gidip bırakınca çalıştı ve bu sefer durmadan hafifi hafif gittim...
1. viteste ve jikle çekik durumda... yaklaşık 2-3 kaika sonra durunca motorun çalışması devam etti... Biraz sonra jikleyide kapadım... Gazladım biraz meyillli bir yolda durup stop ettirdim... Hani çalışmazsa aşağıya doğru gidip bir daha vurdururum diye... :mrgreen: Ama bu sefer bir kerede çalıştı kereta...
Yani akünün tekrar kendine gelmesi 10 dakikayı bulmadı bile...
Sonra bir boğaz yapayım dedim ve Beşiktaş'tan Sarıyer'e kadar gittim... Hava da fena değildi... Bu arada boğazda çok sayıda motor sevdalıları da vardı benim gibi... Motorunu alan, hatta artçısını alan boğaza gelmişti... Kuryeler dışında bütün motorcular boğazdaydı sanki... Uludağ da bile bu kadar eğlenmemiştim yaa...
Bu arada Regal Raptorumu ne kadar çok sevdiğimi daha da iyi anladım...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rüzgarınız bol olsun arkadaşlar... Bayramda 2 hafta yine istanbul dışında olacağım... Bayram sonrası iyi bir hava denk gelirse neden buluşulmasın ki???:queen: