Bence
:flower: Şuan dışarıda hafif sis var ve iyi
kar yağıyor...:flower:
Sıcaklık -13 derece...
Düşünüyorum ki motorum burada benimle olsa çalışırmıydı acaba...
Kayak yapmaktan heryerim ağrıyor zatee.
Yaw arkadaşlar 1 hafta tatil yapmak için Uludağ'a geldik...
Forumda ortalık birbirine girmiş... Dur bir internete gireyim de neler yazılmış diye okuyayım dedim... ÜÜÜüüüüfffffff.... neler yazılmamış ki...
Bazı sorulara arkadaşlar haklı olarak cevap bekliyor tabiiki ama şunu söylemek istiyorum... Bence bu motorun reklamının nerede yapıldığı ve hangi programda olduğu
(hayatımda, bahsettiğiniz programı bir kez bile seyretmiş değilim..
r: ) hiç önemli değil...
Bence en iyi reklam bizim burada bu makinanın
artılarını ve
eksilerini hep beraber paylaşmamız... Burada yazılanlar önemli bence... Bu forumları sadece motor sevdalıları okuyor... Motor almak isteyenler inceliyor... TV programında motoru kime verdiklerine gelecek olursak adamın belki motorun
M sinden haberi yok, belki ilgisi bile yok ama motor o kişiye veriliyor bu ayrı konu...
Bence biz burada motor ile olan deneyimlerimizi paylaşırsak emin ki herkes için daha yararlı olacaktır...
Bence bu motor harika ve
şuan 3600 km. yi geçtim (1 haftadır binemiyorum gerçi ama!)...
Hiç bir modifiyeye de gerek olmayan bir makina bence...
Motorunu al otobana çık... 110-120 km. hızla istediğin yere git... Yok krank kolunu uzattım hangi hıza çıkabilirim, yok biyel koluyla oynadım nerede yolda kalabilirim, yok iki kişi bindim taşıma kapasitesi 250 miydi acaba yoksa 310 mu? Safra atmam gerekiyor mu yoksa yere mi çakılacağız...:mrgreen:
Bence bunlar boş işler... SARIKAYALAR ne yazarsa yazsın... Ben 90 kg. + arasıra arkama 90 kg. artçıda alıyorum... Sarıkayalar'ın broşürüne bakmadan yoluma devam ediyorum... Bence bu önemli...
Yok boyunu uzun yazmışlar yok kısa... Bence bunun da önemi yok... Motor ortada... Bence verilen para için 4 x 4 lük bir makina derim...
Tek endişem vardı... 135 km. hıza çıktığım zaman titreme dahi hiç birşey olmamakla beraber birhayli güven de vermişti... Daha çok basasım gelmişti ama motorun Çin malı olmasından dolayı biraz tedirgin olmuştum sadece o kadar... Arkadaşlar bahsetmiş... 165 km. hıza çıkmışlar diye... Şimdi HİÇ BİR ENDİŞEM KALMADI...:queen:
Motora binin hayatınızı yaşayın derim...
Sizi çok tutmiiimm..Daha doğrusu kayağa geri döniiimmm... internete herzaman gireriz ama kayağa ayda yılda bir geliyoruz...
Rüzgarınız bol olsun dostlar... Reklamlar ne olursa olsun motorumu seviyorum...
Reklamlar kötü olursa Sarıkayalar'ın sorunu bence... Motoru daha az satar.. İyi olursa onlar kazanır.. Ama reklamlar kötü diye bu güzel makinayı almamak bence büyük hata...:silent:
Daha önce
el sallayan bir
smile vardı onu bulamıyorum ya... Buradan herkeze el sallıyorum...