kaldera ve mühendis1959; yağ konusundaki açıklamalarınız CİDDİ anlamda çok faydalı olmuştur. ben zor ikna olan biriyimdir. ancak, artık bu konuda bir endişem kalmadı. her ikinize de çok teşekkür ediyorum.
kaldera; hyosung için bahsettiğiniz bağlantı aparatlarının regal'e de uyabileceğini belirtiyorsunuz. eğer o aparatlar hyosung orjinali ise, epey bir pahalı olacağını tahmin edebiliyorum. çünkü, hyosung un benzer aparatlarının fiyatlarını bir yerde görmüştüm.. ufacık bir şey bile çok pahalı idi.
bu arada, araya yine bir soru sıkıştıralım: peki bu aparatları biz yaptıramaz mıyız. özellikle bazı otellerde havlu asmak için kullanılan ve sanki nikelajlı imiş gibi pırıl pırıl parlayan metal alaşımlar vardır. belki bazılarımızın evlerinde bile bu metallerden duvara monte edilmiş "havluluk" olabilir. gerçi havlu metali demiyorum ama, onun gibi bir metal bulabilir.. istediğimiz gibi kestirip biçtirebiliriz. mesela bu metaller ile uğraşan iş yerlerinde yaptırabiliriz Mİ ACABA? diyormuşum filan.
gerçi ben bazen hep diyorum ya! bazen de kimseden ses çıkmıyor.
değerli forumdaşlarım, sayın büyüklerim ve topiğimizin güzide temsilcileri; öncelikle bu mesajımı okuduğunuz için sizlere teşekkür ederim. hatırlanacağı üzere bir ara şöyle bir soru sormuştum. (yanıt gelmedi de.. onun için tekrar soruyorum yani

)
regal in farının ön camının, daha kaliteli bir cam ile değişme ihtimali nedir (bu mevzuya farın iyi aydınlatmaması yüzünden değinmiştik. bu arada mühendis1959, mevcut far ampulü ile aynı wat akım çeken H4 35*35 ampulü önerdi. bu iyi.. daha iyi bir aydınlatma yapabilir miyiz diye, arabalardaki far camlarındaki merceksi yapıdan esinlenerek ki bu yapı ışığı büyültür ve daha da uzağa gitmesini sağlar. demek ki, regal in ön camı da yetersiz kalıyor bir yerde. regal in ön camını böyle bol bol merceksi özelliklere sahip GÜÇLÜ VE KARİZMATİK bir başka far camı ile değiştiremez miyiz diye sormuştum. yani böyle olmaz ki, siz hiç kör bir raptor gördünüz mü?)
görüldüğü üzere, soruyu hatırlatayım derken aynı muhabbeti tekrar yapmış oldum. umarım yeni porocem olan "havluluk demirinden, çantalık yapma" ve "Güçlü ve Karizmatik regal far camı uydurma" fikirleri ile ilgili sorumuza cevap alabiliriz.