Topuz' Alıntı:
bu konuda özellikle kaldera çok ciddi söylemlerde bulundu. özetlemek istiyorum:
: dünyanın yağ üretici dev firmaları.. rekabet ve yeni ürün geliştirme ar-ge çalışmaları içinde milyon dolarlar harcarken.. bu devler böyle bir ürünü bulamadılar da.. başkaları mı buldu? sonuç: bu tür ürünlerin kullanımına gerek yoktur.. çünkü piyasada çok daha kaliteli ve gerçekten motosiklete de uygun motosiklet yağları vardır.
şeklinde oldu. şimdi tekrar soralım o zaman? hakikaten dev yağ üretici firmalar nasıl oldu da böyle bir ürünü üretemediler.. örneğin bir castrol, neredeyse F1' markası. yav şaka bir yana bu konuda tekrar açıklama yapılması gerekiyor. yoksa hepimiz alalım birer yağ katkı malzemesi kullanalım.
evet bende hatırladım böyle bir yanıtım olmuştu geçmişte..
tekrarlayacak olursak şöyleydi...
shell mobil gibi araştırma ve geliştirmeye yılda milyonlarca dolar bütçe ayıran ve hatta dünyanın en iyi kimyagerlerini istihdam eden dev şirketler bu sihirli formülleri bulamıyorlar da yağ katkısı üreten firmalar mı sadece bu sihirli formüllere sahip..
şeklindeydi..
dün gyazıcı ile birlikte idik..ahmetin motorunun diğer motorlardan yolda daha
süratli gittiğini söylemişti..hatta arkalarda kalıp tekrar açık ara öne geçtiğini belirtmişti.
ahmet kardeşim durumun nedeni konusunda açıklama yapmış...yorum yapmış..
şimdi bende yorum yapacağım ama gerçektende yorumun ötesine geçmez.
otomotivde bazen kesin belli olmayan durumlar olur...yüzlerce örneği vardır
şimdi her iki motorda tamamen aynıdır..ama biri diğerinden süratlidir.. çok normaldir aslında..belkide ahmetin motorunu bir başkası geçecektir...bu motorun ürettiği güç belli..o halde birinin diğerinden farklı ivmelenmesinin nedeni ne olabilirki..?
bunun sebebi madde madde yazılsa sanırım otuz,kırk madde olur tüm olasılıkları unutmadan..
şimdi asıl nedenin ne olduğunu nasıl tesbit edeceğiz....edemeyeceğiz..
araçlarda da aynı konu mevcut..biri diğerini hep geçer..
ama madem katkı maddeleriyle ilgili söz açıldı bende eklemek istiyorum sakıncası yoksa, hatam varsa düzeltiniz..
kullanmakta olduğumuz yağın içerisinde bir bakıma yağ katkıları zaten fazlasıyla vardır..
yağ katkı maddesini bulunduğumuz son durum açısından( yani bizim motorlarımızın şuanki kilometreleri az veya çok belli..) kullanmanın bence iki hatalı yanı var..
birincisi zaten yağın içerisinde olan bir maddeyi içeren katkı ekliyor ve bu maddenin oranını aşırı derecede arttırıyorsunuzdur, ikincisi de yağın içinde hiç olmayan bir maddeyi ekliyorsunuzdur..
bu yağ katkı maddelerinde içerisinde iki temel madde var
1)teflon kimi
2)çinko
biz otomotiv sektöründe olduğumuz için her ay bize otomotiv dergileri gelir.
bunu birinde yağ katkı maddelerinde kullanılan teflonun üretici firmasının
bir açıklaması vardı....
teflon içten yanmalı motorlarda yağ katkısı olarak kullanılmaya uygun değildir.. şeklindeydi sanırım..
şimdi üretici bir firma bu açıklamayı neden yapar...?tabiki olası motora verilen zarardan dolayı açılacak
tazminat davalarının önüne geçebilmek için..
motor yağına eklenen daha fazla çinko daha iyi koruma sağlamayacak, sadece metal metale temas aşırı derecede fazlaysa korumanın süresini uzatacaktır. yağınıza daha fazla çinko içerikli yağ katkısı eklemek silindir valflerinde ve blokda kalıntı oluşturabilir.ayrıca bu katkı maddelerinin hiç birinin ambalajında gerek yağ firmalarının gerekse üretici motosiklet ,otomotiv firmalarının marka olarak tavsiye eder anlamında
bir ibaresi yoktur....sizcede bir garip değilmi bu durum...
yağ katkı maddeleri eğer motor yapması gereken kilometreyi tamamlamış yakında motor açılacak ise bu süreyi uzatmak anlamında kullanılabilir..motor içerisinde oluşan boşluklar aşınan yüzeyler teflon sayesinde dolacağı için
motorun açılma süresini uzatacaktır..
arkadaşlarım bu yağ ve yağ katkı işi sonuç itibariyle şu noktaya gelir..
her yağ mümkün olan en yüksek performansı vermek üzere elde edilir.zaten ben günümüz koşullarında kalitesiz üretim yapacak bir firmanın bu piyasada ayakta kalabileceğine çok inanmıyorum....
üretici olsun tüketici olsun hangi konuda olursa olsun insanımız artık bilinçli tüketici olmanın gereğini yapıyor kanaatindeyim..
bu sebeple yağınız zaten kaliteli ise hiç katkı eklememek, yok kaliteli değil ise de katkıya para vermek yerine yağı daha kaliteli seçmek en iyisi.
yukarıdakı yazımın bazı kısımları okuduğum makalelerden aklımda kalanlardır...
mes' Alıntı:
sevgili arkadaslarım.Topikte bi kıyamettir kopuyor...Bu öfke niye? Sakin olun lütfen..binin ve sadece gezip Raptorun keyfini sürün..sagını solunu kurcalamayın...hepinize sevgiler sunuyorum:rendeer:
evet arkadaşım çok haklısın ,,
OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYONDA AYNI KUTUYA KONUR!!..
dikkat edelim yanlış anlaşılmasın hepimiz bir bütünüz anlamındadır..
hep diyorum tekrar ediyorum..
motorun sağını solunu kurcalamayın....teknik açıdan eksiğimiz yok denecek kadar az..
bu arada TANKUT_79 paylaştığın regalin chooper leri çok hoş...eline sağlık