Custom GV250 (bitti)

Arkadaşlar http://www.motosiklet.net/forum/cruiser-chopper/90084-gv-250-projesi.html linkinde yapım sürecini paylaştığım motorum bitti ve kullanıma hazır:) video kalitesi düşük olduğu için kusura bakmayın resimlerde keza öyle. Daha sonra kaliteli resimler ekleneektir.

[YOUTUBEHD]http://www.youtube.com/watch?v=OE-Ke6ku-e4[/YOUTUBEHD]
Egzost sesi aslında çok daha güzel fakat video kalitesinden kaynaklı kötü çıkıyor.

gv1c.jpg

gv10y.jpg

gv11h.jpg

gv12.jpg

gv13.jpg

gv14.jpg

gv16.jpg

gv17.jpg

Elinize sağlık. Çok güzel bir makine çıkmış ortaya.

Fakat benim fikrim sele alçak olsa daha hoş olur

Kocaeli İl Temsilcisi
elinize emeğinize sağlık hepsi başka bir tat gerçekten tebrikler...:cat::rendeer:

Arka lastiği görünce cbr 125'i değiştirmişsin zannettim:sunny:

Emek var, ne diyelim; mübarek olsun...::gleam::

Sıkışık tıkışık bir motosiklet haline dönüşmüş bence. Nasıl ifade etsem bilemedim. Topan patlıcan gibi :) Emeğinize sağlık ancak kişisel olarak beğenmedim.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sıkışık tıkışık bir motosiklet haline dönüşmüş bence. Nasıl ifade etsem bilemedim. Topan patlıcan gibi :) Emeğinize sağlık ancak kişisel olarak beğenmedim.

Hevesinizi kırmak istemem ama,
bende bu görüşe katılıyorum.

tasarım çok güzel olmuş. eline sağlık :cat:

belki depo süslemesi ve jantların rengi daha güzel olabilirdi. :)

F54

çamurluklar on numara fakat cant ve egzoz renkleri olmamış ama emeğine sağlık sende daha ne cevherler vardır bence onları ortaya çıkarmaya çalışsan iiiyi olur

incredible, unbelievable, fantastic ! :)

güzel olmuş kardeş eline sağlık güle güle bin :cat:

haa unutmadan, yan kapaklarıda krom değil mat siyah yapman lazım artık :)

kişisel yorumumu katmıycam emek var neticede zevkler renkler misali güle güle bin..

çok hoş olmuş :) sonunda yollardasın yani
hayırlı olsun tekerin düz bassın.

Yorumlar için teşekkürler.
Öncelikle motorumu profesyonel kişilerle beraber yapmadım bunu belirteyim ve şuna emin olun ki şurası şöyle olsa güzel olurmuş dediğiniz herşeyi düşündük ve en olurunu yaptık. Amortisör mesela kesmek imkansız. tamamen yeni bir çamurluk yapmak, takmak gerekli. Bordo renge takılmışsınız. Önce kırmızı diyorduk fakat çok cırtlak durduğu için bordo seçtik benim de içime sindi. Depodaki maça özensiz olmuş denilmiş; zaten vinyl ile yapıldı ve hafif zımparayla hoş bir görünüm sağlandı kesinlikle akma sarkma yok. Fotoğraflar çok kaliteli değil ve boya net anlaşılamıyor. İnşallah yakından görmek nasip olur ve o zman dinlemek isterim yorumlarınızı. Birde eğer böyle bir işe giriyorsanız, tt custom chopper veya airbrush yapan birileri yoksa işiniz çok ama çok zor. O stop mesela yapması 1gün sürdü sabahtan akşama bir sürü şey hesaplandı bir sürü etken vs... Kısaca arkadaşlar iyi ve kötü yorumlarınız benim için değerli fakat bu işlerle hiç uğraşmamış birisi olarak yapılan yorumlar iyi bile olsa benm gözümde pek değeri yoktur. Motor öyle alel acele de çıkmadı tamı tamına 11 gün uğraştık. Allah size daha güzellerini nasip etsin, görüşmek dileğiyle.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:07 ----------

Ayrıca konuyu başından beri takip edipte hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlar sanırım özür borçluyum. Yorumlar moral bozsa da çok ciddi emek var motorda. Ve seleye oturduğum haz alıyorum benim hoşuma gidiyor.

Motorun bitmesine sevindim,güzel olmuş görünüş olarak ve renk seçenekleri iyi.Bordo siyah uyumludur bana biraz bober motorları andırdı.
Motokafa'da yazmış gerçi benim gözüme tek takılan sele.Seleleri törpüleyip,derisini yenileyip ve süsleyen yerler var.Ozaman çok daha fazla custom bir hava katar.Benden size tavsiye hatta adres de verebilirim silerseniz ö.m. dan atarım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ve seleye oturduğum haz alıyorum benim hoşuma gidiyor.

Olay bu zaten. Standart olarak üretilmiş bir motora değil, kendi zevklerine göre tasarlanmış bir motora binmek. Önemli olan senin beğenmen.

Kendi görüşüme gelirsek. Motor gayet güzel olmuş bence. Ama ben olsam farı çapı daha dar ama boyu biraz daha uzun olan bir farla değiştirirdim. Bir de ayna işini ne yapacaksın?

üstat uğraşmışsın etmişsin ellerine sağlık...
sen motora gnül rahatlığı ile binebliryorsan en güzeli budur...
Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin:)

Olay bu zaten. Standart olarak üretilmiş bir motora değil, kendi zevklerine göre tasarlanmış bir motora binmek. Önemli olan senin beğenmen.

Kendi görüşüme gelirsek. Motor gayet güzel olmuş bence. Ama ben olsam farı çapı daha dar ama boyu biraz daha uzun olan bir farla değiştirirdim. Bir de ayna işini ne yapacaksın?

Teşekkürler. Şu farı istiyorum
d_68-106.jpg
fakat 130€ dediler şimdilik uzak durmakta fayda var. Aynaları yarın takacağım şimdilik idareten takmıştık... ve elcik + gidon topuzu kalıyor eksik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar