Yorumlar için teşekkürler.
Öncelikle motorumu profesyonel kişilerle beraber yapmadım bunu belirteyim ve şuna emin olun ki şurası şöyle olsa güzel olurmuş dediğiniz herşeyi düşündük ve en olurunu yaptık. Amortisör mesela kesmek imkansız. tamamen yeni bir çamurluk yapmak, takmak gerekli. Bordo renge takılmışsınız. Önce kırmızı diyorduk fakat çok cırtlak durduğu için bordo seçtik benim de içime sindi. Depodaki maça özensiz olmuş denilmiş; zaten vinyl ile yapıldı ve hafif zımparayla hoş bir görünüm sağlandı kesinlikle akma sarkma yok. Fotoğraflar çok kaliteli değil ve boya net anlaşılamıyor. İnşallah yakından görmek nasip olur ve o zman dinlemek isterim yorumlarınızı. Birde eğer böyle bir işe giriyorsanız, tt custom chopper veya airbrush yapan birileri yoksa işiniz çok ama çok zor. O stop mesela yapması 1gün sürdü sabahtan akşama bir sürü şey hesaplandı bir sürü etken vs... Kısaca arkadaşlar iyi ve kötü yorumlarınız benim için değerli fakat bu işlerle hiç uğraşmamış birisi olarak yapılan yorumlar iyi bile olsa benm gözümde pek değeri yoktur. Motor öyle alel acele de çıkmadı tamı tamına 11 gün uğraştık. Allah size daha güzellerini nasip etsin, görüşmek dileğiyle.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:07 ----------
Ayrıca konuyu başından beri takip edipte hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlar sanırım özür borçluyum. Yorumlar moral bozsa da çok ciddi emek var motorda. Ve seleye oturduğum haz alıyorum benim hoşuma gidiyor.