Cumhuriyet Motoru'nun Doğuşu

Eline sağlık.Ülkemize sahip çıktığımızı dost düşman herkes görmeli.:cat:

kanka hakikaten çok eylenceli bi gezi oldu bu seferde samsunlu arkadaşlarla tanışamadık ama olsun yeşilyutta ki ilgiden de ayrıca çok memnunum acayip gurur duydum ya:salut:

evet yaa hakikatten bukadarını beklemiyorduk costüm motor olarak çıktınya yürü aslanım. yanturu'da unutmamak lazım. bu arada atinin motoru satıldı heralde. ati bir basın açıklaması yaparsın artık he he :) :p

bende motosikletin grenajlşarını degiştirecem sana yollasam bi calısma yapsan neyse masrafı hallederiz olurmu

hiç sorun değil dostum sen nasıl birşey istediğini söyle gerisi kolay:cat:

gerçekten hoş çalışma olmuş eline sağlık

çok teşekkür ederim arkadaşım sağol:cat:

Eline sağlık.Ülkemize sahip çıktığımızı dost düşman herkes görmeli.:cat:

kesinlikle haklısın.bu ülke bu topraklar sahipsiz değil bu vatan hepimizin :cat:

Son düzenleme:
çok guzel olmuş düşüncene eline koluna saglık..

ya benim kafama bişey takıldı sakın beni yanlış anlama ama mesela amerkanlar gibi bayragımızdan bikini yapmıyoruz
yasalar çerçevesindede yasal değil.

motorsikletin belki normal bir motor olsaydı aklıma gelmezdi belki o zaman depo uzerine falan yapardın ama koltuk altı biraz ne bilim..

umarım yanlış anlatmamışımdır..

evet yaa hakikatten bukadarını beklemiyorduk costüm motor olarak çıktınya yürü aslanım. yanturu'da unutmamak lazım. bu arada atinin motoru satıldı heralde. ati bir basın açıklaması yaparsın artık he he :) :p

merhaba kanka ben bu işe soyunsam iyi olacak galiba biçok kişiden teklifler almaya başladım kostüm işi ile ilgili valla düşünmüyor değilim ama yakında daha büyük işlere imza atmayı planlıyorum planımın içinde sende varsın umarım bu iştende yüzümün akıyla çıkarım bu arada evet motorumu isteyen 2 kişi var 1400 ytl teklif ettiler suan karar vermedim henüz ama bu motorun daha fazlasını hakettiğini itiraf etmeliyim sonuçta biliyorsun çok emek sarfettim:cat:

:cat:
çok guzel olmuş düşüncene eline koluna saglık..

ya benim kafama bişey takıldı sakın beni yanlış anlama ama mesela amerkanlar gibi bayragımızdan bikini yapmıyoruz
yasalar çerçevesindede yasal değil.

motorsikletin belki normal bir motor olsaydı aklıma gelmezdi belki o zaman depo uzerine falan yapardın ama koltuk altı biraz ne bilim..

umarım yanlış anlatmamışımdır..
:cat:

Dostum seni çok iyi anladım evet güzel bir konuya değindin.
Ben bunu baya bi araştırdım yapmadan önce bayrak kanunu'da inceledim şayet koltuğumun veya ayağımın altında olmuş olsa bu hakarete girer ve cezası çok büyük ama motifler yanlarda olduğu için ve üzeri hiçbir şekilde kapanmadığı için sorun yok öyle bir durum söz konusu olsa asla böyle birşey yapmam :cat:

Son düzenleme:
çok güzel olmuş elllerinize sağlık yüreğinize sağlık dostum.yalnız motosikletinde türk malı olsaydı tam süper olucakdı:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

kardeşim atilla vardiğin emekler amacına ulaşmış, çabaların ve gayretlerin süper bir motor çıkarmış ortaya. çok şık olmuş üstündede iyi durmuşun.kutlarım seni.:cat: :cat: :cat: :thumleft: ::biggrinn ::biggrinn ::tutkuy::

kardeşim atilla vardiğin emekler amacına ulaşmış, çabaların ve gayretlerin süper bir motor çıkarmış ortaya. çok şık olmuş üstündede iyi durmuşun.kutlarım seni.:cat: :cat: :cat: :thumleft: ::biggrinn ::biggrinn ::tutkuy::

ümmet abi çok
teşekkür ederim yorumların için gurur duydum abi sağol bu yaz görüşüyoruz inşallah yine dimi:queen: :cat:

işte budur olay çözülmüş:cat:
ellerine sağlık babacan:wiinkk:

türklük bu zamanda bellı olur vatanımızı sahip çıkıyosak bunu hersekılde göstermelıyız abim bir başlangıca imza attı sıra bizlerde bizde bi şekilde vatan ve bayrak sevgimizi göstermelıyız emeğine yüreğine sağlık olsun bu vatan bizim asla başkasının olmas :cat: :cat: :cat:

türklük bu zamanda bellı olur vatanımızı sahip çıkıyosak bunu hersekılde göstermelıyız abim bir başlangıca imza attı sıra bizlerde bizde bi şekilde vatan ve bayrak sevgimizi göstermelıyız emeğine yüreğine sağlık olsun bu vatan bizim asla başkasının olmas :cat: :cat: :cat:

sevgili kardeşim kadir sana bu satırları yazarkene:salut: :salut: :salut: o kadar dugulandım ki :salut: :salut: :salut: anlatamam ama yinede çok teşekkür ederim bu arada ehliyet sınavını kazanmışsın vatanımıza milletimize hayırlı bir evlat olur bilinçli motosiklet kullanıcıları arasında yerini alırsın seni seven abin:salut: :salut: :salut: :rendeer: ::tutkuy:: ::pala:: ::sefereee ::whip:: ::jester::

sevgili kardeşim kadir sana bu satırları yazarkene:salut: :salut: :salut: o kadar dugulandım ki :salut: :salut: :salut: anlatamam ama yinede çok teşekkür ederim bu arada ehliyet sınavını kazanmışsın vatanımıza milletimize hayırlı bir evlat olur bilinçli motosiklet kullanıcıları arasında yerini alırsın seni seven abin:salut: :salut: :salut: :rendeer: ::tutkuy:: ::pala:: ::sefereee ::whip:: ::jester::

allah cezanı vermesin ati :) aynı okul müdürleri gibi konuştun puhahaha:queen: :queen: :queen: müdür olacak adammışsın he he :queen: :queen: :cat: :cat:

Son düzenleme:
Motorun çok güzel olmuş tebrikler... fakat bir nokta var paylaşmak istediğim o da şu: ben bayrağımızı arka alt kısma yapmazdım, selenin altında kalması beni rahatsız ederdi açıkçası, abartı bulabilirsiniz ama saygımdan yani ağabeyler yanlış anlaşılmasın, emeğine saygı duyuyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar