Çok acı bir haber, Hasan Türkan'ı (Donniedarko) kaybettik...

selamlar şimdi konu şu ben sizin aranıza yeni katıldım fakat ölümüde göze alan biri olarak ben vaz geçmem motor sevdamdan...! Adım taner erzurumdayım ve 1957 model BMW r 26 kullanıcısıyım.Cohapper cinsi bu makinalar benim tutkum. Bir arkadaş çalıntı demiş motoru için vakit kaybetmeden polis yerine Bir notere gitmesini sağlamak lazım. Noterlerde kendi ağları aracılığı ile şasi ve motor nosunu alarak tüm türkiyeye ilan eder satış durdurulur ve eğerki bir parçasıda satılmaya çalışılsa dahi engellenir böle daha rahat bulunur.allah kolaylık versin

rahmetli olan arkadaşada dualarımızı eksit etmiyoruz tabiki.sonumuz böle olcak sanırım :(

Son düzenleme:
Hasan'ı dün toprağa verdik..

eğer yolunuz düşerse Malatya'ya selam vermeyi ihmal etmeyin kardeşimize.
Mezarı Beydağı'na doğru bakıyor,onu gölgeleyen bir ağacın altında yatıyor.yanında bir de çeşme var..onu hiç yolda bırakmadım.yol arkadaşımdı..
ama orda bıraktım.Hasan inançlı birisiydi.Fatiha'nızı esirgemeyin arkadaşlar.bol bol dua edin.
sizlerde kendinize dikkat edin..

ALLAH rahmet eylesin toprağı bol olsun kalanlara sabır. Bu son olur inşallah.

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah sevenlerine sabır versin

Allah rahmet eylesin,
Kendisini ana sayfadaki resimde beraber bulunduğumuz Avcılar daki aktivitede tanımıştım.İkinci şokuda Yine ayna sayfadaki resimde rahmetli ile aynı karede olan kişi olduğumu farketmemdi.İçim bi garip oldu.Nur içinde yatsın arkadaşımız,

Gerçekten çok acı..çok üzgünüm..Motorcu kardeşim Donniedarko..Hasan Türkan mekanın cennet olsun..Tüm MT camiasına ve Ailesine,yakınlarına baş sağlığı diliyorum..

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Çok üzücü.İnsan söyleyecek söz bulamıyor.Mekanı cennet olsun.Allah yakınlarına sabır versin.:pale:

allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,çok üzücü bir haber kendisini tanımadığım halde çok üzgünüm.ailesine ve tümsevenlerine allah sabır versin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin sahiplerinede sabır versin inşl amin amin...

Allah rahmet eylesin. Kalanlara ve ailesine sabır versin. Bildiğim tek bişey varsa "ölümün bizi nerede beklediği belli değil, o yüzden biz ölümü heryerde beklemeliyiz" (hele bi de motor kullanıyorsak) demişti bir şair (parantezin içindekiler'i ben ekledim).

mynette haberi okumuştum fakat bu siteden biri olduğunu bilmiyordum :(:pale: Allah gani gani rahmet eylesin.Korumasız biniyoruz hepimiz ne olacak sonumuz bilmiyorum :pale::salut:

Kardeşim,

Ölüm haberini ben mi verecektim insanlara. Murat'ı gecenin bir yarısında arayıp bunu mu söyleyecektim. MSN'imde adını her gördüğümde gözlerim doluyor. Gece boyunca motosiklet hakkında konuşmalarımız geliyor aklıma. Rauf, Bülent Ağabey ve ikimizin Honda'nın testinde birlikte çektirdiğimiz fotoğraf :( Şimdi kilometrelerce mesafede, Malatya'da yatıyorsun. Dualarımız seninle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar