Çok acı bir haber, Hasan Türkan'ı (Donniedarko) kaybettik...

Hepimizin başısogolsun, böylesine değerli arkadaşları kaybetmeyi içimize sindiremiyoruz. Mekanı cennet olsun...

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ne kadar dikkatli olursan ol kaza geliyorum demiyor işte yine melek gibi bir insan aramızdan ayrıldı hepimizin başı sagolsun sevenlerine sabır diliyorum

başımız sağolsun, keşke hiç açılamış olmasını isediğim bu konudaki msjları okudukça boğazım düğümlendi,

allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun. geride kalanlarına allah sabır versin:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin :pale: sevenlerine sabır diliyorum çok üzücü :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesın yakınlarına sabır dılıyorum inşallah motosiklet.net e gelen son kotu haber olur

Şu yazıları göüyorum çok üzülüyorum.Mekanı cennet olsun,Allah rahmet eylesin

Üç şey Sabittir..

1-Evlilik
2-Ecel
3-Rızık

Bunları asla degistiremezsin. Bahanesi kimi zaman motosiklet kimi zaman yukarıdan kafana düşen bir saksı kimi zamanda bir bardak su...
Ölüm işte şaka gibi. Üzülüyoruz ama idrakine varmayı nasip etsin Allah..
Hiç sıra bize gelmeyecek gibiyiz değilmi ?
Sanki biz bu sonu (aslında asıl baslangıc) hiç görmeyecegiz gibi geliyor.
Yakıstıramıyoruz ne bir yakınımıza nede kendimize. Ama bu kacınılmaz bir gerçek....

cok güzel açıklammışsın.. kesinlikle katılıyorum.. arkadaşımıza da allahtan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum... BAŞIMIZ SAĞOLSUN...

Kelimeler kifayetsiz Kalıyor böyle durumlarda Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. :pale:

Haberlerde izlemiştim. Foto muhabiri Hasan Türkan motosiklet kazası sonucu hayatını kaybettiğini.
Nerden bileyim onun donniedarko olduğunu.
Sanal ortamda olsa paylaşım yaptığım ve değer verdiğim bir insan olduğunu öğrenmek acımı daha da arttırdı.
Allah mekanını cennet eylesin.

Allah Rahmet Eylesin...
Trafikte Dikkatli olmak Lazgzim Kurallara Uyuyor olsak bile sonuclar bir kaç kendini bilmezler yüzünden iyi olmuyor Trafikte Kurallara Uyucaz+Kendimizi Koruyacaz kimse kimseye tolerans vermiyor (motorculara) çok yazık daha neler başımıza gelicek Arkadaşlar çok dikkatli olun!!!Bu istanbulda Trafiginde Herşey olur çok uyanik çevik saglam olun (Minibüsçülerden) Uzak durun yayayi bile biçerler bizzat şahit oldum durma alişkanliklari yok yaya ya yol vermek onlar için hayal
Saygılar

çok geçmiş olsun saygı değer abimize, mekanı cennet olsun. ecel nezaman kapımızı çalacak bilmiyoruz, vücudumuzda ne oluyor bitiyor bilmiyoruz. hiçbirşey bilmiyoruz. Ama birşeyi çok iyi biliyoruz bir günde bizim taziyemizi yapacaklar. Allah bize, güzel ölüm, güzel haşr olma nasip etsin inşallah.

allah rahmeteylesin toprağı bol olsun hepimizin kardeşiydi allah kalanlara sabır versin hepimizin başı sağolsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar