niye yakıyon arkadaşım,motoru çıkar bari bisiklet olarak kulanırsın
aa moskovalı kardeş nazdrovya :cherry:gazman' Alıntı:ustaa ne guzel anlattin bu cin mallarini..benimde dilimde tuy bitti yahuu almayin diye diye bu cin mallarini..
moskovadan nazdarowyaaaaa...
)
Allah allah topik ilgi çekmek için açılmazmı ben mi yanlış biliyorum yoksa. Sen açtığın zaman ilgi çekmemek içinmi açarsın:queen:SuperDude' Alıntı:Bence ilgi çekmek için açılmış bir topic.. O kadar da değil, yok depo düşmüş parkederken dierksiyon şeyolmuş falan... İyi sallamışsın kardeş... Sen nerde sürüyon bu motoru? Motorla Himalayalara falan mı tırmanıyon yoksa? Yakacaksan heralde ısınmak için yakıcan... :queen:
Coşmuşsun Ender, motor ve içki aynı cümlede bile olmazzzzzz, biliyorsun ::angry2::f-ender' Alıntı:usta bence sakin ol sen bursaya gel bi ara biz sana bira ısmarlayalım buz gibi manzaralı bi yerdeiçelim güzelleşelim en iyisi yakma motoru...
AAAAAAAAA bu asya motora da yağ konuyodu dimiiiiiiiiiiiiiiii. neyse geçti artık yandı bile:cherry:QBRA' Alıntı:çin Malida Olsa Başka Bi Markada Olsa Düzgün Kullaninca Hiç Bişey Olmaz.olsa Bile Bu Kadar Olmaz Sen Biraz Fazla Abartmişin.benim Iş Arkadaşim Da çin Mali Motora 9 Aydir Biniyo.sadece Arada Bi Yağini Değiştirir.hiç Ariza Yaptiğini Görmedim Valla...
fly' Alıntı:Senden daha yakışıklısını mı bulucam kardeş. Veriyim bari :cherry:
dostum al ozaman bir burmang binelim bizde devedede boy var ama eşek önden gidiyo:mrgreen:fly' Alıntı:Kovboylar da ATA binmeli EŞEĞE deyil :queen: