Cin Malı motorumu Benzin Dokup Yakacagım

Sakın motoru benzin döküp yakma. Benzinin litresi kaç para haberin varmı senin.

trenox' Alıntı:
neyse topik önrünü tükettti sayılır;
sonuç: en iyi motor kawasaki çıktı,
fly: tum motorlarını sattı çıne yerleştı motor fabrıkası kurdu,
ona destek veren dostdark da pıknıgı duzenlemeden once cıne gıttı hayatının gerı kalanını orda gecırmek ıcın,
aslı_ motor almaktan vazgectı. ihracat olayına gırdı, çin turkıye tıcaretını elınde bulunduruyor,
onurlevent ve speed 76 kawasaki ile ilgili bolumler üzerinde cok dusunduler ve kawasaki funclup kurmaya karar verdiler.
:mrgreen: :p :p
:mrgreen: :mrgreen: süper olmuş:queen: :queen:

şimdi birkaç kelime de çin malı motor kullanıcısı olarak ben yazayım...

dostum yazdığın kadarıyla bayağı kaliteli motorlara binmişsin ve bir çoğumuz o motorlara fuarlarda oturabiliyo...:p

sen bu kaliteli ve fulll performanslı motordan inip te 125 lik ASYA ya binipte yolda kendini kjaptırp kaliteli motor performansı ararsan ve bu motorların her yeri demonte dir yani birbirine bağlı yani bir vida düşmesi demen 2-vaya 3 parçanın yerinden oynaması demek sen bunlara dikkat etmediysen... kaliteli motordaki gibi freni sıkınca zınk diye dursun dersen.. gerçi bu motorlarda duruyo ama senin alışık olduğun motor tipleriş belli sen sevabına veya parayla sat bu motoru kaliteli motorların scooterini al.. masrafsız olsun... ok dostum..

fly

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kartal23' Alıntı:
şimdi birkaç kelime de çin malı motor kullanıcısı olarak ben yazayım...

dostum yazdığın kadarıyla bayağı kaliteli motorlara binmişsin ve bir çoğumuz o motorlara fuarlarda oturabiliyo...:p

sen bu kaliteli ve fulll performanslı motordan inip te 125 lik ASYA ya binipte yolda kendini kjaptırp kaliteli motor performansı ararsan ve bu motorların her yeri demonte dir yani birbirine bağlı yani bir vida düşmesi demen 2-vaya 3 parçanın yerinden oynaması demek sen bunlara dikkat etmediysen... kaliteli motordaki gibi freni sıkınca zınk diye dursun dersen.. gerçi bu motorlarda duruyo ama senin alışık olduğun motor tipleriş belli sen sevabına veya parayla sat bu motoru kaliteli motorların scooterini al.. masrafsız olsun... ok dostum..
Heyecan yapmayin ben gercegim:bounce:

trenox' Alıntı:
bak seninde elin sürçmüş yaaa.
ilginç herkesin eli sürçüyö ya da ben de mi sorun var :p :queen:
fly senin de her marka motorun varmış bu arada.
şöyle yapalım;
mademki motorları garaja koydun yazık onlara;
harleyi bana ver,
kawayı serkankıyak a ver,
çin malını isteyen dğer arkadaşa ver,
vespayla idare et artık.
sonra da içelim güzelleşelim :cherry:
BMW yi de sat gitsin :p
kabul .....ben binerim o kalitesiz kawasaki'ye...

abi o motorlar olduktan sonra sen bu asya yı yak gitsin
bu arada asyamotoru arayıp olayı anlatın mı?

:queen: 2. el çinlileriniz değerinden alınır yerine halis mulis türk malı kanuni verilir..

ucuz mal alacak kadar zengin değilim demiş bir ingiliz düşünür....

ben ne yapıyorum???? FORUM okuyup insanların yazdıklarından fikirler çıkarıp çok sıkı bir düşünür oldum. Sadece düşünüyorum ve geçmişimi yad ediyorum... Güzel motorlarım oldu, eski sevgililer gibi hani...

Kardeşler bırakın sağlık olsun. İnsan oğlu düşüne düşüne buluyor mutkala bir şeyler. Geçiş süreçlerinde bunun gibi şeyler olur. 80 li yıllarda aynı şeyler araba işlerinde yaşandı. Şu günlerde çevremizde bir sürü model var. Biraz daha sabır diyorum...

fly

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hepinizi dostdark semizkum motor yakma senligine bekliyorum :cherry:

bur-k@' Alıntı:
abi o motorlar olduktan sonra sen bu asya yı yak gitsin
bu arada asyamotoru arayıp olayı anlatın mı?
Anlattim da turce anlamiyolar. Cince tercuman lazim:queen:

Son düzenleme:
Bizde çin malı motor kullanıyoruz. Çok şükür bir tarafının düştüğü yok. Bence motorun bir kabahati yok. O motorla ile ilgili anlatılanların hepsini olması için nasıl kullanılmaması gerektiğini tüm motor kullanıcılar tahmin eder diye düşünüyorum. Biraz ilgi ve alaka. Sorunsuz motor olmaz.

aman çinlilerin tercumanlıgı dahada dandıktır kazı koz analtırlar hhahahahahah

abi bu topic tam bı geyık muhabbetı::pokey:: oldu haberınız olsun:queen: :queen: :flower: :flower: :thumleft: ::koop:: ::cheeeeer ::friends: ::eek:fftp:: ::pokey:: ::xrock:: ::dpac:: ::xtongue: ::cekic:: ::bira01:: ::repci:: ::alkiis::

okan4037' Alıntı:
abi bu topic tam bı geyık muhabbetı::pokey:: oldu haberınız olsun:queen: :queen: :flower: :flower: :thumleft: ::koop:: ::cheeeeer ::friends: ::eek:fftp:: ::pokey:: ::xrock:: ::dpac:: ::xtongue: ::cekic:: ::bira01:: ::repci:: ::alkiis::

wallamı. sahidenmi. gerçekmi :queen: :queen: :queen:

iyiki söyledin :p

Bmw ydi vespaydı harleydi yok kawawsakiydi bunların hepsi garajında duruyor öylemi?sende çin malından memnun değilim yakıcam hesaabı bişeyler yazıyosun...biraz atmasyon gibi geldi bana..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar