Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ide yi ego yu bir kenara atalım. Gidelim Dostdark gezine çinlilerle tanıştıralım seni çin rakısı dene bir :queen: Bozulma gücenme Allah herkeze versin. Sana da en iyisini versin:rendeer:SAVASXXL' Alıntı:evetttttt
çinmalları kalitesiz ama bu fiyat 10 mılyar olsaydı oyleydı ama fiyat neredeyse iyi bir bisiklet fiyatına mobillyette fiyatına olunca kaliteden ne anladığına bağlı ..
ben 4 senede tam 15 motor değiştirdim hondada kullandım yamahada betterde mondialde ama asla şunu söylemıyorum 3000 ytl ye aldığın motordan harley performansı bekeyemezsınnnnnnnnnn sesini bile bekleyemezsın birisi en d andiği 400 luk en yukseği 1800 lukken 150 cc bir motordan mucizemi beklıyorsun??
Biraz mantıklı ol ... güya eski motorcusun yaa bunu bize nasıl belirteceksın harleyınde olduğunu bmw yede bindiğinimi ima ediyorsun komik olma
ben şu an transalp kullanıyorum ALLAH tan bir mani gelmezse ve durumumuzda bir sıkıntı olmazsa bana kimse bu saatten sonra değiştirmem ,değiştirsemde bunuda gurur meselesi yapmam bunu bilesin...
Bravoo işte sözün özü:cat:godfather' Alıntı:muhahaha bie ingiliz atasözü derki; "ucuz mal alacak kadar zengin değilim"![]()
Son düzenleme: