ya bu topıc komık seyler ıcerıyomusda ben gormemısım yaa hehe:queen:
abı motoruda yakma bana ver olurmu bana cok lazım ok:cat:
abı motoruda yakma bana ver olurmu bana cok lazım ok:cat:
trenox' Alıntı:başlıkta gülmeye başladım okuyunca koptum zaten :queen: :mrgreen:
yannız yannış bişey yazmısın ki ;
"Yıllarca BMW BSA HARLEY ve biraz da kalitesiz deneyim diye KAWASAKI kullandım" yerine; "yıllarca BMW BSA HARLEY kullandım daha sonra daha kaliteli diye KAWASAKI ye geçtim" diycektin herhalde. orda bir yanlışlık olmuş sanırım elin sürçmüş![]()
Vespam da var zaten :cherry:mavimerdiven' Alıntı:Arkadaşım kusura bakma ama mantıksız bir şikayette bulunmuşsun. Madem BMW, Harley gibi motorlara sahip olabilecek gücün var neden Çin malı bir motor alıyorsun ki? Al bir Vespa bütün sorunların çözülsün hem şehir içinde her işini görür hem de 10 sene hiç masraf yapmadan kullanırsın... Ayrıca çok da az benzin yakar. Ben de 2 yıldır ucuz motor kullanıyorum Önce Ramzeyin 125 lik scooter ını şimdi de 250 lik cruiser ini kullanıyorum ciddi anlamda hiç bir sorun yaşamadım. Hatta 2 ker kaza yaptım birinde ön kople değişti ve 200 YTL ödedim. Bu mudur pahallı? Yap bakalım Harley le BMW ile ya da Japon motoruyla da görelim masrafı. Adi dediğiniz Kawasaki nin sadece sinyali 150 YTL. Saygılarımla![]()
Kovboylar da ATA binmeli EŞEĞE deyil :queen:ARMAGEDON' Alıntı:at sahibine göre kişner
motoru yakmadan once depoyu kontrol etmeyi unutma,bos olsun.tam ustunden atladigin bi sirada patlarsafly' Alıntı:Motoru Dostdark gecesinde yakıcam. 10 Haziran da kamp ateşi olur üstünden atlarız. Apaçi oluruz. Haydeeeeeee evlere şenlik:queen:
motoru yakmadan once depoyu kontrol etmeyi unutma,bos olsun.tam ustunden atladigin bi sirada patlarsafly' Alıntı:Motoru Dostdark gecesinde yakıcam. 10 Haziran da kamp ateşi olur üstünden atlarız. Apaçi oluruz. Haydeeeeeee evlere şenlik:queen:
fly' Alıntı:Vespam da var zaten :cherry:
bak seninde elin sürçmüş yaaa.mostwanted_57' Alıntı:yoo doğru yazmış. kawasaki, Bmw ve harley den dahamı kaliteli sanki :mrgreen:
Hepsi çin istan da yapılır bu meretlerinaslı_' Alıntı:yaaaa!mondiallere sağlam dilll diolar!ben oyski motorumu seçtim,beğendim,pazarlıııda yaptımmmmmmmmm ki millet açtı aaazını.yok efenndim fenaaa şöle böle!varmı bilen bi cvp alsam pls!
Ben mondial kullanıyorum taş gibi bilmiyorum akrobatik hareketler falan yapmayacaksan nebileyim 200 km le gitmeyeceksenaslı_' Alıntı:yaaaa!mondiallere sağlam dilll diolar!ben oyski motorumu seçtim,beğendim,pazarlıııda yaptımmmmmmmmm ki millet açtı aaazını.yok efenndim fenaaa şöle böle!varmı bilen bi cvp alsam pls!
Kawasaki VN800 ümle Kartla marka arabaya arkadam vurdum ve motor içine girdi. Motoru da olduğu gibi kartalın içinden çıkardılar. Deyil kırılma boyası bile çizilmedi. Tamamen çelik yığını!. Allah korusun çin malı bir motorla böyle bir kazada minimum 500 ytl lik bir masraf olurdu. Neyse sonuçta sen 200 ytl vermişsin. Ben 0 ytl. Kazaların hepsi kötü yaa boşver allah korusun...:rendeer:mavimerdiven' Alıntı:Arkadaşım kusura bakma ama mantıksız bir şikayette bulunmuşsun. Madem BMW, Harley gibi motorlara sahip olabilecek gücün var neden Çin malı bir motor alıyorsun ki? Al bir Vespa bütün sorunların çözülsün hem şehir içinde her işini görür hem de 10 sene hiç masraf yapmadan kullanırsın... Ayrıca çok da az benzin yakar. Ben de 2 yıldır ucuz motor kullanıyorum Önce Ramzeyin 125 lik scooter ını şimdi de 250 lik cruiser ini kullanıyorum ciddi anlamda hiç bir sorun yaşamadım. Hatta 2 ker kaza yaptım birinde ön kople değişti ve 200 YTL ödedim. Bu mudur pahallı? Yap bakalım Harley le BMW ile ya da Japon motoruyla da görelim masrafı. Adi dediğiniz Kawasaki nin sadece sinyali 150 YTL. Saygılarımla![]()
ya işte dün gittim mondiale beğendim ama millet hep laf yaptı kafa karışşştı işteeeeeeeeeeeeOnur Levent' Alıntı:Ben mondial kullanıyorum taş gibi bilmiyorum akrobatik hareketler falan yapmayacaksan nebileyim 200 km le gitmeyeceksenalabilirsin bu arada bu Çin malı motorların çoğu aynı fabrikada üretiliyor o yüzden asya ,mondial ... servisi sana en yakınını almanda fayda var