Cin Malı motorumu Benzin Dokup Yakacagım

aslı_' Alıntı:
ya güsel diillmi ya şimdi nie bölededin zaten kararrsız kararrsız bakınıorum....eee 151 rs nasıl de bakimmm?

yaww bide kentoya var onlar nasıııı!:pr:
bende 151rs var ben motorumdan memnununm.sana onerecegım motorlar sunlar;
ilk olarak benım favorı motorumu onerırım ozellıkler sıyah rengı tek kelımeyle mutthıs motor..cıft egsoz ayrıca:wiinkk: (mondial125rt)( 1.406 ytl)

ondan sonra 125 zn yi onerırım cok sırın bır motor:cherry: :cat: (1.450 ytl)

yok almısken bıraz daha kuvvetlı olsun dıyorsan 150rn yı onerırım..(1.657 ytl)

50tt de onercegım motorlar arasında(1.355 ytl)

okan4037' Alıntı:
bende 151rs var ben motorumdan memnununm.sana onerecegım motorlar sunlar;
ilk olarak benım favorı motorumu onerırım ozellıkler sıyah rengı tek kelımeyle mutthıs motor..cıft egsoz ayrıca:wiinkk: (mondial125rt)( 1.406 ytl)

ondan sonra 125 zn yi onerırım cok sırın bır motor:cherry: :cat: (1.450 ytl)

yok almısken bıraz daha kuvvetlı olsun dıyorsan 150rn yı onerırım..(1.657 ytl)

50tt de onercegım motorlar arasında(1.355 ytl)
çokkkkkk saaollll!senin dediklerine baktım şimdii senin motor bayaaabi heybetli ağır birascık sanırm. 150rn fenaa dill gibii!onu düşünüormm!siyah yada gri!!
uzun yoldada iiidemişsin !

yınede ama 125 rt yı onerırım (en çok) fıyatıda uygun tıpı 10 numara acayıp tasarım yapmıslar motoru..

bencer en guzel motor kymco suan 2800km deyım hıcbır arızası yok.sadece servıse gıdıp yagımmı degıstırıyorum o kadar:cat:

KaNKa_17' Alıntı:
125 RT de güzeldir be en siyahından
sende 125 rt diosun ya ne bilimmm 151 daha ağırr dah göz dolduruooo giibii gelio bana!zorlanmassam kullanımda ondadır gönlüm aamaaaa siz 125 diosunus bi deneme sürüşü yapıcam ona göre alıcam.YAAAA bide şöle bişey varkiiii ben motoru alıp taaaaa ayvalığa götürcem sizce mümkünmüdürr???????

okan sni ekledim msnyeeee çok derdim var şu motor hususunda!sorrcamm cevaplııcan arrtık:)ok?

Son düzenleme:
BENDE CİN MALİNİ YAKMAYA BAŞLADIM BENİM MOTORDA DÖKÜLMEYE BAŞLADI YAHU 150 LİK CİN CON BU KADAR OLUR İŞDE 3000 DEYİM AMA MALESEFKİ BİR YERİ GEVŞEDİMİ HER YERİ GEVŞEME YAPİYO VE KIRILMAYA BAŞLIYO DÖKÜLÜYO SONRA CEKİÇİ ALİYOSUN KIRMAYA BAŞLİYOSUN SONRA DEKMELEMEYE SONRADA BENZİN DÖKÜYOSUN İYİCENE YIKIYOSUN MOTORU SONRADA YAKIYOSUN BARİ ÖMÜR TARAFA GİDERKEN YIKAYALIMDA TEMİZ GİRSİN DİMİ:)): İŞDE CİN MALININ ANLATIMI:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu topıc harbı egelencelıymıs yaw zuahhahahahah haydı çinli dövmeye:queen:

Haydaa bire yiğitlerim,levendlerim gazanız mubarek ola allah allah allah allah !!!!!!!!

Fly nabtın yaw yaktınmı motoru ortalarda yoksun hiç acaba benzin dökerken üstüne bulaştırıp motorla beraber kendinidemi yaktı nabtıı.

aslı_' Alıntı:
sende 125 rt diosun ya ne bilimmm 151 daha ağırr dah göz dolduruooo giibii gelio bana!zorlanmassam kullanımda ondadır gönlüm aamaaaa siz 125 diosunus bi deneme sürüşü yapıcam ona göre alıcam.YAAAA bide şöle bişey varkiiii ben motoru alıp taaaaa ayvalığa götürcem sizce mümkünmüdürr???????

okan sni ekledim msnyeeee çok derdim var şu motor hususunda!sorrcamm cevaplııcan arrtık:)ok?
oke yardımcı olmaya calısırım:) :)

Bana kalırsa arkadaşımız,motor u yakmaktan vazgeçti.Bu başlıkta görevini tamamladı.:cat:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hangi görevi başardı Çinlileri kötüleme görevini mi? Bırakın arkadaşlar baktılar artık Çinliler her şekilde kötülenmiyor. Ne dikkat çeker? Alevler, hah tamam bir yalan atayım ortaya ilgi çekeyim arada kötüleyeyim. Bundan sonra bu işi sistemli yapanlara başka ülkelerin mallarını satan rakip distribütörler olarak bakacağım. :wiinkk:

çinlilerle uğraçacağınıza madem yorumn yapılıyo şu hükümet ve yaptığı zamları konuşalım yekında 5 ytl ye benzin alacağız petrol dibimizden çıkıyo dünyanın öbur ucundaki ülkelerin 2 katına benzin alıyoruz

EDİT Hızımı alamadım bu konudada yazdım napayım sinirden deliriyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar