Cin Malı motorumu Benzin Dokup Yakacagım

Birader motoru yakcaksan yak artık.Bunca insan 3 gündür forum başında telef oldu yazıktır günahtır bu üyelere.Ha kibrit çakmak yoksa verelim.Hiçmi acımıyorsun bu masumlara,onlarında anası,babası,eşi,çocuğu,sevgilisi,bekleyeni var.Ahirette iki yakana yapışıp hani motoru yakacaktın derler.Kimseyi üzmeye ve merak içinde bırakmaya hakkınız yok.Şimdi sakin sakin dışarı çıkıp uygun bir yerde yakınız.Hadi ama bekliyoruz.:queen: :queen: :queen:

evet katılıyorum yak hadi resimlerini koyda görelim lafla olmaz bu işler icraat gerek icraat :)

setr74' Alıntı:
fly teşekkürler geyikde ciddiyette bi yana abi ben özellikle bu mevsimde sabahın köründe işe giderken otobüste-metroda-minübüste aç karına sigara içmiş birinin safra ve mide asidinin insanı canice duygulara iten müthiş kokusuyla, bir kokananın üzerine döktüğü yarım şişe parfümüyle yada ter kokusuyla sıkış tıkış seyahat etmektense senin yakmayı düşündüğün çinliyle rüzgarda uyanmayı hatta yolda kalmayı tercih ederim :p bence toplu taşıma vasıtalarını yakalım yaşasın çin halk cumhuriyeti:)
evvettt!!buda toplumsal içerikliii yakalannmış bi boyut!renk kattı geyiimizee !merakla izliorum wallaaaa nereye gider bu çinli alemmmiiiiiiiiiii:queen:

HAYDİ ATLA ATLA ATLA.....HAYDİ ATLA ....ATLAYAMAZKİİİİİ.....ATLAYAMAZKİİİ ........:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BU KUYUYA KİM TAŞ ATTI ULEEEYYNNN

BİR SÜRÜ AKILLI İNSAN ÇIKARTAMADIK... BARİ YAKTA HERKES KURTULSUN

ya arkadaşlar asya 125 t nasıl sizce bi fikirr beyann etsenisssssssss!!!

ben yakkmııcam merak etme!zaten yakcam dienlerde yakamıo;)
bide mondialin 150 rn we 151 rsi varr o nasıll?
bu aradaa ben yeniyim!acemi hattaaaaaaaaa:)

scud' Alıntı:
Ne biri Asya 125T mi dedi.

Geçti onun devri. Alacaksın bizim gibi Mondial 125 ZN keyfine bakacaksın.

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14260

Annı model aynı görünüm ama bu 2006 ve daha kaliteli.
ya güsel diillmi ya şimdi nie bölededin zaten kararrsız kararrsız bakınıorum....eee 151 rs nasıl de bakimmm?

yaww bide kentoya var onlar nasıııı!:pr:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar