CBR-CBR DeDiM.. CBR KoPYası ALDıM .. AMa Sonunda aLDım :) MiNiK AŞKm :)

Hayırlı olsun cakalazz :) Bizim buradada var bu makinadan..Güzel alet.. Dediğin gibi Cıbırın kopyası.. Çelik motor bildiğim kadarıyla..

Tekerin düz bassın..

Saygılar.

Gaziantep İl Temsilcisi
helal cakalaz alacam alacam dedin sonunda aldın güle güle kullan allah kaza bela vermesın tekerın hep yere düz bassın:cat::cat::cat:

çinli minli o paraya bisiklet bile alamazdın iyi yapmışsın hayırlı olsun.

gidip bu motorun sıfıran 3 bin lira versen derdim ki 500 daha ver de 2. il cbr125 al ama 1000 liraya (aşağı yukarı) aldığın bu motorla acemeliğini attıktan sonra daha ne ?
kazasız belasız gaza nazara gelmeden kullanmanı dilerim.

bisiklet fiyatına motor yapıyorsa adamlar bu işte bir tuhaflık yok mudur. 2 yıl önce bir inş. firmasında staj yaparken katlara yük çekmek için şu dışardan kurulan makinelerden almıştık. İthali 3000 ytl iken, çin malı 300 ytl idi (son sıfırı yazmayı unutmadım). tabi bizimkiler 300 ytl olanı alıyorlardı ve bir sonraki hafta yeni bir tane almak gerekiyordu.

bence pek trafiğe çıkmamak gerek böyle bir şeyle. çünkü mümkün olmayan maliyetlere mâl ediyor bu çinliler ürünleri. Artık ne kullanıyorlar bilemem.

Forumdaki bir konuda okumuştum; cıbırın sadece ön çatal (motosiklette nasıl tabir edilir bilmiyorum) 1500 ytl imiş. Adamlar herşeyiyle daha ucuza mâl ediyorlar.

Bu kadar laftan sonra; Hayırlı Olsun..

Hayırlı olsun.Sevindim cakalaz :) cbr dedin ona yakın bir motor aldın.tebrikler:rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
konuyu actıktan sonra sıteye hiç girmemiş cakalaz allah bilir nerelere gıdıyordur şimdi artık siteyede ugramaz sıteden cıkmayan adam aman barı dıkkat etse kendısıne

aşkıyla takılıyordur şimdi..........

asm

hayırlı,uğurlu olsun,daha iyileride olur inş.

Allah kaza bela vermesin

Vay kardeşim demek sonunda muradına erdin, hayırlı uğurlu olsun inşallah problemsiz binersin:rendeer::cat:

Bu arada marka kuba heralde...

hayırlı olsun...marka ramzey galiba bi kere görmüştüm ben...

cajkalaz hayırlı olsunda nasıl götürecem demişsin bin götürsene almışın motoru,arkadaşlar harbiden bu cakalaz nerde ya ses seda çımıyor motorumu yedi yoksa

HRC

evt bu motosiklete benzer bişey bende gördüm birinde, aynı cbr125 e benziyo markasıda karz mıydı kaiser miydi öyle bişeydi çokda ucuzdu adam 0ı na 3800 istiyodu ama türkiyede artık distiribitörü yokmuş.
Cakalaz hayırlı olsun iyi günlerde kullan.

ARKadaşlar Hepinize ayrı ayrı Teşekkürlerimi sunuyorum :cherry:

Bu arada markası ÇeLiK YuaN :cherry:

@Lucas & ALP : :p :p :p :p :p cakalaz :p

Daha 3. günden -10 dk önce duran motoruma polis aracı carptı grenajım catladı :salut:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
doğan kardeş hayırlı olsun yeni motorun,rizeye nasıl götürcem diyorsun oda sorunmu,geleyim yalovaya sen otobüse bin,bende arkandan senin motorla devam edeyim olsun bitsin.:p:queen:şaka biyana çok yakışır bu mator sana dikkatli ve keyifli sürüşler.:cat::queen:

Ümmet abey saoL :) bu arada neden her dk giremediğimi de söliyim arkadaşşlar ... yalowa daki ewmde net bağlantısı olmadığından cafe den girebiliyorum... her dk da cafe ye gidemediğimden yine her dk sizlerlee olamıyorum :) tabii ki motorlaa gezdiğim ayrı bi konu :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar