CarrefourSA'nın "Hız Motoru" Kampanyası!

Sen miydin o? Ben hakikaten yazıyı da bir yerden kopyaladın sandım... Pardon o zaman (sana değil, günahını aldığım adama:p) adam haklıymış...

(Oysa iPad'deki büyük İ'ye takmamıştım daha, adamın orada da suçu yokmuş)

Yok yok sen geldiginde saglam bi agırlamayı hak ettin.::friends:

::eek:fftp:: konu dışı mesaj yüzünden 5 'er puan ceza ve 3 gün kısa süreli uzaklaştırma yediniz. evinize posta ile gönderilecektir.

bizde siz yokken bir kaç gün keyfimize bakar ortalığın tozunu attırırız.::145::

O ' nu istiyorum...o turbo motorlu çift soğutmalı kampanalı yavru benim olmalı...

yaşasın karfur...Ailecek sakızı bilen ordan alıyoruz...:p

birde bu motoru hiç motorla alakası olmayan birinin aldığını ve yola çıktığını düşünün ( allahtan biz uzaktayız ) :queen:

diger marketlerede e-mail geçmek lazım yapsınlar böyle kampanyalar. yoksa müşteri kaybedeceksiniz diye aba altından sopada gösterelim ki ciddiye alsınlar.

bizde yapalım böyle bir kampanya mesela birçekiliş düzenleyelim noter huzurunda. bir hesap nosu açılsın yönetim tarafından. herkes 5 tl yatırsın. 1000 kişi olunca 5000 eder. gıcır gıcır bir cbf 150 yanında aksesuarlarıyla kazanana törenle teslim edilir.

kilerde 5 liralık alışverişe ferrari fxx dagıtıyor .... ( ayıptır sülemesi kiler halka arz edildi bende hisse aldım bi katkıda bulunun artık ) :D

bende süper market çalıştırsam ve tedarikçilerden 12 ay vade ile ürün alsam bırakın motosikleti uçak verirdim !!!

17 Ocak - 17 Şubat 2011 tarihleri arasında CarrefourSA'lardan CarrefourSA Plus ya da Carrefour Axess Card ile Gillette, Head & Shoulders, İpana, Oral-B, Blendax ve Duracell markalarından toplam 15 TL'lik alışveriş yapın, 1 adet Honda CB 600 F ve 10 iPad kazanma fırsatını kaçırmayın! Detaylı bilgi CarrefourSA'larda.

yazılan markalı ürünlerden alacagız birde plus veya axess kartımız olacakmış.

Mersin İl Temsilcisi
demek ki expreslerden alışveriş geçerli değil
karfur kartı olan varsa yeterli

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
koskaca sivasda bir karfur yok o nedenle ben bu kampanyaya katılamayacağım yazık bize yazık...

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Süpermiş, seneyede insallah cbrf600RRzx1 modelinden verirler

Ayrıca "ile" bağlacından sonra virgül kullanılmaz! Neyse ki ben oranın müşteresiyim!

bende süper market çalıştırsam ve tedarikçilerden 12 ay vade ile ürün alsam bırakın motosikleti uçak verirdim !!!

hız motoru ne arar la karfurda...:p

sen onun benzinin dolduramazsın :queen::queen:

eee aga olunca tabi böyle muhasebe hesapları gözünden kaçıyor...senin şirketin benzinine aboneyim...sana gomaz agaya bişey olmaz...:queen: benim ömür boyu benzin sponsorumsun abey...

birde bu motoru hiç motorla alakası olmayan birinin aldığını ve yola çıktığını düşünün ( allahtan biz uzaktayız ) :queen:

Hep öyle olmamışmıdır.Alakası olmayan birine çıkar bizde fotoğraflara bakıp kıskançlıktan çatlarken iyi dileklerimizi sunarız..:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hız motoru ne arar la karfurda...:p

eee aga olunca tabi böyle muhasebe hesapları gözünden kaçıyor...senin şirketin benzinine aboneyim...sana gomaz agaya bişey olmaz...:queen: benim ömür boyu benzin sponsorumsun abey...

sana sineğin yağını bile vermezler bizim orda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar