CarrefourSA'nın "Hız Motoru" Kampanyası!

paraya kıyıp alış veriş yapıcam.eğer bana çıkarsa motoru 3 kişiye birer haftalığına takılıp artislik yapması için vericem hemde beleşe:p

Dün haramidere carfourdan sırf motor çelilişi için alışveriş yaptım fakat:pale:
mercedes araba çekilişi olduğunu fakat motosikletle ilgili herhangi bir bilgileri olmadığını söyleyince :pr::pr:arkama bakarak araba çekilişine katıldım :pale:
artık çıkarsa satar bir motor yaparız :mrgreen:

ben pazar günü plus kart çıkartıp alışveriş yaptım broşür var fakat mağazadakilerin haberi yok ne çekilş nosu aldım nede kupon bugün müşteri hizmetlerini aradım onlarda bilgi veremedi mağazaya sorun dediler bence MOTORUN SAHİBİ BELLİ DÜZMECE BİR ÇEKLİŞ

bugün az önce genel müdürlüğü aradım bana ilçemdeki carrefourSA nın tel ini verdi kampanyayı burayı sordum onların da çekilişin nasıl olacağından (çekilş nosu yok bilet yok ya )haberi yok bir kaç saat sonra aramamı istediler genel müdürlükten bilgi alacaklarmış dağa sonra aradığımda exspres ve plus kartla alışveriş yapanlardan sistem kayıtlarından seçilecekmiş öyle söylediler

Bugün hayırlı bi gün. :) carrefoursa daki motosiklet çekilişi bugün belli olacak ama saat kaçda belli olacak ? bilen birisi yazarsa sevinirim veya kazananların isimlerini nerden öğrenebiliriz ???

Bugün hayırlı bi gün. :) carrefoursa daki motosiklet çekilişi bugün belli olacak ama saat kaçda belli olacak ? bilen birisi yazarsa sevinirim veya kazananların isimlerini nerden öğrenebiliriz ???

http://www.carrefour.com.tr/kampanyalar.asp

kampanya sonuçlarını,kazananlara 1 mart tarihinde telefonla aranarak bilgilendirme yapılacağını söylüyorlar 444 lü hatlarında carrefour.
çekilişi Procter&Gamble düzenlediği için tam tarih saat bilmiyor carrefour...

http://www.carrefour.com.tr/kampanyalar.asp

kampanya sonuçlarını,kazananlara 1 mart tarihinde telefonla aranarak bilgilendirme yapılacağını söylüyorlar 444 lü hatlarında carrefour.
çekilişi Procter&Gamble düzenlediği için tam tarih saat bilmiyor carrefour...

Teşekkürler. baktım ama 1martı görememişim. Hayırlısıyla bana çıkarsa satıp kendime 0 Cbr 125 ve full korumalık alıp geri kalan parayıda aileme vercem . Hayırlısıysa olsun ne diyeyim teşekkürler tekrar uğraşların için. :cat:

Teşekkürler. baktım ama 1martı görememişim. Hayırlısıyla bana çıkarsa satıp kendime 0 Cbr 125 ve full korumalık alıp geri kalan parayıda aileme vercem . Hayırlısıysa olsun ne diyeyim teşekkürler tekrar uğraşların için. :cat:

:wiinkk: valla bende merak ediyordum zaten,öğrenmiş olduk...

hadi hayırlısı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu gun sonuna kadar geçerlimi acaba ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar