teror' Alıntı:
abi ben kameramanım işsizim acaba size kameraman lazımmı?
Benim arkadaş ekerse hareketli çekim için bir adet kameraman lazım olacak arka koltukta. Artık motorunu otoparkta bırakır artçım olur çekim yaparsın! :cherry: Haa ekilmessem, abi üzgünüm bu baharda işssizsin!
Akşama kadar PHP nin altını üstüne getirmekten, ve aynı koltukta oturmaktan hem sırtım ağrıdı hemde sucuk gibi oldum. Ufaktan bi sahile inip buluşacağımız yerin resimlerini çekip siteye ekliyeyim
fragrance_chaplin' Alıntı:
tuzla bana çok uzak.ben daha yeni yeni caddeye sahile çıkıyorum...siz gazlar gidersiniz zaten ben tozunuzu yutarım
sen pendiğe kadar gelir orda uygun bi yerde çay içersin biz turlar gelir dönüşte alırız seni
TycOOn' Alıntı:
3 haziranda malesef ist dışında olacagım için üzülerek katılamıycam sizlere. hepinize iyi geziler muhabbetler vede eğlenceler.
canın sağolsun kardeşim, bir daha ki sefere tanışırız, bizde organizasyon bitmez!!!
yav daha üçgünlük üyeyim banada nooluyoki

:queen: :queen:
gazlabeni dedik fena gaza geldik. yakında tam gaza gelip benim pırpırı satıp CBF 600 alırsam şaşmayın :queen: :queen: :queen:
artık marmarise ve kaşa motorla giderim! :bounce: :queen:
jasmine' Alıntı:
bende gelmek istiyoruuumm bostancı da ki dürüm olayından itibaren katılabilirim herhalde

saat 13:00-16:30 arası derste olucam çünkü, bostancı dan ayrılırken sakın beni unutup gitmeyin şaşkınbakkaldayım ben.şu gözdağı olayı da güzel. Görüşmek üzere diyorum.
jasmin bu sıcakta bu dersler! valla nediyim Allah yardımcın olsun. Herkes jasmini beklemek için 1 yerine 5 er dürüm yer, 2 şer çay yerine 7 şer şay içer olur biter! dimi arkadaşlar :cherry: :cherry: :cherry:
şahsen ben gözdağına gidip derin bi mola vermek niyetindeyim, valla gelen olursa dürümleri hüplettikten sonra topluca çıkarız yola. daha önce gitmeyenlere şiddetle tavsiye ederim