Cadde-Pendik arası toplanıyoruz

:bounce: yaw bırak yaw bak ben avrupa yakasından şimdi sölesem en az 50 motor çıkar sizin anadoluda yaş 70 iş bitmiş :queen: :queen: :rendeer: :wiinkk:

gazla beni

grubunuza benide yaz cadde pendik arası oturmuyorum ama motorla 5dk.:p atlar geliriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yapiim size bir buluşma organizasyon ne dersiniz kadıköy bağlama ekibi..:wiinkk:
S&S

zuhtupasa' Alıntı:
yapiim size bir buluşma organizasyon ne dersiniz kadıköy bağlama ekibi..:wiinkk:
S&S

paşam yap yapmasına ama kadıköy bize uzak düşüyor kadıköy pendik arası bir yer geçiyor bizim aklımızdan

Forumdan Uzaklaştırıldı
motorcuyua uzak olmaz dienler vardı..:silent: :mrgreen:

zuhtupasa' Alıntı:
motorcuyua uzak olmaz dienler vardı..:silent: :mrgreen:

ama mtorcuya ehliyet sorunu diye bişi var hafta içi akşam falanda takılabilmemiz açısından kadıköy tarafları polis kaynıyor bizim düşüncemiz maltepe tarafları hem iki ucada yakın olur isteyen istediği zaman gelir

Beni de beni de yaziinnn bostancidayim.. merkezde bostancida bulusalim :D
hatta ben gelmeden yola cikmayin.. bu arada bilgisayara aktarma konusunda destek yardım servis verebilirim :D once videocu sonra motorcuyum...

Arkadaşlar aranızda ehliyetsiz gidicek war mı çünkü bende ehliyet yok ve açıkcası ehliyetsiz o yola girsem mi girmesem mi diye düşünüyorum

keane : bende de ehliyet yok ama bütün gezilere katılıyorum en son sapanca'ya da gittim. sana kimse "ehliyetsiz gel ne olacak canım" demeyecektir ve dememelidir. sen kendine göre karara varmalısın.
kendim için gezi olsunda bi yerlere gidilsinde ben gelirim hertürlü.

ya güzel ben gelirim ama ne zaman belli olacak ayrıntılar?
eğer günü uyarsa gelirim.
hangi gün olacak? saat kaçta nerede buluşulacak? nerelere gidilecek?
ayrıca motorcuya uzak falan olmaz PAŞA'mın dediği gibi.
cadde-pendik diyosunuz. anadolu yakası sadece ordan mı ibaret canım? bütün motorcular o arada oturmuyor sonuçta. ben çamlıca'da oturuyorum ama günü ve saati uyarsa gelirim:cat:

bende bostancıda oturuyorum, ehliyetim yok, kursa kaydoldum ama sınav temmuzda,, sapanca gezisine geldim temden gittiğimiz için bi sıkıntı çıkmayacağını biliyodum,ama işin doğrusu bu sahil yolunda turlama işi bence sakat, çok çevirme oluyo o yolda, gelmeyi çok istiyorum ama sırf bu yüzden gelemiycem galiba..

ARKADŞALAR geziyi hafta içi akşam iş çıkışında mı yapalım , yoksa bir cumartesi ya da pazara mı ayarlayalım, ne dersinz?

yorumlar pls?

benide ekleyin arkadaşlar ne de olsa 20 sene oturduk caddede bizde gelelim.:cat:

gazlabeni' Alıntı:
ARKADŞALAR geziyi hafta içi akşam iş çıkışında mı yapalım , yoksa bir cumartesi ya da pazara mı ayarlayalım, ne dersinz?

yorumlar pls?

bencede ilk buluşmayı bu cumartesi veya pazar ögleden sonra yapalım yer ve zamanı aramızda bir an önce belirliyelim
arkadaşlar siz ne diyorsunuz..?
mesela malteme migros olabilir veya kartal koçtaş olabilir hem kartal olursa orda bovling turnuvasıda yapma imkanımız olur isteyenler bovling isteyenler bilardo oynar.

Tifosi12' Alıntı:
bende bostancıda oturuyorum, ehliyetim yok, kursa kaydoldum ama sınav temmuzda,, sapanca gezisine geldim temden gittiğimiz için bi sıkıntı çıkmayacağını biliyodum,ama işin doğrusu bu sahil yolunda turlama işi bence sakat, çok çevirme oluyo o yolda, gelmeyi çok istiyorum ama sırf bu yüzden gelemiycem galiba..

tifosi kardeş geçtiğimiz pazartesiye kadar bendede o sitres vardı pazartesi aldım kurtuldum o sitresten.senin neler hisstettiğini iyi anlıyorum ve sana diyeceğim diğer tuzu kuru insanlar gibi kardeşim kullanma ehliyetsiz diyemem çünkü motoru olupta kullanmamak çok zor bir iştir..ama iyi bilmelisinki geçen gün bir arkadaş yazmış çok güzel ifade etmiş; kardeşim ben aslanlar gibi binerim motoruma çevirirlerse bağlarlarsa 650 kağadıda öderim demiş seninde böyle bir lüksün varsa gene durma .sen mümkün olduğunca caddelerden uzak durmalısın aslında en güzeli hiç kullanmadan ehliyeti beklemek daha iyi ama bunu hiç birimiiz yapamıyoruz.bir şekilde çevrilip motorun bağlanırsa üzülmemelisin çünkü sen potansiyel suçlusun.ona göre kararını ver çünkü kimse sana bişiy olmaz diye garanti veremez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar