Cadde-Pendik arası toplanıyoruz

Cadde-Pendik arası toplanıyoruz: Tarih 3 Haziran Cumartesi 11:00

Bağdat Caddesi- Pendik arasında oturan motor düşkünü arkadaşlarla toplanıyoruz. Buluşma yer ve saatimiz netleşti. Marka model, CC sınırlamamız olmayacak.

Sizlerden gelen mesajları da dikkate alarak organizasyonu netleştirdik arkadaşlar.
Hedefimiz tüm anadolu yakasını kapsayan bir buluşma değildir. Yakın zamanda onu da birlikte planlarız.
Bu buluşmayla yakın semt veya ilçelerdeki MT üyelerinin tanışmasını hedefliyoruz.

Detaylar şu şekilde

Saat : 11:00

Buluşma yeri: Bostancıda çatana restoran karşısındaki otopark. (kadıköyden bostancı yönüne sahilyolundan gelirken bostancı vapur
iskelesine 400 metre mesefade)

Aktivite: 11:00 da toplanıyoruz, tanışmaya ve tecrübelerimizi paylaşmaya yönelik söyleşimizin ardından, arkadaşların kendilerini ve motorlarını ve motosiklet geçmişlerini anlattıkları kamera çekimlerine geçiyoruz. Daha sonrasında, Bostancıdan sahilyolu üzerinden Tuzlaya kadar toplu motosiklet sürüşü yapıyor ve tekrar bostancıya dönüp dürüm ve meşrubatlarımızı afiyetle yiyoruz. Grup sürüşü esnasında motosiklet üstü çekim denemelerimiz de olacak. Tüm çekimlerimizi internete koyup buluşmamızı tescilleyeceğiz.

Yemek hadisesinden sonra gruplar serbesttir. Dileyen arkadaşlar sahil yolunda yine tur atar dileyen gözdağı tesislerine çıkar dileyen de karşıya geçebilir. Özellikle aktivite sonrası İstanbul'a hakim bir tepe olan Pendik'teki Gözdağına çıkmak isteyen arkadaşlar olursa dürümlerimizi yerken organize oluruz ve Gözdağına çıkabiliriz .Eğer daha önce hiç gitmediyseniz, İstanbul'u çok yüksekten seyredebileceğiniz, muhteşem gün batımı manzarası olan gözdağına mutlaka gitmenizi tavsiye ederim.

Katılan Arkadaşlar
=======================
  • gazlabeni
  • gurolcbr125
  • Highway
  • kozmiktohum
  • bukalemoon
  • doping
  • 73umut
  • ALBATROS-FB
  • tuna_tour
  • kelsinus
  • uzman_1907
  • erdem.gunduz
  • TOSE

Buluşma mekanından görüntüler:
btn1.jpg

btn2.jpg

btn3.jpg

btn4.jpg

btn5.jpg

btn6.jpg

btn7.jpg

btn8.jpg

btn9.jpg

btn10.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaş o zaman ben varım lütfen beni de ekleyin

kanka açmışsın topiği liste başına ekleyebilirsin beni hadi bakalım katılımcılar sizi bekliyoruz.Çok güzel arkadaşlıklara yelken açacagız.

evet arkadaşlar gelin gelin film çekiyorlar bizide çek abiiiiiii hengi kanal :)

abi severek izliyoruz:queen:
kaçta yayınlanacak:queen:
zekimürende bizi görecek mi:queen:

aaaaaaaaaa filmmi benide çek benide çek

motor üstünde ters takla atabilen adamım ben banada bi şans verin nolur nolur lütfen lütfen:queen: :queen: :queen:

abi ben kameramanım işsizim acaba size kameraman lazımmı? :p

dostdark' Alıntı:
abi severek izliyoruz:queen:
kaçta yayınlanacak:queen:
zekimürende bizi görecek mi:queen:
abicim zekimürenden tut küçük emrah a kadar hepsi var bu buluşmada :)
canın neyi zilemek istiyorsa onu gösteren tv bu :queen: :mrgreen: :)
ya arkadaşlar şaka bi yanada bence geyik yapmayı bıraksakta bir liste oluşursak daha sonra istediğiniz kadar geyik yaparız olmazmı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi bu işte bazı arkadaşlar tiyemi alıyorlar yoksa benmi yanlış anlıyorum

Arkadaşlar tabiki çekimleri burdan yayınlayacağız. Aslında aklımda sırf motor düşkünleri için kendi yaptığımız çekimlerden oluşan bi web TV topici açmak bile var.

İmkanlar zaman ve arkadaşları sürekli bir araya getirme hadiseleri hallolursa onuda yapacam. Çekip çekip burda yayınlarız herkes tanısın birbirini. Görsün ne hünerler var neler yapabiliyolar motorlarında :)

Hepinizi motorlarınızla birlikte ünlü yapacam hiç merak etmeyin :queen:

sahinhakan04' Alıntı:
Abi bu işte bazı arkadaşlar tiyemi alıyorlar yoksa benmi yanlış anlıyorum
olurmu öyle şey yanlış anlaşılma olmasın topic güncel kalsın diye geyik yapıyoruz sadece.Kimse kimseyi ti ye alacak kadar üstün değildir merak etmeyin:cat:

not:pazar gününden beri bir çekim geyiği dönüyor konu ordan geliyor..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Pardon teror o zaman ben yanlış anladım burada amaç sadece bir araya gelerek toplu birşeyler yapmak. Keşke imkan olsada tüm motorcular bir araya gelse. Neyse zamanla oda olur inşallah

teror' Alıntı:
olurmu öyle şey yanlış anlaşılma olmasın topic güncel kalsın diye geyik yapıyoruz sadece.Kimse kimseyi ti ye alacak kadar üstün değildir merak etmeyin:cat:

not:pazar gününden beri bir çekim geyiği dönüyor konu ordan geliyor..

Pazar günü olan çekim geyik değil (ama çekimin kendi geyik!), Sapanca gezisinde çekimi yaptık 25 dakikalık. ve kameradan pc ye bunun 12 dakikasını aktardık. 12 dakikalık kısım 611 MB yer kapladı. mpg formatındaydı. bu dosyayı Wvm formatına çevirip 13Mb ye düşürüp rapidshare'e aktardık ve şu anda indirebilirsiniz. Sapanca gezisinin öncesi ve sonrasını içeren bir çekimdi bu. geriye kalan 13 dakikalık kısmıda en kısa sürede rapidshare' e ekleyip buradan yayınlıycam.

Dediğimizi yaparız arkadaşlar, çekim olacak dediysek bu tam anlamıyla çekim olacak demektir! :bounce:

Endişeye gerek yok, hepinizi alem tanıyacak :) Sizden ricam katılmak isteyen arkadaşlar lütfen katılmak istediklerini belirtsinler.

sapanca videosunun 12 dk lik kısmını indirmek için tıklayın. dosya boyutu 13Mb.

hadi arkadaşlar :queen: koca anadolu yakası bu kadarmı katılımcılar yokmu?
hadi arkadaşlar canlanın biraz:wiinkk:

gurolcbr125' Alıntı:
hadi arkadaşlar :queen: koca anadolu yakası bu kadarmı katılımcılar yokmu?
hadi arkadaşlar canlanın biraz:wiinkk:

kardeş bu ne heyecan..

seni çok hiperaktif görüyorun yav :)

sabret arkadaşlar gelir :)

gazlabeni' Alıntı:
kardeş bu ne heyecan..

seni çok hiperaktif görüyorun yav :)

saberet arkadaşlar gelir :)

duramıyorum duramıyorum :queen: :queen: :queen:
bende kendimi bu gün cok hiperaktif gördüm yaw:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar